Sfatul Bătrânilor - 7 - A sau B ?
Bine ati venit la o alta lectie de viata.
Am cunoscut Oameni ale caror sfaturi au insemnat enorm de mult pentru formarea mea ca Om. La randul meu am sfatuit multi tineri si acum, cu o parte dintre acestia, ma mandresc.
Să nu uităm niciodată Scopul nostru principal din Viată, care nu este altul decât acela de-a trăi cu toţii Frumos, Fericiti si Sanatosi.
Elena Nainer: buna dimineata!
Pop Adrian: Buna Elena
Pop Adrian: Ma sculai in cap, cu urmatoarele ganduri.
Elena Nainer:
Pop Adrian: La sfatul nr. 6 am discutat cu un tanar...
Hide Recent Messages (F3)
Pop Adrian: si am afirmat acolo, ca aproape toti oamenii pe care i-am intalnit in Viata, au mintit.
Elena Nainer: ooooOOOOOooooo
Pop Adrian: Poate ca nu este atat de grav asta Elena, cat faptul ca mint si nu stiu c-o fac.
Elena Nainer: hmmm... din clipa in care decizi sa fii cinstit cu tine insuti /insati... restul devine probl celorlalti
Pop Adrian: daca ai fi citit ce scrie acolo, ti-ai fi dat seama ca este amintita metoda de modelare a omului, in OM.
Elena Nainer: tu /noi nu avem dreptul sa-i judecam... fiecare la timpul lui va pricepe... universul este lent si ni se dezvaluie in fiec clipa
Pop Adrian: nu-i vorba de judecata, Elena, ci de constatare a realitatii crunte in care ne aflam.
Elena Nainer: marea ta greseala este ca-i judeci pe oameni dupa ce crezi /stii tu
Elena Nainer: e ok
Elena Nainer: asta e...
Pop Adrian: poti sa spui ce vrei, cui vrei, cand vrei....
Pop Adrian: Efectul este....aproape NUL.
Pop Adrian: nu-i judec, nu intelegi. Constat
Elena Nainer: ar fi bine sa accepti realitatea in care traiesti si sa ti-o asumi... si apoi ...vin si celelalte
Pop Adrian: de ce se intampla ca fiecare om sa discute pe limba lui....?
Pop Adrian: si lucrurile sa iasa aleator ?
Elena Nainer: e ok
Elena Nainer: voi citi acel punct 6 si vb apres
Pop Adrian: ca sa discut aici de personalitati multiple, este prea mult. Deocamdata....
Pop Adrian: ok. sa-l citim impreuna. ACUM.
Pop Adrian: discutam dupa.
Elena Nainer: noi putem sa vorbim anii in sir...
Pop Adrian: http://zalmoxa.11.forumer.com/viewto...f9309820bb5cae
Pop Adrian: nu
Pop Adrian: eu, nu am Timp de asta.
Pop Adrian: Incerc sa punctez...in permanenta...
Pop Adrian: Modelarea, de care scriu pe-aici, la nivel de mase mari de oameni, nu poate astepta la infinit....
Elena Nainer: ok
Elena Nainer is typing a message.
Elena Nainer: o zi buna!
Pop Adrian: la fel Elena
-------------------------------------
Asa cum am spus, ori vorbesti, ori taci...este cam acelasi lucru....
De ce este asa ?
Pentru ca oamenii DORM. Mai toti....si din cand in cand, cate o personalitate de-a fiecaruia....care se trezeste ocazional...spune ce spune, in pustiu.....dupa care , fiind mult mai comod sa stea in stare letargica, in stare de om masina, sau in stare de om copil....adoarme din nou...
INCEPEM.....ca nu se mai poate sta asa....
Sunt doua categorii mari si late de oameni pe pamant.
A. 99,999...9...% dintre semeni, DORM.
B. 0,000...0..1 % s-au trezit. Cea mai mare parte din acesta categorie de oameni, sunt fara pic de bunanatate in ei si fac numai prostii ( 90 % - acestia nu intra in Istorie )....Noroc ca mai sunt si Oameni cu Suflet in aceasta categorie. Acesti 10 % din aceasta categorie reprezinta Speranta Omenirii...
Trebuie sa va raspundeti fiecare in parte, printr-un simplu DA , nu altfel, la urmatoarea intrebare :
Din ce categorie faceti parte ?
A sau B ?
Incercati sa nu va mintiti, incercati sa nu spuneti ce va doriti, ci...fiti sinceri cu Dumneavoastra, macar odata in Viata.
In aceasta Clipa TO, fiti realisti.
Este singura sansa de-a face, fiecare in parte, un mic pas LOGIC, mergand mai departe pe Cale......spre a deveni OM.
adi
In categoria B, aceea a celor extrem de putini, a celor pozitivi, a celor care redau Speranta oamenilor, se poate ajunge prin :
Loialitate iesita din comun.
Deschidere totala fata de TOT.
Munca inumana, continuua si altruista in folosul semenilor, din NECESITATE.
Un sistem cu Adevarat Important se dezvaluie doar celor perseverenti....a acelora ce transforma in Arta, Bunul Simt.
Marcaje