SUCCES !!!
Eu am incredere 100 % in tot ce spuneti, pentru ca va consider un OM integru.
Si pe mine m-au facut ca pe dracu, ca as fi facut.....ca as fi dres...dar asa cum am mai spus, niciodata nu am raspuns acestor marsevii. Nu merita astia nici cea mai mica atentie din partea mea.... si mai stiu ca-i vede DUMNEZEU. Cea mai mare mahnire a mea a aparut atunci cand am aflat ca cei de care am avut grija si pe care i-am ajutat cu tot ce-am putut, au hulit....Imi pare rau ca nu sut atat de capabil, inca, sa-i iert, chiar daca unii dintre acestia si-au cerut scuze.
Dupa ce va linistiti si va castigati drepturile, mi-ar face placere sa discutam despre profilul Parlamentarului Roman si al Presedintelui Romaniei, pentru ca cei ce ne " reprezinta in fata lumii " au nevoie de asa ceva. Cei mai multi parlamentari sunt in orb si habar nu au ca nu au habar de ceva....cautandu-si doar drepturile si nu respoinsabilitatile.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...-cum-gandeste-!
Zile pline,
Adrian Pop
-------- Original Message --------
Subject: Notificarea catre realitatea TV Bucuresti Date: Wed, 14 Nov 2012 11:01:09 +0200 From: Novacescu.ro <newsletter@novacescu.ro> To: adipop@popservice.ro
Avand alaturi o avocata exceptionala (priceputa, curajoasa si nobila), am facut primul pas. Am trimis inscrisul cu notificarea mea catre realitatea TV Bucuresti, prin care cer sa mi se acorde dreptul la replica, in rubrica "dosar de candidat", precizari care sa fie difuzate timp de o zi, de 15 ori, inaintea "Stirilor"; de tot atatea ori cat a difuzat postul bucurestean mizeria lui manastire despre mine. Cei care veti fi agresati si murdariti pe nedrept de pseudojurnalisti, adica de gunoaie umane, va indemn sa nu va fie teama si sa reactionati, apeland la protectia legii. Pina la urma gunoaiele si excrocii ajung la puscarie. Avem atatea dovezi si semne incurajatoare si traim in UE. NU VA TEMETI!
Notificarea mea catre realitatea TV Bucuresti.Primul pas
Astazi a plecat prin posta rapida notificarea mea catre realitatea TV Bucuresti, prin care cer drept la replica fata de informatiile false si calomnioase difuzate in rubrica "dosar de candidat", realizata de numitul manstire silviu si difuzata de 15 ori in zilele de 5-6 noiembrie 2012. Precizez ca am fost contactat de mai multe ONG-uri care monitorizeaza abuzurile contra jurnalistilor romani iar cazul linsarii mele mediatice va fi inclus in rapoartele acestor organizatii cu privire la starea presei romanesti in anul 2012. Eu sper ca responsabilii cu conducerea postului realitatea TV Bucuresti sa inteleaga ca nu o sa ma opresc pina la capat. Indiferent cat timp si cate eforturi imi va impune acest demers. Mesajul e valabil pentru toti ceilalti care vor mai indrazni sa atenteze abuziv - ca asa au ei chef - si pe nedrept la onoarea si imaginea mea. Avantajul meu este ca voi fi ajutat de o avocata exceptionala. E tanara, e curajoasa, e determinata si, foarte important, are ochii limpezi ca-i poti vedea sufletul nobil si drept.
Marcaje