2. - Proiectul nr 2 - PAINEA VIITORULUI -600.000 ha livezi de nuci in ROMANIA MARE- proiect cu care incepem reconstructia tarii, din toate punctele de vedere.
Wednesday, December 19, 2012 11:40 AM
From:
"Adi Pop" <adipop@popservice.ro>
View contact details
To:
alex7749@mail.ru, paulpurea22@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, administrator@cab.ro, cutiapostala27@yahoo.ro, adipop@popservice.ro, lucicornescu@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, pnr.moldova@gmail.com, radu777s@yahoo.com, goianmihai@yahoo.com, alex7749@mail.ru, paulpurea22@yahoo.com, geostroe@gmail.com, galusvalenta@yahoo.com, contact@casapentrucultura.ro, mixichr@yahoo.com, victor.roncea@gmail.com, nicolaerolea@clicknet.ro, spt2000ro@yahoo.com, ionionascugabi@yahoo.com, parvuloiu@yahoo.com, confederatiaproprietarii@yahoo.ro, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, filip_mioara@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, administrator@cab.ro, enciudoru@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, nea_florin@yahoo.com, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, gabi@popservice.ro, Radu_necea@yahoo.com, zalmoxa_adipop@yahoo.com, adipop@popservice.ro, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, scurtcircuitoltean@gmail.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, sales@popservice.ro, herrvonbartosh@yahoo.com, andrei.patrut@yahoo.com, ioanlung2006@yahoo.com, sboraeugen@yahoo.com, "Consiliul Unirii" <contact@consiliul-unirii.ro>, leuc@upcmail.ro, gheorghegavrilacopil@yahoo.com, l_cantemir@yahoo.com, senatorfunar@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, pascal1964eduardbc@yahoo.com, tdstanciu@yahoo.com, banceanuvasile@yahoo.com, satraiti2000@yahoo.com, gabrielvartopeanu@yahoo.com, gheorghegavrilacopil@yahoo.com, TATAL_NOSTRU2006@yahoo.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, ddd@dandiaconescu.ro, paulpurea22@yahoo.com, cchelaru@email.ro, liliana@fulgm.ro, lilianaminca.mediator@yahoo.com, sorinovidiubalan@gmail.com, confederatiaproprietarii@yahoo.ro, mcilibiu@romania.lukoil.com, spt2000ro@yahoo.com, seintamplaacum@oglindatelevizion.ro, ionionascugabi@yahoo.com, ion@novacescu.ro, fcondurateanu@yahoo.com, fcondurateanu@gmail.com, florin.condurateanu@gmail.com, birou@eduarddumitrascu.ro, sorinovidiubalan@gmail.com, ppdd_dj@yahoo.com, ppdd_bz@yahoo.com, ppddsacalaz@yahoo.ro, tineretppddtm@ymail.com, Ghe_manea@yahoo.com, leuc@upcmail.ro, dbogdanov79@yahoo.com, d01@abv.bg
Proiectul "Minutul si afacerea "
2. - Proiectul nr 2 - PAINEA VIITORULUI - 600.000 de hectare de livezi de nuci plantate in ROMANIA MARE - proiect cu care incepem reconstructia tarii, din toate punctele de vedere.
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...dcovschi-Un-OM
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/220-Livezi
1. Alexandru Jolondcovschi - alex7749@mail.ru
2. Ovidiu Lazar - ovidiulazar2007@gmail.com
3. Paul Purea - paulpurea22@yahoo.com
4. Nacioiu Nicolae - nicolaenacioiu@yahoo.com
5. Cristi Anghelina - cutiapostala27@yahoo.ro
6. Valentina Galus - galusvalenta@yahoo.com
7. Lucian Cornescu -lucicornescu@yahoo.com
8. Madalina Pavel - loredanapavel27@yahoo.co
9. Catalin Zamfir - administrator@cab.ro
10.Tanasescu Dragos - tanasescu.dragos@yahoo.com
11.Enciu Stefan - enciustefan@yahoo.com
12.Mioara Filip - filip_mioara@yahoo.com
13.Adrian Pop - adipop@popservice.ro
14. Mirela Moisa - moisa.emilia@gmail.com
15. Mihaela Draghici - mihaeladraghici@hotmail.com
16. Constantinescu Bogdan - cluj16leu@yahoo.com
17. Ionascu Gabi - ionionascugabi@yahoo.com
18. Alecu Ioan - alecu_ioan@yahoo.com;
19. Constantim Remus Raclau - pentrubunulsimt@hotmail.com
20. Cornel Naidin - naidincornel@yahoo.com,
21. Petre Savescu - spt2000ro@yahoo.com,
22. Manea Gheorghe - Ghe_manea@yahoo.com,
23. Ionut Banu - banuionutgabriel1@gmail.com,
24. Silviu Radoi - silviu_radoi@yahoo.com,
25. Roxana Chiritoiu - conceptmng@yahoo.com
26. Tutuleasa Raluca-Elena - t.raluca.elena@gmail.com
