-------- Original Message --------
Subject: Alergand dupa Curcubeu si dupa Lumina
Date: Sun, 07 Jul 2013 12:37:39 +0300
From: Novacescu.ro <newsletter@novacescu.ro>
To: adipop@popservice.ro
Novacescu.ro
Alergand dupa Curcubeu si dupa Lumina
Daca nu puteti vizualiza corect acest newsletter, click aici pentru varianta online.
Unul dintre misterele care mi-au fascinat copilăria și după a cărui taină nedezlegată am alergat ceasuri multe pe dealurile și prin luncile din jurul satului meu a fost Misterul transformator al Curcubeului...
Alergand dupa Curcubeu si dupa Lumina
Unul dintre misterele care mi-au fascinat copilăria și după a cărui taină nedezlegată am alergat ceasuri multe pe dealurile și prin luncile din jurul satului meu a fost Misterul transformator al Curcubeului. La lecțiile de studiu biblic pe care le făceam cu bunicul meu, fondator de biserică și orfelinat în Valea Almăjului din Banat- am aflat, întâia dată, că ivirea curcubeului pe cer e semnul că Dumnezeu nu-și uită legământul către oameni, de a nu-i mai nimici prin ape și potop. Aceasta a fost Învățătura și Încredințarea ce mi-au fost limpezite până la Sfârșit de Moșul meu, bunic sever, cult și înțelept. Dar taina și căutarea Curcubeului altcineva mi le-a sădit în Inimă, făcându-mă să-l tot caut, s-alerg, să-l prind, ca să mă Schimb.
Novacescu Talk Show ONLINE
www.novacescu.ro
Click aici pentru dezabonare.
In conformitate cu legea 365/2002 privind comertul electronic, acest mesaj nu este si nu poate fi considerat spam, deoarece:
- contine datele necesare de identificare ale expeditorului
- adresa dumneavoastra de mail a fost introdusa pentru abonare la acest newsletter in baza noastra de date
- adresa dumneavoastra de mail este una publica, regasindu-se pe mai multe pagini on-line
- acest mesaj va este adresat cu scopul de a va invita sa beneficiati de serviciile noastre si va este transmis in dorinta de a va tine la curent cu cele mai noi stiri, evenimente, concursuri
Marcaje