A CUVÎNTULUI GÂNDIRE IMAGINATIVĂ
de Marcel Tudor (Note) pe 2 iulie 2013 la 17:30
A CUVÎNTULUI GÂNDIRE IMAGINATIVĂ
Cum " tăcerea este de aur ", doar exprimarea în scris mai poate fi permisă, dar şi aceasta zgârie uneori mintea şi sufletul.
Dacă am putea să articulăm direct imagini tot nu ar fi bine pentru că uneori " somnul raţiunii naşte monştri " şi nu ar fi bine să-i arătăm unii la alţii pentru că şi între aceştia s-ar iscă neînţelegeri.
Negîndind de loc, nici cuvinte şi nici imagini nu putem să comunicam între noi.
Prin semne tot la cuvinte trebuie să apelăm pentru a forma o imagine de ansamblu şi tot la neînţelegeri se poate ajunge.
Şi animalele vorbesc între ele, se mai împung, se mai aleargă, însă turmă merge mai departe chiar dacă pericolele pîndesc şi muşcă la tot pasul.
Tot interzicîndul, cuvîntul s-ar putea să nu mai dorească să fie rostit deloc de vreme ce i se tot pune botniţă cînd exprimă imagini care au stat la baza formării lui.
Se poate mânji o imagine însă ea va rămâne pentru totdeauna în ADN-ul celor care au văzut-o iniţial şi şi-au dat cu părerea articulând cuvînt. ADN-ul s-a demonstrat că se moşteneşte.
Cei care tot încearcă să interzică sau chiar interzic cuvintele or avea testele de ADN verificate şi înregistrate la zi ?
"Sîngele apă nu se face" , este catalogat în grupe, există donatori universali, cei care donează articulează cuvinte, fac parte din genomul uman universal, îşi înghit cuvintele la întepătura acului şi au un ADN care stie să pună celulele să produca sînge.
Plasma artificială este bună însă tot combinată cu sîngele natural va menţine oxigenarea creerului păstrător de imagini şi cuvinte care uneori mai " rămâne fără cuvinte " chiar dacă este treaz.
Se doreşte prin această interzicere a cuvintelor încercări experimentale de a modifică cumva genomul uman în diversitatea lui ?
Aceste întrebari scrise în tăcere pot ridica voci, le pot închide sau pot actiona tăcut formînd imagini cu ceea ce este de făcut.
Îmi place · · Distribuie
Marcel Tudor http://www.academiacatavencu.info/op...interzise.htmlAlte cuvinte care ar trebui interzise
www.academiacatavencu.infoInterzicerea cuvântului „țigan” reprezintă, sper, doar un început. Ar trebui interzise, în continuare, multe alte cuvinte.
acum 6 ore · Îmi place
Scrie un comentariu...
Marcaje