27. Andrei Patrut - andrei.patrut@yahoo.com,
alex7749@mail.ru,
paulpurea22@yahoo.com,
tanasescu.dragos@yahoo.com,
administrator@cab.ro,
cutiapostala27@yahoo.ro,
galusvalenta@yahoo.com,
adipop@popservice.ro,
lucicornescu@yahoo.com,
loredanapavel27@yahoo.com,
enciustefan@yahoo.com,
nicolaenacioiu@yahoo.com,
ovidiulazar2007@gmail.com,
filip_mioara@yahoo.com,
galusvalenta@yahoo.com,
moisa.emilia@gmail.com,
mihaeladraghici@hotmail.com,
cluj16leu@yahoo.com,
ionionascugabi@yahoo.com,
aleccu_loan@yahoo.com,
pentrubunulsimt@hotmail.com,
naidincornel@yahoo.com,
spt2000ro@yahoo.com,
Ghe_manea@yahoo.com,
banuionutgabriel1@gmail.com,
silviu_radoi@yahoo.com,
conceptmng@yahoo.com,
t.raluca.elena@gmail.com,
andrei.patrut@yahoo.com,
O sa invatam impreuna logica " ASA DA si ASA NU ", proiecte ce reprezinta prioritati de lucru in functie de capabilitatea investitionala, cat si consecintele gandurilor si actiunilor noastre.
Ca sa traim cu totii fericiti, sanatosi si decent ...avem nevoie de bani. De foarte multi bani. De zeci de mii de miliarde de euro. De noi depinde ca acesti bani sa fie obtinuti prin MUNCA CINSTITA, demonstrand astfel tuturor popoarelor lumii ca Omenia si Bunul Simt caracterizeaza Neamul nostru.
Stiu asta, ca o sa fim milioane de Romani implicati in zeci de mii de proiecte eficiente.
Adrian Pop
=========================================
Asa a inceput totul...
Al cincelea proiect important ROMANO-ROMAN-PAINEA VIITORULUI-600.000 ha livezi nuci
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...sanatatii-vega-!!!
Trebuie postat pe forum CV-ul, de catre fiecare in parte. Asta dupa ce se inscrie pe forum.
Am transferat CV-ul Doamnei Roxana, la locatia care trebuie.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...xana-Chiritoiu
Pentru novici, cat si pentru colaboratorii angajati in sistem - pentru ca o sa incep sa angajam personal, le punem la dispozitie, cu amabilitate, tot ce este postat pe forum. Acestia nici macar nu trebuie sa se inscrie pe forum, pentru ca pot citii tot ce vor de-acolo. Numai ca nu au posibilitatea sa scrie, deoarce doar cei inscrisi pot posta mesaje. Acestora nu le mai trimit niciodata mesaje pe net, din respect fata de Timp.
Daca vor sa se inscrie pe forum si indeplinesc adliteram cele 3 puncte de lucru, pe care le-am scris in clar azi diminata in acest mesaj, bine. De nu, iarasi bine. Fiecare cu ce are.....
Eu m-as bucura ca echipa noastra sa se mareasca continuu, dar...doar cu oameni seriosi. Si se va intampla acest lucru cu siguranta.
Tot ce s-a discutat intre noi este postat in doua locatii pe forum:
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...dcovschi-Un-OM
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...agos-Tanasescu
Nu mi se pare normal ca in sistemul - Painea Viitorului - 99 % din intrebarile, raspunsurile si informatiile postate, sa fie facute doar de catre o singura persoana.
Dupa ce o sa conturam conduita de lucru, acceptata de catre toti coechipierii, atat de necesara in a comunica eficient atat noua cat si nou venitilor, trecem la planuri de lucru cum ziceti.
Trebuie rezolvat neaparat acest punct.
2. Aproape tot ce comunicam intre noi trebuie postat pe forum. La acest punct fac precizarea ca am facut acest serviciu la extrem de multe persoane, asa zise interesate si implicate.....si vreau sa subliniez faptul ca nu au facut mare lucru din tot ce ne-am apucat sa insailam. Am tras de fiecare in parte fara ca acestia sa inteleaga cate ceva, dar...cotu' si piscotu', vorba olteneasca. Din acest motiv am rugamintea ca mesajele comune sa le postati fiecare in parte pe forum. In acest fel ne si ndemonstram tuturor ca suntem impreuna si ca intelegem importanta comunicarii facute public, folosind astfel retelele neuronale ale tuturor celor care ne vor citii.
Sunt adrese de control, sa fiu sigur ca mesajele pleaca de la mine.
adipop@popservice.ro,
zalmoxa_adipop@yahoo.com,
Va asigur ca la toate afacerile discutate de noi doi, lucrez zilnic.
