Ultima modificare făcută de Alina Bratu; 05.06.2015 la 23:12.
Frati crestini, vrem si noi sa vedem pe Domnul Iisus Hristos ca Zaheu? Sa ne suim sus, mai sus de lumea aceasta, mai sus de lumea care se taraste pe pamant ca sarpele; de acolo de sus de la inaltimea invataturilor dumnezeiesti, il vom vedea pe Domnul deslusit si ne va chema si pe noi ca pe Zaheu pe nume, invitandu-se cu a Sa dragoste dumnezeiasca sa vina in casa sufletului nostru.
Vrem si noi sa ...ne pocaim ca Zaheu? Hai sa platim nedreptatile, hai sa ne grabim sa facem socoteala si sa recunoastem cati bani nedrepti avem in casele noastre, pe cine am inselat si am pagubit, cate duminici si sarbatori am lucrat furand zilele Domnului Dumnezeu si sa intoarcem impatrit, adica facand tot felul de fapte bune. Sa ajutam saracii, lipsitii, nevoiasii, bisericile sarace, caci Dumnezeu cu toata dragostea vrea sa ne mantuiasca si de aceea a venit El pe pamant sa caute pe cel pierdut, oaia ratacita, sufletele cele bolnave.
Daca vrem sa-L urmam pe Domnul, sa nu ne mai dezlipim de El niciodata, sa-L ascultam si sa mergem cu El in toate zilele vietii noastre. El sa fie pastorul nostru, iar noi oile Lui cele aflate si intoarse la Tatal. Fericite sunt acele suflete in casa carora va intra Mantuitorul. Acelea sunt inflacarate, au duh de viata in ele, acelea canta si lauda marirea lui Dumnezeu si sunt chiar de aici de pe pamant in culmea fericirii, in rai.
Ingerii de sus canta de bucurie, sfintii se bucura de intoarcerea lor si mare bucurie se face in cer si multa pace in casele lor; caci Mantuitorul cu care plecati de aici din Sfanta Biserica si il duceti in casele dumneavoastra, va va zice ca si lui Zaheu: "Astazi s-a facut mantuirea casei acesteia".
[Gabriela]
Momentan sunt 17 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 17 vizitatori)
Marcaje