Author Message
Adrian Pop
Staţiunea Montană DARIUS !
Mi-ar place să discutăm pe forum despre o nouă staţiune montană, 'STAŢIUNEA DARIUS', făcută de la A la Z de noi, în România. Să visăm Frumos, Frumos....şi să punem Mintea la contribiţie printr-un impuls de-o Clipă, chiar de ni s-o mai sparge-odată Inima-n noi, printr-un NOU tremurat de Suflet.
adi
Fri Sep 11, 2009
ZAMFIR_CATALIN
Eu imi doresc sa realizez o astfel de statiune. Cam in 20 ani de aici inainte (bazandu-ma doar pe sursele financiare proprii).
De ce?
- Deoarece dupa multi ani de munca alergand in toate partile o sa vreau sa ma mai "asez".
- Deoarece doresc sa am in acea statiune alaturi de mine multi prieteni cu casele lor.
- Deoarece doresc sa recompensez angajatii care au fost alaturi de mine oferindu-le un loc unde sa-si petreaca vacantele sau unde sa locuiasca.
- Deoarece doresc sa las in urma mea un lucru frumos.
- Deoarece pamantul in zonele turistice actuale este scump, iar dezvoltarea lor este haotica fara logica.
- Deoarece avem in ROMANIA multe zone extraordinar de frumoase si de benefice care nu sunt folosite.
Fri Sep 11, 2009
Adrian Pop
ZAMFIR_CATALIN wrote:
Eu imi doresc sa realizez o astfel de statiune. Cam in 20 ani de aici inainte (bazandu-ma doar pe sursele financiare proprii).
De ce?
- Deoarece dupa multi ani de munca alergand in toate partile o sa vreau sa ma mai "asez".
- Deoarece doresc sa am in acea statiune alaturi de mine multi prieteni cu casele lor.
- Deoarece doresc sa recompensez angajatii care au fost alaturi de mine oferindu-le un loc unde sa-si petreaca vacantele sau unde sa locuiasca.
- Deoarece doresc sa las in urma mea un lucru frumos.
- Deoarece pamantul in zonele turistice actuale este scump, iar dezvoltarea lor este haotica fara logica.
- Deoarece avem in ROMANIA multe zone extraordinar de frumoase si de benefice care nu sunt folosite.
Ştiu Cătăline. La tine m-am gândit şi la numele BĂIEŢELULUI tău.
Lucrurile acestea le-am mai discutat cu mulţi ani înainte. N-am uitat nimic.
adi
Marcaje