Gata, cred ca suntem toti
Perfect !
5000 mp,Ghindeni:
-2000 mp plantație super-intensive de cireș(anul 3 intra pe rod-aprox.3 Ro fructe vandabile x 8-10 Ron/=30.000 Ron);
-2000 mp vita de vie(soi de masa Victoria 4 to x 5-10 Ron/kg=40.000 Ron,al 3 lea an);
-800 mp culturi legumicole in cimp(2 culturi/an-aprox.4-8 tone x 5-7 Ron/kg=56.000 Ron,din primul an);
-100 mp solar inmultitor-aprox.30.000 răsaduri(ptr aprox.1 ha de cultura).
Materiale necesare:
Puieți 200 buc. X 10 Ron/buc.= 2000 Ron;
Vita de vie 800 buc.x 10 Ron/buc.=8000 Ron;
Spalieri-80 buc x 30 Ron/buc.2400 Ron;sirmă,material de legat-aprox.4000 ron;
-utilaje gradinarit-731 k și toate utilajele aferente(3200 Ron);atomizor-1200 Ron;moto-burghiu(1200 Ron);fîntînă și hidrofor cu sistem picurare-aprox.5000 Ron;
-produse tratamente(5-8 t…
Pe materializarea acestui proiect îmi pun SEMNATURA și responsabilitatea atîta timp cît voi coordona o persoane muncitoare și care să respecte as literar toate verigile tehnologice.I le dau scris și îl pot monitoriza din aproape și prin watsap!
Forța acestei micro-ferme,cînd vor produce uniform toate culturile:
126.000 ron
Vă doresc noapte buna!
Am vrut,să vă asigur de seriozitatea și determinarea mea!
Merci!
Am citit.
O sa avem stupinele noastre...
Stefan a avut 250 de stupi….este bun in asa ceva. Acum are firma de constructii.
eu după 30 de ani de uceniciei la stupi sunt tot începător
asa este...se invata continuu....
Azi am discutat cu Soerin Gaina sa dam drumul la o firma care va lucra in domeniul agricol. Vom infiinta mai multe firme care vor sprijine proiectele cu cele 2 orase.
Buna Petrica. Azi am discutat cu Sorin sa facem toti 4 o firma impreuna, in domeniul agricol. el sa aiba 51 % si tu, CZ si cu mine 49/3. Daca finanteaza TCZ mergem de verticata cu distribuirea procentelor. Firma lui Sorin 80 % su TCZ 20.
Dragos, s-a conturat o echipa care va lucra pt cele 2 orase. Te-am trecut si pe tine. Asteptam acum sa venim cu idei ce vom face cu totii in acest sens.
Din punct de vedere MATERIAL, au fost infiintate si vom infiinta firme private in domeniile :
1.- CONSTRUCTII
2. - TURISM
3. - AGRICOL
4. - SANATATE
5. - INVENTICA
6. - SERVICII
7. - FIRME DE PRODUCTIE
8. - EDUCATIE( de la Gradinite - la Universitati)
9. - ONG-URI
10. - CONSULTANTA
Cu cei de la Scoala Zalmoxiana urmarim acest tabel.
greutate specifica kg/mc
11350 kg plumb
7850 kg oțel
1600 kg pietriș uscat
De ce am căutat pe net valorile de mai sus, pt că am primit o palmă in timp ce va explicam volumul pavelelor parintelui stareț Antim, am mai învățat CEVA....
Împărăția Lui Dumnezeu este nemărginită ca volum și totuși puțini au loc in Ea.
noi avem pietre de moară legate de picioare și urcarea pe scara lui Ioan este chinuitoare chiar imposibilă.
Sfinții au fulgi legați de picioare si urcă și 10 trepte de o dată, însă sunt oameni care au plumb legat de picioare de nu se pot clinti si se afundă în abisul uitării si suferinței.
Am întâlnit profesori, nutriționiștii, oameni care la 90 si de ani au plumb in picioare la propriu si la figurat.
e greu să ajuți dar si mai greu să îndrumi.
T…
nu mai comunicam aici Gabi....ci pentru cele doua orase odata.
Enciu Stefan
Sorin Găină
Petre S
Elena
Maria
Mia Maria Spiridon
Nelu Ispas
Pavel Loredana
Robert
Sandu Gabriel
Sebastian Stroe
Teo
Yo7cyt (0740.203.080) nu are nume, nu îl am la contacte.
0762.888.013, 0724.142.255, 0737.262.195 - nici ei nu au nume la whatsapp.
Maria Dragoi, Robert Dragoi, Florin Colceag
trebuie facut tabelul bine
vreau sa trimit un mesaj celor care au primit Diploma de OM din partea Asociatiei noastre, sa nu se zica ca nu I-am invitat pe toti.
