Show Recent Messages (F3)
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...ele-alegerilor
Pop Adrian: buna Valeriu
Pop Adrian: Va felicit sincer pentru rezultatele alegerilor.
Unde membrii PP DD au castigat alegerile, trebuie ajutati pe mai departe...astfel incat toti Romanii sa vada o schimbare rapida, la propriu, in acele localitati.
Va sprijin cu tot ce pot, continuu si intr-un mod total altruist.
adi - Craiova
Pop Adrian: Felicitari pentru logica. Acum trebuie luata fiecare localitate unde PP DD este la putere si ajutat Primarul concret, sa faca reforma Morala si Economica. Si facut totul public, sa vada toata lumea...asa ca este chestia de Timp ca toti Romanii sa vi se alature.Va popun ca in fiecare astfel de localitate sa existe un site si un forum, unde fiecare om ce se implica sa-si vada postate ideile si masurile luate, capatand astfel incredere in sistemul acesta nou.
PNR Moldova: Buna Adi! nu dormi la ora asta?
Pop Adrian: Valeriu asta trebuie sa faci tu la Partidul pe care-l conduci
Pop Adrian: e
Pop Adrian: cu dormitul asta
Pop Adrian: dorm ailalti...
Pop Adrian: Felicitari pentru logica. Acum trebuie luata fiecare localitate unde PP DD este la putere si ajutat Primarul concret, sa faca reforma Morala si Economica. Si facut totul public, sa vada toata lumea...asa ca este chestia de Timp ca toti Romanii sa vi se alature.Va popun ca in fiecare astfel de localitate sa existe un site si un forum, unde fiecare om ce se implica sa-si vada postate ideile si masurile luate, capatand astfel incredere in sistemul acesta nou.
PNR Moldova: hah
Pop Adrian: asta sa faci
PNR Moldova: vom incerca
Pop Adrian: Si facut totul public, sa vada toata lumea...asa ca este chestia de Timp ca toti Romanii sa vi se alature.Va popun ca in fiecare astfel de localitate sa existe un site si un forum, unde fiecare om ce se implica sa-si vada postate ideile si masurile luate, capatand astfel incredere in sistemul acesta nou.
Pop Adrian: Va popun ca in fiecare astfel de localitate sa existe un site si un forum, unde fiecare om ce se implica sa-si vada postate ideile si masurile luate, capatand astfel incredere in sistemul acesta nou.
Pop Adrian: asta-i cheia Valeriu
Pop Adrian: SINGURA
Pop Adrian: doream sa-ti spun de asta...de cateva zile
PNR Moldova: Astazi noi am avut un mars la Ungheni
Pop Adrian: inteleg
PNR Moldova: A fost binisor nu stiu daca baietii au plasat ceva inf
PNR Moldova: nu am verificat inca
Pop Adrian: ?
Pop Adrian: cei cu care am discutat ?
Pop Adrian: Vineri
PNR Moldova: si am fost sa vad un teren. As vrea sa incercam sa organizam cu cativa baieti din Miscare o pepiniera de copaci ornamentali
Pop Adrian: perfect
PNR Moldova: o parte din ei si mai cativa
Pop Adrian: orice actiune concreta, din care ies bani curati, este bine venita
Pop Adrian: deocamdata nu s-a mai inscris nimeni pe forum din Basarabia.
PNR Moldova: pai o incepem cu terenul sa -l alegem
Pop Adrian: continuam..pana-si dau drumul....
Pop Adrian: f bine
PNR Moldova: dupa care cu materialul saditor, pentru inradacinare, inmultire vegetativa
Pop Adrian: ok
PNR Moldova: nu ca tre sa ma duc sa le duc la sefi programul sa le arat ...si dupa le comunica elevilor
PNR Moldova: dar am convenit maine cred ca o sa scot la imprimanta materialul
Pop Adrian: care ?
PNR Moldova: dupa care il transmit lor
PNR Moldova: despre programul nostru
PNR Moldova: s99
PNR Moldova: de acolo din sf. batranilor
PNR Moldova: am dibuit ceva teren, o sa vedem
PNR Moldova: hai ca sar de la o ideie la alta
PNR Moldova: inseamna ca am obosit un pic
Pop Adrian: http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...n-line-Zalmoxa
Pop Adrian: stai linistit
Pop Adrian:
Senior Member
--------------------------------------------------------------------------------
Data înscrierii:10.10.2011
Locație:CRAIOVA
Posturi:6.115 Pregatesc si ajut tineri cu varsta de pana la 21 de ani ( sunt si exceptii care confirma regula ), pentru ca acestia sa devina capabili sa-si infiinteze in scurt Timp propriile lor societati comerciale in Sistem S 99, in ce domeniu de activitate doresc. Ii rog pe acesti tineri, ca si Garant Moral al firmei nou infiintate ( Legile în vigoare ale Statului Român cât şi Legile bunului simţ vor fi respectate în proporţie de 100 % ), sa promita verbal ca 1 % din profitul anual o sa fie donat în 10 conturi bancare diferite, după cum urmează:
PNR Moldova: da dar eu vreau ca DA-ul asta sa mi-l spuna sub forma unui CV scurt cu datele de mail si mess
Pop Adrian: OK
PNR Moldova: dupa care le transmit Id-ul tau
Pop Adrian: sa treaca prin tine sistemul
Pop Adrian: dupa care, trebuie postat CV-ul pe forum
Pop Adrian: 1. 10% - ajutor pentru copii
2. 10% - ajutor pentru batrani
3. 10% - ajutor pentru biserica
4. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului de educatie
5. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului de sanatate
6. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului de cercetare
7. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului ecologic
8. 10% - ajutor pentru dezvoltara artelor
9. 10% - bani necesari dezvoltarii acestui sistem de lucru - Sistem Mosu - S 99.
