Postat în original de
maria memo
1. Cu cine din acesta lista ati luat legatura ieri ? Invatati sa aveti bunavointa comunicarii cu ceilalti. Ei nu stiu ca nu stiu....( sunt si exceptii )
De obicei vorbesc cu majoritatea celor de pe grup, unde sunt prezenta zilnic.
2. Ati citit ieri pe forum discutiile celor din aceasta Scoala. Dar ce a postat fiecare ? Cum veti invata altfel metafizica ?
CITESC IN FIECARE ZI CE SE DISCUTA . CITESC SI MAJORITATEA POSTURILOR, CHIAR DACA SE INTAMPLA SA-MI MAI SCAPE
3. Cu cate persoane ati stat de vorba ieri despre formul acesta si despre Scoala de afaceri on-line Zalmoxa ? Dar saptamana trecuta ?
IERI AM STAT DE VORBA CU O PERSOANA DESPRE ACEASTA SCOALA.
4. O sa observati in Timp ca pe forumul acesta vor ramane decat cei din Scoala Zalmoxa, cea a OMENIEI, pentru simplu motiv ca aproape toti ceilalti sunt singuri, nestiind sa comunice intre ei, nestiind ca nu stiu ( exceptiile confirma regula ).
SUNT CONVINSA
5. O sa constientizati in Timp o diferenta imensa intre nivelul de pregatire a celor din aceasta Scoala de bun simt si aproape toti ceilalti oameni. Sa cautam in permanenta Marii Ganditori de pe Planeta, pe care sa-i ajutam neconditionat, continuu si altruist. Trebuie sa ne sprijinim semenii in toate sensurile.
SA STITI CA AM OBSERVAT DE MULT DIFERENTA OAMENILOR DIN SCOALA, FATA DE TOTI CEILALTI SI LE POVESTESC TUTUROR DESPRE ACEST AMANUNT.
6. O sa observati ca cei mai seriosi ai acestei Scoli vor fi capabili sa ajute semenii sa se insanatoseasca.
wow! vreau si eu!
7. La absolvirea acestei Scoli cursantii cei mai seriosi vor avea posibilitatea sa ( re )infiinteze Universitatea Zalmoxiana.
supeeeer! sper mult sa fiu si eu printre ei!!
Marcaje