Nae îți mulțumesc mult pentru Timpul acordat studiului motoarelor psihoplasmatice pe care ți le-am trimis. Cu 10 ani in urma cu Dragos Ungureanu am dezvoltat laboratoarele psihoplasmatice de la Craiova. Performanțele motoarelor au fost uluitoare pentru întreaga echipa, scoase in evidentă de Nelu Ispas la un Simpozion Științific la Craiova. Ulterior cu ce s-a intamplat la Florin Savu la Bucium cu ferma lui de Pești și Capre, inclusiv cu topirea grindinei la ferma care avea doua astfel de motoare atunci când a fost furtuna si cand toată localitatea s-a albit, demonstrandu-se noi capabilități ale acestei Invenții. Petre Savescu a aflat alte valente majore prin studiile lui in laboratoarele facultății. Punctul maxim este atins de Dul Dr Dobrea Emilian care îmi spune de câteva ori la telefon ca se poate concura pentru Premiul Nobel cu ce performante au motoarele psihoplasmatice magnetice și gravitaționale actionate cu amplificatoare PSY. Acum spui tu Nae ca vrei sa ai posibilitatea sa le prezinți la târguri naționale și internaționale, după ce le-ai studiat cu aparatura performanta la care putini au acces in țara. O sa facem cum spuneți voi toți, tu Dragos, Nelu, Florin, Emilian fiind mari exploratori si inventatori ai Științelor de frontiera, ca sa putem continuua cercetările aplicative începute acum 30 de ani cu motoarele pshihotronice capabile sa activeze patru zone in creierul uman. Îți voi pune la dispoziție doua motoare turnate in rășină la Cluj, prin amabilitatea Dnei Otilia si tot ce ai nevoie, ca lumea sa afle de interacțiunea Viului Uman cu Conștiinței Materiei Universale prin intermediul forțelor PSY.
Mulțumesc Nae si tuturor celor din echipa Românească a Științelor de frontiera!
Marcaje