Eu aproape am renuntat la Cresterea Gainilor....
Ca sa fiu sincer, cand am inceput sa cresc Gaini in Aprilie 1992, aveam nenumarate intrebari asemanatoare.
Mie mi-a luat ani de zile sa invat toate secretele cresterii Gainilor si am trnsformat-o intr-o afacere profitabila. La un moment dat Aproape am renuntat deoarece nu stiam la cine sa apelez pentru un sfat sau ajutor.
Dupa aceea, la o reunine familiala pe locurile natale, aproape de Intorsura Buzaului, vorbeam despre Cresterea Gainilor si de diversele probleme pe care le aveam.
In timpul conversatiei, unul dintre baietii cu care vorbeam mi-a spus ca, poate stie el pe cineva care sa-mi rezolve problemele cu cresterea Gainilor. Mi-a spus ca nu il cunoaste personal dar, mai mult ca sigur imi putea face rost de numarul lui de telefon.
M-a sunat sapatamana urmatoare si mi-a dat numarul de telefon al unui domn pe nume Mihai. Am ezitat putin, necunoscandu- l personal, sa-l sun pur si simplu si sa ii pun tot felul de intrebari despre cresterea Gainilor.
Dupa ce am mai pierdut cateva ganini, fara a atinge numarul propus pentru productie, Am decis sa il sun. Mihai s-a dovedit a fi foarte bine pregatit, avand toate cunostintele posibile si imposibile despre cresterea Gainilor. Mi-a dat cateva sfaturi utile despre cresterea Gainilor, indrumandu-ma in directia care trebuia. Am ramas in contact pana in ziua de astazi.
Dupa aceea mi-am dat seama ce inseamna sa ai informatiile corecte, pentru a schimba afacerea mea de a creste Gaini si cum ar putea ajuta si pe altcineva sa nu piarda atatea Gaini cate am pierdut eu.
Care ar fi cea mai usoara si cea mai buna cale de a face accesibila tuturor aceasta informatie valoroasa ? Cum puteam sa fac sa o impartasesc cu altii care, ca si mine doresc sa inceapa sa creasca Gaini? Cum puteam sa le dau aceste informatii acelora care pur si simplu au probleme cu ferma lor de Gaini?
Asa am decis sa apelez apelez la o firma, un grup de persoane bine intentionat care este capabila sa puna acest material la dispozitia tuturor, pentru a va preveni in a face aceleasi greseli pe care Eu le-am facut. Doresc sa va pun la dispozitie cel mai bun material cu putinta pe care vi-l pot oferi, care te v-a Ajuta sa Economisiti Bani.
Atunci cand Cresti Gaini, Greseli ce pot fi Evitate Pot Costa Scump!
Stim ca greselile de inceput si erorile pot avea consecinte nefaste in afacerile cu Cresterea Gainilor. Este mai bine pentru tine si pentru aventura Afacerii cu Cresterea Gainilor, sa intelegi toate implicatiile.
Atunci cand stii ceea ce trebuie sa faci, Gainile tale nu vor suferi nici un fel de stress si nici TU!
Nu poti preveni sau rezolva toate problemele care pot aparea. Dar, atunci cand esti bine informat, si atunci cand ai langa tine experienta unui maestru Crescator de Gaini, poti preveni toate problemele care pot aparea atunci cand cresti Gaini.
Esti aproape sa inveti tot ceea ce este de stiut pentru a incepe si managerui Ferma Ta de Gaini, pentru a crea un profit maxim, limitand riscul tau.
Cum fac sa le comercializez? |
>> Aici gasesti toti pasii de urmat pentru a crea o piata de desfacere sau de modalitati de exploatare a pietei deja existente |
Nu am bani sa incep...Cum fac?... |
>> Aici gasesti cei 5 pasi pe care trebuie sa ii urmezi pentru ACCESAREA DE FONDURI EUROPENE pentru afacerea ta de crestere a Gainilor. |
Marcaje