-------- Original Message --------
Subject: Am mai intalnit un OM, un alt bun ROMAN. Date: Sat, 19 May 2012 01:46:00 +0300 From: adi pop <adipop@popservice.ro> To: Alecu Ioan <alecu_ioan@yahoo.com>, pnr.moldova@gmail.com, radu777s@yahoo.com, lascusergiu@gmail.com, ciubo.val@gmail.com, sav.revelatie@yahoo.com, spaikforever@gmail.com, geostroe@gmail.com, paulpurea22@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, popa.alina_gratiela@yahoo.com, valeria.dicu@yahoo.com, tedi.buliga@gmail.com, popa_valentin92@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, administrator@cab.ro, enciudoru@yahoo.com, office_konexarte@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, gabi@popservice.ro, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com
On 5/16/2012 10:05 AM, Alecu Ioan wrote:Buna seara,
Domnule Adi,
Suntem onorat sa va avem in vizita ! Va asteptam .
Ioan si Colegi. .
N-am mai ajuns la iasi. Imi pare rau. A intervenit o oportunitate de afaceri in tara si ne-am dus direct acolo.
Valeriu a aranjat o intalnire cu cativa Oameni deosebilti de la Chisinau. In acest fel am avut placerea sa intalnesc un OM - pe Badea Ion, un mare cercetator care a lucrat cu ani in urma in sistemul spatial rusesc. Am discutat, spre uimirea mea, despre consecintele gandurilor si actiunilor noastre. Am intalnit un OM ce are o intuitie foarte dezvoltata. Un OM dotat intelectual, un OM de exceptie. O sa-l anunt, cand o sa ia legatura cu noi pe net si dupa ce-si posteaza CV-ul pe forum asa cum am discutat, ca il propun sa devina membrul Asociatiei CONSECINTE cat si membrul SFATULUI BATRANILOR din Romania.
M-am simtit extraodinar de bine, ca si acasa, in aceasta deplasare facuta la Chisinau. Valeri mi-a recutat poezii facute de bunicul lui. Impresionante.
Trebuie ajutati basarabenii....pentru ca au venituri mici si viata-i scumpa acolo. Basarabia in schimb, din ce-am vazut, este extraordinar de bogata si de frumoasa.
Domnul dr Paul Purea mi-a promis azi ca la urmatoarea deplasare la Chisinau o sa merga impreuna cu mine, pentru a-i cunoaste pe cei doi moldoveni de care-i spusai.
Incet - incet o sa-i gasim si-o sa-i si unim pe-acesti " Uriasii in gandire ", cei are in acest moment Neamul nostru.
Toate cele bune,
adi
Marcaje