INALTAREA SFINTEI CRUCI+(14 septembrie)
��Sa invie Dumnezeu si sa se risipeasca vrajmasii Lui si sa fuga de la fata Lui cei ce-L urasc pe Dansul.Sa piara,cum piere fumul,cum se topeste ceara de fata focului,asa sa piara toti diavolii de la fata celor ce-L iubesc pe Dumnezeu si se insemneaza cu semnul Crucii,si zic cu veselie:Bucura-te Preacinstita si de viata purtatoare Cruce a Domnului,care alungi pe diavoli cu puterea Celui ce S-a rastignit pe tine,a Domnului nostru Iisus Hristos,si S-a pogorat la iad si a calcat puterea diavolului si te-a daruit noua pe tine,Cinstita Crucea Sa,spre alungarea a tot pizmasul.O,Preacinstita si de viata facatoarea Crucea Domnului,ajuta-mi cu Preasfanta Fecioara,Nascatoare de Dumnezeu,si cu toti sfintii,acum si pururea si in vecii vecilor.Ingradeste-ma,acopera-ma si ma pazeste,Doamne,cu puterea Cinstitei si de viata purtatoarei Crucii Tale,departand de la mine tot raul.In mainile Tale,Doamne,Iisuse Hristoase,Dumnezeul meu,iti incredintez sufletul meu.Pazeste-ma,binecuvinteaza-ma,miluieste-ma dupa mare mila Ta,si dupa multimea indurarilor Tale viata vesnica imi daruieste.Amin��
Marcaje