Nu am stiut ca din aceasta cauza,oamenii nu isi folosesc 100% din creier ,in acelasi timp.Interesant..
Nu am stiut ca din aceasta cauza,oamenii nu isi folosesc 100% din creier ,in acelasi timp.Interesant..
Nu secretul ci SECRETOMANIA este cea care ne obtureaza capacitatea dezvoltarii , nu raul ci RAUTATEA ESTE CEA CARE NE INTINEAZA SUFLETUL, capacitatea dezvoltarii creierului este direct proportionala cu bunatatea si disponibilitatea de a fi bun .
Interesant!
Aici e ceva ce am mai zis intr-un alt sfat si anume sa nu avem deloc secrete cu toti oamenii pe care ii cunoastem.
Ultima modificare făcută de obi; 04.09.2019 la 23:40.
Ce facem pentru noi moare cu noi, ceea ce facem pentru altii, pentru lume, ramane nemuritor! Albert Pine
Am inteles ca un om poate avea totul neavand nimic si nimic avand totul. Mihai Eminescu
Cele mai importante două zile din viața ta sunt ziua în care te-ai născut și cea în care afli de ce. Mark Twain!
Voi medita la acest lucru...
Acum inteleg ce spuneati. Practic in momentul cand nu vrei sa discuti te limitezi singur si nu mai ai acces la un schimb de informatii si pareri.
Daca suntem inchisi la minte, nu o sa evoluam niciodata, trebuie sa iesim zilnic din zona de confort si sa ne dovedim ca evoluam!
Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)
Marcaje