Felicia Munteanu
10 iulie
Exista Oameni .
Oameni care fac să te simți singur.,Exista oameni care te ajuta sa te schimbi, din oricine, in cineva… Exista oameni a caror privire vede doar cine esti, cu adevarat si pe de-a-ntregul…sau oameni care dacă nu gândești cum ei vor ești prea ciudat,sau imposibil de înțeles
Exista oameni care, atunci cand iubesc, o fac desprinzandu-se cu totul de lume… Cu conditia ca in cealalta dimensiune sa fie doar… iubirea insasi…
Am auzit ca unii chiar simt cand sunt mangaiati de Dumnezeu si isi ridica ochii spre El chiar si atunci cand au fost crunt pedepsiti… Voiam sa cunosc un om care sa ma invete cum sa ma bucur de orice…însă acum nu mai vreau, motive suficiente….
Exista oameni cu care realizezi o legatura extrasenzoriala, prin care ti se scurg in vene niste emotii atat de puternice incat intrii in panica… Te linistesti abia cand incepu sa le daruiesti, la randu-ti, mai departe… ,există oameni care nu înțeleg că inima ta e plină de frumos și cred că dai întotdeuna pt a primii, dar de fapt dai din prea plinul inimii și atât!dacă pt ei inima face doar tic tac nu au cum să te înțeleagă dar nu mai contează!
Exista, stiu sigur, oameni care par atat de serios...i, incat putini isi dau seama ca atunci se afla in toiul jocului lor preferat… Jocul de-a fiinta sociala…sau pt care viața socială e mai importantă decât ceea ce tu însemni, pt care toate se învârt nu în jurul celui de lângă el ci în jurul imaginii lui în lume!
Exista oameni atat de buni, incat multi din jur se intrec in a le face rau…
Exista oameni care pot privi in gol la nesfarsit. Inauntrul lor insa, se intampla…viata, cu toate ale ei…
Marcaje