Primar Adrian
Linca Mihai
Elena Latan
Teodor Hoaghea
Primar Adrian
Fost primar
Bună seara.
Asa esti la mine pe whatsapp
Adrian Niculescu
fa tu tabelul asta ca vreau sa-i anunt pe cei care au primit Dimploma de Om, cum spuisai. sa-i invit alaturi de noi\
vor ramane doar cei activi, fara sa tragem de nimeni....
O luna nu spun nimic pe aceasta conferinta sunt scosi de aici. Sa fie clar asta....
Din punct de vedere MATERIAL, au fost infiintate si vom infiinta firme private in domeniile :
1.- CONSTRUCTII
2. - TURISM
3. - AGRICOL
4. - SANATATE
5. - INVENTICA
6. - SERVICII
7. - FIRME DE PRODUCTIE
9. - ONG-URI
10. - CONSULTANTA
Buna Seara ! Va aduc la cunostinta ca s-a conturat o echipa care va lucra la doua obiective majore, - Orasul Sanatatii Zalmoxa - Arsenie Boca in zona Herculane, Mehadia, Baia de Arama, Izverna, Siroca.
- Orasul PACII Eden in zona Bucium - Sinca Veche, Manastirea Brancoveni.
M-as bucura sa veniti alaturi de noi, sa stabilim de comun accord strategia si logica pasilor pentru a duce la bun sfarsit proiectele propuse. Vom infiinta sute, mii de firme care vor lucra la construirea celor doua orase.
1.- CONSTRUCTII
2. - TURISM
3. - AGRICOL
4. - SANATATE
5. - INVENTICA
6. - SERVICII
7. - FIRME DE PRODUCTIE
9. - ONG-URI
10. - CONSULTANTA
Asteptam o saptamana cu mare interes sa va decideti sa colaborati cu noi. DOAMNE AJUTA !
Procente care-mi revin mie din toate firmele nou infiintata vor fi donate de catre parteneri la sfarsitul anului, la rugamintea mea, în 10 conturi bancare diferite, după cum urmează :
1. 10% - ajutor pentru copii
2. 10% - ajutor pentru batrani
3. 10% - ajutor pentru biserica
4. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului de educatie
5. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului de sanatate
6. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului de cercetare
7. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului ecologic
8. 10% - ajutor pentru dezvoltara artelor
9. 10% - bani necesari dezvoltarii acestui sistem de lucru - Sistem Mosu - S 99.
10.10% - bani necesari infiintarii Băncii de Reconstrucţie a României. Unul din scopurile acestei Banci va fi acela de a imprumuta tinerii afaceristi din Sistemul …
Cum vreti sa va asociati intre voi, este treaba numai a voastre, cum este firesc.
Gândul este foarte puternic și dacă în aceste două orașe vin oameni bolnavi în căutarea sănătății și oameni neliniștiți în căutarea păcii sau mai puternic, sunt aduși, se insistă să vină pentru vindecare, totul se poate transforma rapid și greu de remediat în orașul bolnavilor și orașul neliniștii. Vizualizez aceste două orașe ca niște locații fizice pentru aprofundarea păcii și a sănătății pentru cei care le-au găsit deja și care vor să ajungă în profunzimea lor. Iar aceștia pot fi exemple și pot transmite mai departe, în afara orașelor fizice, pace și sănătate, cu speranța ca în viitoa mai mulți oameni să poată înființa astfel de orașe sau cele existente să se extindă.
Foarte bine punctat , Teo. Asa este, mintea umana este ceva incredibil de puternic care poate materializa orice. Ma gândesc, sa nu ii marginalizat totuși pe cei care au nevoie de sănătate și pace, sa punem la punct un fel de reguli de interior , care sa vina la pachet cu sesiuni de terapie gratuite.
Dacă în aceste orașe, pacea și sănătatea sunt puternice, intense, le putem transmite fără aducerea oamenilor în locațiile fizice. Gândul și mai ales intensitatea adunată într-o direcție comună, radiază mult, peste perimetrul unui oraș
Marginalizam*
Nu-i marginalizăm. Doar apropierea de gardul unui oraș care plusează iubire, pace și sănătate îi vindecă. Desigur, alături de credința lor
In Orasul Sanatatii vor fi spitale, clinici, cabinet....si ce este nevoie intr-un oras. Am fost in Franta la un cartier imens, de mergeai cu taxi, de la un spital la altul.
Clar noi nu ii vom marginaliza, insa o minte și un trup bolnav, asa va percepe din păcate.
Și erau sănătoși după vizita în acel loc?
In Orasul Pacii o sa fie Catedrala Pacea Lumii, Expozitia Pacii a piciumanilor, hoteluri, tot ce trebuie pt un oras
In Orasul sANATATII VOM INCEPE CU PRIMA CLINICA, ULTERIRO CU PRIMUL SPITAL...ETC...TOATE SE VOR ASEZA LOGIC.
