Va salut cu bucurie!
Sunt Mihaela Alina Popa ( Radulescu) , simplu om! Mereu mi-a fost greu sa vorbesc despre mine. Mi-am facut cateva CV-uri cand eram mai mica ! Dar dupa ce am nascut prima mea fetita....parca m-am schimbat cu totul..
Sunt nascuta in Craiova in 1981, 16 dec. Am crescut la tara la bunici si am avut o copilarie frumoasa si sanatoasa! Am terminat Liceul Matei Basarab Craiova, iar la facultate m-am inscris la 3 facultati pe care si le doreau parintii mei....si n am terminat niciuna. De-a lungul timpului am lucrat in diverse domenii... de la ospatarita ( cateva zile), ambalator alimentar (cateva luni) , secretara facultate (3 luni) , consultant telefonie mobila(aproape 2 ani) , la ....agent vanzari piese auto ( 1 an). In 2010 am nascut o fetita si mi-am cautat ceva de munca acasa. Astfel am descoperit figurinele din ipsos pentru copii. Initial produceam figurine ca marturii pentru nunti sau botezuri, dar cand Bia a crescut , am vazut ce distractie magica poate insemna pentru ea sa picteze pe figurine. Prin 2015 , am plecat la prezentare in scoli cu o cutie in brate plina cu figurine, pe care copiii le vedeau si faceau comenzi... Acum se ocupa sotul meu, care deja are un atelier unde le toarna in matrite, merge la targuri, face pliante pentru scoli, si astfel sustine familia noastra! Eu , de la a doua nastere in 2017 , am reinceput educatia, prin cursuri de antreprenoriat, educatie financiara, dezvoltare personala, marketing pe platforma upriserz.ro. Apoi in urma acestor cursuri, am facut cursul de lucrator arte combinate. A urmat inscrierea mea la un curs de terapie holistica, cursul de theta healing, unde am descoperit din nou puterea lui Dumnezeu! In 2022 cand am dat drumul la atelierul de figurine, unde doream sa fac si ateliere creative a venit vestea unei noi sarcini, nr 3, si am pus totul pe pauza primind vestea cu bucurie, si cu incredere in Dumnezeu ca o sa aiba grija de noi, la a 3-a cezariana! Iar acum sunt o mamica bogata, cu 3 minunatii langa mine, si cu un sot care se ocupa de 2 munci. Nu toate sunt roz, dar ii multumim lui Dumnezeu pentru toate si suntem recunoscatori pentru absolut tot! Mereu mi-am dorit sa ajut oamenii din jurul meu! Iar acum am posibilitatea ca prin atelierele pe care le propun atat celor mari cat si celor mici, sa fac ceva pentru noi toti! Prin urmare ma educ in permanenta , pentru a avea informatie valoroasa , de ajutor! Sunt cursant pe putereamintii.ro si pe somawey.ro( tehnici psihosomatice) si bineinteles nu ma satur de citit psihologie! Dar adevarata mea dezvoltare sunt fiicele mele! Doamne Ajuta!
Zile minunate tuturor! Raspund cu placere la orice intrebare!