ADRIAN POPPresedinte - POP SERVICE ELECTRONIC HQ S.R.L.Calea Severinului, BL. 317 A,B200233 - Craiova - ROMANIATel: +40 251 483627Tel/Fax: +40 251 418773www.popservice.rowww.ruris.rowww.softwarepse .comwww.sfatulbatranilor.ro/forum.phpe-mail - adipop@popservice.roID Messenger: zalmoxa_adipopSkype - adrianpop58
On 1/21/2013 9:06 AM, Alexandru Jolondcovschi wrote:
Eu am trimis CV-ul.
Si de ce "comunica cat de cat in acest sens"? Eu raspund la toate intrebarile si sugetiile care imi sunt adresate.
Pe de alta parte, dle Adi, atata timp cat in permanenta apar oameni noi si toti sunt novici in tema, multe intrbari se repeta si chiar nu este timp sa faci likbez la fiecare.
Deaceia cred ca ar trebui sa fie o rubrica, o baza de date, care ar stoca toata informatia si la care sa fie trimisi toti incepatorii in tema. De exemplu eu am tot trimis unele documente de cateva ori (legi, regulamente etc)
La fel, dupa cum am mai vorbit, ar trebui sa fie perfectat un propgram de lucru in perspectiva: pe zile, luni, ani.
Deseori revenim la unele teme repetat si ca urmare batem pasul pe loc.
dr. Alexandru Jolondcovschi
tel: +37369150894
tel/fax: +37322221586
e-mail: alex7749@mail.ru
Понедельник, 21 января 2013, 7:25 +02:00 от adi pop <adipop@popservice.ro>:
Din respect fata de toti trei coechipieri va scriu aceste randuri :
Ajustare sistem - 02
Este un haos generalizat in sistemul - Painea Viitorului, atat din punct de vedere al interesului de a comunica eficient si public, cat si al informatiilor din domeniul nuciferelor, neanalizate si nesintetizate.
Daca nu-l rezolvam, nu ajungem nicaieri.
Singurul punct castigat pana in acest moment este acela ca suntem cateva persoane interesate de acest domeniu de activitate, fiecare avand motivul lui.
Cei interesati cu adevarat de aceste sisteme si care comunica, cat de cat, prin toate mijloacele creative de exprimare şi prin toate canalele moderne de comunicare in acest sens, sunt :
1. Alexandru Jolondcovschi
Email - alex7749@mail.ru
Skipe - alexjol77
2. Adrian Pop
Email - adipop@popservice.ro
Mess - zalmoxa_adipop
Skipe - adrianpop58
3. Tanasescu Dragos
Email - tanasescu.dragos@yahoo.com
Mess - tanasescu.dragos
Skipe - drg.tanasescu
4. Ana Maria
Email - ana_vega_art@yahoo.com
Mess - ana_vega_art
Skipe - ana_mariavegaart
5. Banu Ionut
email: banuionutgabriel1@gmail.com
mess: banu_psi
Skipe:banu.ionut5
6. Anca Istrate
e-mail: ancaistrate80@yahoo.com
alex7749@mail.ru,
adipop@popservice.ro,
tanasescu.dragos@yahoo.com,
ana_vega_art@yahoo.com,
banuionutgabriel1@gmail.com,
ancaistrate80@yahoo.com,
zalmoxa_adipop@yahoo.com,
Trebuie rezolvate cateva puncte in ceea ce priveste comunicarea eficienta dintre noi, fiind conduita noastra de lucru. Fara acestea nou venitii in sistem vor face cum ii taie capul si astfel vom ajunge din nou in acest punct mort de lucru, adica multi, indiferenti si incapabili.
1. Trebuie postate CV-urile pe forum, ca sa stim rapid cine suntem.
2. Aproape tot ce comunicam intre noi trebuie postat pe forum. La acest punct fac precizarea ca am facut acest serviciu la extrem de multe persoane, asa zise interesate si implicate.....si vreau sa subliniez faptul ca nu au facut mare lucru din tot ce ne-am apucat sa insailam. Am tras de fiecare in parte fara ca acestia sa inteleaga cate ceva, dar...cotu' si piscotu', vorba olteneasca. Din acest motiv am rugamintea ca mesajele comune sa le postati fiecare in parte pe forum. In acest fel ne si ndemonstram tuturor ca suntem impreuna si ca intelegem importanta comunicarii facute public, folosind astfel retelele neuronale ale tuturor celor care ne vor citii.
3. Comunicarea pe email se face catre toti membrii echipei. In acest fel o sa fim la curent cu noutatile.
4. Personal, daca nou venitii in sistem nu indeplinesc aceste 3 puncte anterioare, consider ca nu sunt interesati de colaborare si astfel pierdem Timpul si unii si altii, lucru pe care nu mi-l pot permite.
====================================
Marcaje