Alecu Ioan: Domnule Adi,
Alecu Ioan: Buna Dimineata- Ioan
Pop Adrian: Buna Dimineata !
Alecu Ioan: Va multumesc pentru film, am mai primit doua materiale cu asemena tematica- trebuie a recunoastem ca este interesant si transmite un mesaj de incredere in propria fiinta si in lumea noastra inconjuratoare facind sa ne iubim aproapele care indirect ne ajuta sa devnim invingatori si fericiti
Pop Adrian: tel Mike
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...EOUMANISMULUI-!
Pop Adrian: discut cu Mike la tel
Pop Adrian: scuze
Alecu Ioan: Trebuie sa va comunic ca Vaticanul a pregatit un mesaj pe 18 pagini a carui mesaj este...1) realizara unui guvern mondial...2) trecrea la o singura moneda mondiala..3)aceasta stuctura sa fie formata pe structura ONU, care trebuie sa devina independenta de vointa politica a statelor...4) iar obiectivul acestui guvern mondial este .... Reformarea Etica si Binele Comun, care in traducere este chiar cele promovate de Dumneavoastra prin mesajul Universitati Zalmoxiene... Refacerea Morala si Economica.... iata ca viziunea Duneavoastra este deaja un fapt si la nivel international prin cele tranasmise de Vatican - fapt care va deveni public in timpul cel mai scurt. Acest lucru a fost mentionat si de televiziunea Nationala Romana.
Alecu Ioan: Va felicit pentru viziunea Dumneavoastra - continuati si sa nu uitati ca aveti sprijinul meu.
Pop Adrian: imi cer scuze
Pop Adrian: discut cu Mike
Pop Adrian: discutam despre energii...
Pop Adrian: APA
Pop Adrian: Am vorbit cu Mike la telefon, atat de mult de vad in ceata complet acum
Pop Adrian: Nu intelege ca daca nu comunicam pe net, pe mess...nu demonstram ca doi Romani s-au unit. Pana nu vad toti acest lucru, nu vom face nimic inafara de vorbe....
Pop Adrian: Se va ajunge la ce spun cei de la Vatican, daca ne convine si noua. Sunt convins 100 % ca de oriunde si oricand se pot " Modela " ideile din creierele oamenilor, folosind MINTEA colectiva.
Pop Adrian: Orice ganditor emite in hiperspatiu idei ce devin " modele de lucru " pentru ceilalti.
Pop Adrian: Daca am reusi sa unim o mana mica de Romani ( nucleul de BAZA a Sfatului Batranilor ), recunoscuti pas cu pas de ceilalti ca autoritate etica majora, totul s-ar schimba in scurt Timp.
Pop Adrian: Discut cu Domnul Alexandru Oblou despre doctrina DEOumanism-ului. NU asta-i problema, ci aceea ca oamenii sunt satui de idei, asa ca nimeni nu este interesat de nimic.
Pop Adrian: Cand s-a pus problema celor interesati de discutiile noastre, i-am spus de Dumneavoastra si de doi tineri din Scoala Zalmoxa. Domnia sa a venit cu alte 4 persoane, de care spunea ca sunt intersate de aceste concepte.
Pop Adrian: I-am scris sa se gandeasca si la ipoteza ca suntem decat amandoi interesati de sistem...punandu-l astfel in garda....si sa nu cumva sa se amageasca ca si altcineva este intereast de DEOumanism.
Pop Adrian: In principiu toata luma spun DA, dar...acestia raman decat la o astfel de afirmatie, pentru simplu motiov ca nu a devenit pentru ei o prioritate a celor spuse de noi. Si nu este vina lor, ci a noastra ca nu stim ce sa le spunem, astfel ca ideile noastre sa devina pentru ei o necesitate, exact ca aerul pe care-l respira.
Pop Adrian: putem sa spunem noi orice cuvinte frumoase si sa scriem toata Viata la tot felul de carti, ca tot nu-i mare treaba...vorba lui B.P. Hasdeu.
Pop Adrian: De-aia doresc ca aceste cursuri ale Scolii de afaceri online Zalmoxa sa fie scrise impreuna cu Tinerii de care ma ocup. In acest fel ei sunt interesati ca ideile lor, ce au capatat contur clar in planul fizic, sa fie impartasite celorlalti....
Pop Adrian: altfel si Scoala aceasta ar fi o alta mare utopie., lucru pe care eu nu mi-l pot prmite.
Pop Adrian: Doin nou, referitor la ce spune de Vatican, ei au " receptori " umani buni. Sunt convins total ca Sfatul Batranilor odata format in Romania, devine catalizatorul Uriasilor in gandire la nivel planetar.
Marcaje