Scoala de Parapsihologie ZALMOXA
In actiuni cu Forte PSI suntem cel mai dotat Popor din lume datorita unor caracetristici unice, asa cum am mai spus. Dr Liviu Nuteanu este cel mai capabil OM din lume in acest sens, din cati am vazut pana in acest moment. In actiunii cu Bioenergie suntem la fel de buni ca toti ceilalti mari bioenergeticieni ai lumii, demonstrand actiuni de necontestat de lumea stiintifica. In aceasta locatie, la initiativa MNR a Domnului Romeo Tarhon, o sa infiintez cea mai serioasa Scoala de de parapsihologie din Romania. Scoala de Parapsihologie Zalmoxa. La BAZA acestei Scoli o sa stea filosofia si psihologia aplicata ZALMOXIANA. Datorita acestor caracteristici unice ale Romanilor, de care doar am amintit mai sus, primii pasi o sa-i facem in invata principii legate de MORALITATE, pentru simplu motiv ca atunci cand opresti uragane, cutremure sau vulcani....tot atat de bine poti sa le si amplifici daca Legile Omeniei sau ale Bunului Simt sunt incalcate. Scoala de Parapsihologie ZALMOXA, cat si Scoala de afaceri online Zalmoxa, vor ajuta la reinfiintarea Univesritatii Zalmoxiana.
Marcaje