Vrei sa lucrezi in domeniul florilor. Cine ti le vine ?
Doar Scoala asta te poate ajuta.....Atat stiu eu. Nu stiu und sa te indrum in alta parte.
On 5/11/2013 8:43 PM, Ionut Busoiu wrote:
Nu este vorba de lipsa de bun simt la mine daca cumva va referiti la asta.Nu cred ca v-am dat impresia in aceste zile ca nu am bun simt.Nu este nicio problema daca ma scol la 5 dimineata si vin seara acasa sau sa lucrez 16 ore pe zi.Oricum ma scol devreme in fiekre zi si nu dorm mult.Acum 2 ani am lucrat tot asa,plecam la 7 veneam la 9 seara.Numai ca mi-a tras tzeapa si nu m-a platit.Am plecat.Nu cred ca varsta ar fi o problema.Varsta e relativa,sufletul meu e tanar,puterea de munca e mare.Nu prea imi convine 16h in fiecare zi,pentru ca am si o alta activitate.Cred ca am dovedit seriozitate stand ieri 5 h la magazin sa ma documentez.Ma gandesc doar atat, ca daca nu gasesc cumparator, indiferent de cat ma zbat eu,nu iau bani.Si pentru a fi agent de vanzari iti trebuie anumite calitati,pe care nu stiu daca le am.Ma gandeam ca poate aveti altceva de lucru..Atat!.Vreau sa ma bazez pe ceva sigur,concret.Imi pare rau ca m-ati inteles gresit.Cu respect.------------------------------La Sâ, 11 mai 2013, 09:57 PDT, adi p
Marcaje