Mirela Moisa (11/04/2012 8.18.58): Buna dimineata Oana
Mirela Moisa (11/04/2012 8.19.54): Cuum faci tu de reusesti sa fii / sa dovedesti ca esti performanta?
Mirela Moisa (11/04/2012 8.22.27): (Salutul si intrebarea sunt adresari din partea mea-- Mirela. Am anexat si contextul, pentru a-mi justifica un ,,te felicit".
Mirela Moisa (11/04/2012 8.23.10): Sa imi destainui si mie ,,tehnica".
Doamna Mirela nu este nicio "tehnica".Eu ma comport dupa cum stiu ce trebuie sa fac in fiecare zi. "Performanta"….mai am pana acolo,deocamdata sunt la primii pasi.
Am sa va prezinta "cum"-ul meu.
1.Am intrat si mi-am dat acceptul in Scoala Zalmoxiana printr-un simplu "DA"…acesta este si Primul Criteriu!
Multe persoane ce se inscriu in aceasta Scoala se "blocheaza" dupa acel Prim Criteriu. Solutia este : SA SE CONTINUE IN FIECARE ZI CU UN ALT CRITERIU!..Nu inteleg de ce este atat de dificil acest lucru?! Lucrurile dificile/complicate/complexe incep abia dupa ce s-a raspuns la toate Sfaturile.
2.Am zis ca o sa-mi fac firma VegaArt si AM FACUT-O! In prezent lucrez la dezvoltarea ei.
Nu fac altceva decat SA PERSEVEREZ in a MA TINE DE CUVANT!
Stiti …este a treia oara cand fac aceste Criterii si Sfaturi si consider ca oricui ii sunt folositoare mai ales celor care au in vedere sa-si faca firme in S99. In acele Criterii si Sfaturi sunt INFORMATII IMPORTANTE care pot fi folositoare.
Am sa dau un exemplu: va intalniti cu un tanar ,ii vorbiti despre ce facem noi iar el o sa va intrebe : "Cum sa fac sa intru si eu in Scoala,care sunt primii pasi,ce trebuie facut?"sau "Cum sa-mi incep o afacere?". Dumneavoastra cum i-ati raspunde mai bine?
Marcaje