10.10% - bani necesari infiintarii Băncii de Reconstrucţie a României Mari. Unul din scopurile acestei Banci va fi acela de a imprumuta tinerii afaceristi din Sistem S 99, fara a li se perceapa dobanda.
PNR Moldova: da desigur
Pop Adrian: dupa care trebuie inceputa scoala..cu acel simplu DA
PNR Moldova: si m-am gandit si la conferintele online impreuna cu tinerii de la noi si din Tara
PNR Moldova: o sa-i organizam sa putem intra concomitent
Pop Adrian: o sa venim, cu cat mai putine informatii din prima...
Pop Adrian: discutiile putem sa le purtam, chair cu aceiasi tineri...de mai multe ori
PNR Moldova: si sa putem discuta probleme nu doar de afaceri dar si istorie, cultura etc, politica....
Pop Adrian: au Timp sa se gandeasca si sa puna intrebari
PNR Moldova: o sa invit si profesori de la noi
Pop Adrian: Unul din scopurile acestei Banci va fi acela de a imprumuta tinerii afaceristi din Sistem S 99, fara a li se perceapa dobanda.
PNR Moldova: da desigur
Pop Adrian: dupa care trebuie inceputa scoala..cu acel simplu DA
PNR Moldova: si m-am gandit si la conferintele online impreuna cu tinerii de la noi si din Tara
PNR Moldova: o sa-i organizam sa putem intra concomitent
Pop Adrian: o sa venim, cu cat mai putine informatii din prima...
Pop Adrian: discutiile putem sa le purtam, chair cu aceiasi tineri...de mai multe ori
PNR Moldova: si sa putem discuta probleme nu doar de afaceri dar si istorie, cultura etc, politica....
Pop Adrian: au Timp sa se gandeasca si sa puna intrebari
Pop Adrian: scuze
Pop Adrian: postez la cativa cu care stau pe mess acum
PNR Moldova: in rest ce sa zic ne miscam incet catre unire desi ne-am dori-o mult mai repede
Pop Adrian: rapiditatea este data de firmele infiintate, aflat de asta...pe toate caile posibile, deci trebuie facute site-uri in cat mai multe localitati care sa detina forumuri, cum spusai...unde oamenii sa-si spuna pasurile...
Pop Adrian: si totul public...
Pop Adrian: totul
PNR Moldova: Bun Adi, ma duc sa fac o baie ca la noi e o naduseala... si la culcare!
PNR Moldova: desigur
Pop Adrian: pa nb Valeriu
PNR Moldova: o sa punem ID-ul pe situl miscarii si o sa nvitam toti doritorii de a intra cu noi online, chiar si dusmanii nostri
PNR Moldova: poate in discutie mai deschid ochii
Pop Adrian: la noi s-au furat la alegeri ca-n codru...
Pop Adrian: PERFECT invata si ei...ce si cum cu Omenia asta
Pop Adrian: cu Bunul Simt si cu Munca Cinstita
PNR Moldova: Tata, D-zeu sa-l ierte, spunea: la noi nu conteaza cine voteaza ci, cine numara voturile
Pop Adrian: da..din pacate
PNR Moldova: Pentru moment asta e realitatea
Pop Adrian: am discutat cu Domnul dr Pau Purea
Pop Adrian: era total dezamagit.
Pop Adrian: zicea ca nu intelege de ce se mai fac alegerile, daca totul este stabilit dinainte...
Pop Adrian: indiferent ce fac altii..mergem mai departe...
Pop Adrian: da
Pop Adrian: din pacate
PNR Moldova: intradevar atata cheltuiala.........
Pop Adrian: da
Pop Adrian: Cheia
PNR Moldova: se mai spala din bani
Pop Adrian: site-uri in toate localitatile Romaniei Mari, sa aiba forumuri...unde lumea-si spune pasul si SB-ul sa ii ajute...
Pop Adrian: sa le dea raspunsuri concrete...
PNR Moldova: Azi cineva mi-a spus un banc: Un tovaras tel la casa Poporului = alo! Casa Popor. = da! Chemati va rog poporul!
Pop Adrian: da...totu-i fals...
Pop Adrian: este nevoie de schimbare...
PNR Moldova: o vom face!
Pop Adrian: gata. pa nb
PNR Moldova: Nb
PNR Moldova: ne auzim maine
Pop Adrian: eu stau pe otv
PNR Moldova: de la serv.
Pop Adrian: bineinteles. pa nb
PNR Moldova is typing...