Adrian Pop
Friday, April 20, 2012 12:17 AM
From:
"adi pop" <adipop@popservice.ro>
View contact details
To:
prr.moldova@gmail.com, paulpurea22@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, ana_mariavegaart@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, administrator@cab.ro, banuionutgabriel1@gmail.com, cici7773@yahoo.fr, bogdan.stanculeanu@gmail.com, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, gabi@popservice.ro... more
Buna seara Domnule Valeriu Ciubotaru,
O reala placere mi-a facut discutia de azi cu Dumneavoastra. Nu prea des mi s-a intamplat sa intalnesc pana acum in Viata o persoana cu atat de multe calitati, comune cu ale mele. Dar azi a fost o zi importanta, de exceptie, extrem de placuta, pentru faptul ca am purtat discutii deosebit de utile si cu Domnul dr. Paul Purea. O sa-l cunoasteti si-o sa ramaneti placut surprins de Omenia si de Bunul Simt de care da dovada Domnul doctor, asa cum sunt sigur ca o sa-i cunosteti bine pe tinerii de care ma ocup sa-i 'modelez ' in domeniul afacerilor, cat si pe membri SFATULUI BATRANILOR din ROMANIA.
Tot ce ne-am propus azi pentru ROMANIA MARE, pas cu pas, putem realiza cu Oameni de talia Morala a Dumneavoastra, a Domnului Radu si-a Domnului Sergiu.
Zile pline,
Adrian Pop
Marcaje