Sfatul Bătrânilor - 1
Bine ati venit la o lectie de viata.
Am cunoscut oameni ale caror sfaturi au insemnat enorm de mult pentru formarea mea ca Om. La randul meu am sfatuit multi tineri si acum, cu o parte dintre acestia, ma mandresc.
Este mare lucru sa poti vedea, auzi, simti, intui.....asa ca, repet ?
Ati avut sansa in Viata sa cunoasteti un Om ? Si care-s atributele care-l diferentiaza fata de ceilalti ?
Intrebarea aceasta este adresata numai persoanelor voluntare, care se implica la propriu, pentru realizarea :
Proiectul - OMU - Renaşterea Societăţii Umane.
Etapa 1.
Proiectul – “OM – O societate firească “
Etapa 2.
Proiectul – “IOM - O societate funcţională”
Etapa 3.
Proiectul – “IO OM - O societate împlinită “
Etapa 4.
Proiectul – “OMU - (Re)naşterea Societăţii”
--------------------------------------------------
Am fost intrebat si eu daca am cunoscut Oameni.
DA. Am cunoscut cativa Oameni. Chiar mai mult de atat, unii dintre acstia mi-au devenit Prieteni.
Am postat pe forum cateva persoane, chiar personalitati, care au fost si sunt unici, unii chiar Consilieri si Prieteni :
- Prof D.r Tudor Diaconu - Prietenul meu de Suflet - Omul considerat cu cea mai vasta cultura din lume de americani.
- Dr Liviu NUteanu - Prietenul meu bun care mi-a refacut nervul optic cu bioenergie. Romanul care avea Energia PSI cea mai mare din lume. Cu el am facut cele mai importante experimente privind medicina viitorului, cea energoinformationala.
- Prof. Florin Zaborila - Prietenul cel mai bun al meu. A fost cea mai inteligenta persoana pe care am cunaoscut-o.
- Ing. Mihai Alexandru - Mike Schmit - Prieten bun. A stat 27 de ani in America. Unul dintre cei mai mari genii si inventatori pe care-i are planeta.
- Prof Univ. Petre Savescu - Prieten bun, modelat de mine in ultimii 25 de ani. Este pintre primii cercetatori privind hrana viitorului si singurul capabil sa foloseasca metafizica in cercetarile sale.
- Prof. Dr. Stamate Sergiu - cel care a avut incredere in mine si m-a trimis la pregatire in Europa si Asia, in 1885, la dul Sschneider Dietmar patronul celui de-al saselea Concern din lume - Martin Engineering, de la care am invatat ca nu exista limita in afaceri, pentru ca invarteau zeci de miliarde de dolari lunar.
- Prof. Gen. Mircia Chelaru - Prieten la care tin foarte mult si pe care vreau sa-l ajut in tot ceea ce face, fiind unul dintre cei mai mari patrioti Romani.
- Dr. Geo Stroe - un Prieten bun cu care desfasuram simpozioanele anuale.
- Dr Paul Purea - Un Prieten capabil de-a observa lucruri si fenomene esentiale, cu care impartasim aceleasi idealuri.
- Dr. Dobrea Emilian - un bun Prieten, de care v-am scris.
- ing. Pandaru Consatntin - un geniu capabil sa schimbe antibioticele cu probiotice. Cazuistica prezentata in cele 3 intalniri la Craiova si cea de la Bucuresti, este unica in lume.
- Ec. Loredana Pavel - cea care ma poate inlocui in tot ce fac, avand mintea formata pentru asa ceva.
- Ec. Catalin Zamfir - cel cu care lucrez zilnic si cu care organizam cele trei simpozioane anuale, privind reconstructia din temelii a Romaniei reintregite.
- Parintele Dumitru Balasa - m-a rugat sa duc mai departe Zalmoxianismul cu cateva zile inainte de a trece in alte dimensiuni. Este cel care a scris pentru prima data despre Universitatea Zalmoxiana, ca fiind prima Universotate din lume, descoperire facuta la Breasta langa Craiova acum cca 100 de ani.
- Parintele Pantelimon - a carui carte am citit-o de 4 ori, capodopera, scrisa ijnh urma interviurilor de Dna Daniela Georgescu - o buna Prietena.
Sunt multi tineri din cei 30-35 de mii care au stat ani buni langa mine, care au invatat cate ceva. Cu unii dintre acestia, cu cei mai buni, am infiintat doua ONG-uri. Mai sunt si altii in devenire, ca Oameni in care poti avea incredere. Ii urrmaresc zilnic si-i sprijin in tot ce fac. La toti le las liberul arbitru sa hotarasca gradul de implicare in scopuri Nobile.
In familiile mele sunt cateva " varfuri " care, la timpul lor isi vor spune cuvantul, ca " Uriasi in gandire " ai Neamului nostru.
Despre Prietenii mei Sfinti Romani, sunt mii de articole si discutii comune pe forum.
DOAMNE AJUTA !
Marcaje