Felicia Munteanu
acum 5 ore ·
Parte si intreg
Cand te simti parte a unui intreg vrei sa intelegi ce parte a intregului esti,una mai importanta sau una oarecare,incepi de fapt marea transformareLa inceput crezi ca esti una speciala pentru ca inca lucreaza in tine orgoliu.Incetul cu incetul intelegi ca esti o parte care trebuie sa potenteze partile intregului prin propria transformare.Acesta ar trebui sa fie darul tau pentru ceilanti.Greu este sa treci dincolo de campul de spini sa iti faci poteca spre lumina si traire.Cand poti sa te apropii de tine cu adevarat intelegi ca esti iubit de Dumnezeu ca parte a intregului din care faci parte si toate iti vin in intampinare nu pentru a te lovi ci pentru a te ajuta sa te transformi.Cu cat arzi mai mult din natura ta umana si o transformi in divin cu atat opozitia fortelor potrivnice este mai mare,dar cu certitudine poti sa le transformi in lumina.Viata nu mai este o lupta cu ceilanti si nici cu sine,este numai o transformare continua.In dinamica vietii fiecare poate gasi lumina de care are nevoie pentru a transforma fortele potrivnice in lumina.Si daca renuntam la liberul l nostru arbitru si il incredintam ca o ofranda lui Dumnezeu,lui Iisus Hristos sau Maicii Domnului,atunci opozitia va deveni slaba si neputincioasa pentru cu nu ma mai opreste pe mine ci vrea sa creeze opozitie fortei divine.Evident nu poate si atunci transformarea mea este mai usoara.Daca vreau ca sufletul meu sa isi gaseasca toata puterea trebuie sa am dorinta continua de a darui din prea plinul sufletului meu si coloranti care fac parte din acelasi intreg.Tatal ne-a creeat cu iubire,de aceea doar cu energia iubirii ne putem transforma si creea o retea de lumina si iubire intre noi toti.Unindu-ne cu divinitatea devenim conştienţi ca nu noi facem transformarea ci scanteia divina din ceilanti.Cand manifestam iubirea primita de la Tatal avem bucuria de a fi de folos celor pe care ii iubim fara sa le cerem ceva in schimb.Calea fiecaruia este aleasa de el,dar solutiile vin pe caiile iubirii lui Dumnezeu,a semenilor dar mai ales a sinelui.Explicatia este simpla nu poti darui ceea ce nu ai.Ca parte a intregului poti emana iubire si o poti darui numai daca o manifesti.Intregul te va simti o parte constienta si importanta ta in transformarea intregului din care faci parte va creste nu pentru ca esti mai special ci pentru ca radiezi mai multa iubire.Fiecare invata sa fie ceea ce este si sa manifeste ceea ce traieste.Eu sunt cel ce sunt Dumnezeu manifest este starea adevaratei trairi in reteaua pe care noi toti o formam.Incep sa manifest marele adevar pe care il propovaduiesc demult TOTUL E IN TOTUL SI IN NOI ESTE TOTUL.Intregul si partile componente nu sunt nimic altceva decat create pentru a exprima puterea iubirii.Eu sunt cel ce sunt si tu esti cel esti reprezinta doar intelegerea puterii divine,trairea este traversarea campului cu spini curatrea lui si creerea potecii catre lumina pentru cat mai multi din semenii nostril care inca nu se simt parte a intregului si nu pot manifesta iubirea.Eu invat abia acum iubirea fara conditii si va invit pe toti sa o feceti.Sentimentul este atat de special ca nu poate fi descris.Va iubesc pe toti si pe mine insami pentru ca Dumnezeu care m-a creeat din iubire ma invata sa IL iubesc sis a il manifest din tot sufletul meu.
FELICIA cu iubire,iertare,bucurie si pace infinita
- 3 persoane apreciază asta.
Adrian Pop Cine observa vectorii ce vin din Trecut si din Viitor asupra Clipei T0, intelege care-s consecintele gandurilor si actiunilor lui.
Marcaje