Procente care-mi revin mie din toate firmele nou infiintata vor fi donate de catre parteneri la sfarsitul anului, la rugamintea mea, în 10 conturi bancare diferite, după cum urmează :
9. 10% - bani necesari dezvoltarii acestui sistem de lucru - Sistem Mosu - S 99.
10.10% - bani necesari infiintarii Băncii de Reconstrucţie a României. Unul din scopurile acestei Banci va fi acela de a imprumuta tinerii afaceristi din Sistemul …
imi ofer serviciile si procentele mele din profit sunt date la pct 5, din toate firmele.
si sper sa nu raman singur care face asa ceva
cam toti din conferimnta avem firmele noastre...trebuie sa ne sprijinim unii pe altii sa le dezvoltam pe acestea si pe cele pe care le vom infiinta.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...a-Arsenie-Boca
Elena, sau Maria, o sa va rog sa salvati pe forum la aceasta locatie, dinsctiile de pe conferinta WhatsApp.
Ok
Sorine, sacre gândești la numele firmei comune. CZ și- a dat acordul sa fie alaturi de noi. Așteptăm acordul lui Petrica, la propunerea mea, ca și procente.
Este frumoasă apicultura
HORTIROM-RP(Reconstructie performanta);RAIUL HORTICULTURII ROMANESTI;SANHORROM(SANATATE-HORTICULTURA-ROMANIA)-sunt cele 3 propuneri pentru denumirea firmei.Asteptam si propunerile asociatilor,va rog!
Buna Dimineața! Doamne ajuta!
HORTIROM-RP(Reconstructie performanta);RAIUL HORTICULTURII ROMANESTI;SANHORROM(SANATATE-HORTICULTURA-ROMANIA)-sunt cele 3 propuneri pentru denumirea firmei.Asteptam si propunerile asociatilor,va rog!
Sorine, stai sa ne dea validare si Petrica. CZ a spus DA !
Azi am fost la LIC CFE pentru a discuta cu elevi de clasa a XI a despre initiere in antreprenoriat.. Am dat peste doua doamne inginer extraordinare, care m-au rugat sa stau de vorba cu elevi la orele lor de curs.
Am gasit 4 tineri de 17 ani care incearca sa se intretina singuri in liceu. I-am adaugat pe conferinta ELEVI ACTIVI, unde o sa adaugam pe toti cei care vin alaturi de noi, de prin toate liceele din Craiova. O sa inregistram unle discutii cu aceste " Diamante in gunoi " pe care le vom pune pe YouTube, sa vada tooata lumea actiunea asta a noastra, care sa devina model de lucru pentru toate liceele ce se gasesc pe-o parte si de alta a Prutului.
Le vorbesc despre Omenie, Bun Simt si Principii ale PACII si scot in evidenta mai ales conceptul de obtinere cinstita a banilor si a partii materile in general,
HORTIROM - imi place asta Sorine!
La Lic Brancusi am intalnit o Dna Director deosebita. A fost la alt liceu Director, unde am finantat niste cercuri de robotica ale elevilor. M-a retinut de acolo. Vom incepe din Martie discutiile cun elevi.
Sper ca pana la vacanta de vare sa avem selectati din cele 12 licee craiovene minim 100 de tinerii seriosi, viitorii antreprenori cinstiti din Romania, pentru ca o sa inceapa in paralel, gratuit, si Scoala de afaceri online Zalmoxiana.
Eu cred ca succesul de maine se va reflecta in planul de azi .Trebuie urgent dezbatut hotarat si aplicat un proiect o strategie clara asumata pe care apoi sa incepem sa construim intreaga activitate.O temelie puternica pe care sa zidim intreaga activitate.Stabilit atat bugetul cat si pasii necesari pentru implementarea fara intarziere cea ce propunem hotaram decidem.O viziune clara ne asigura pe viitor un succes si rezultatul propus si dorit.
Daca gandesc gresit a-mi cer scuze dar din propria experienta vorbesc unde este bine construit acolo rezista la furtuni incercari cladirea asa trebuie sa ne gandim si sa facem !
Da Domnule Josef ! Asa o sa facem !
Bună ziua, dragi colegi eu cu organizarea nu stau asa de bine dar sunt de acord cu tot ce gândiți și aveți sprijinul meu 100%. Am încredere în Adrian POP și merg pe intenția și gândirea lui deoarece știu ca este conectat cu Divinitatea și toate vin de acolo, cine sunt eu sa ma opun divinității? �� În alta ordine de idei, înțeleg ca orașul sănătății l-ați proiectat în Herculane și nu în Șinca Veche asa cum am primit de sus ca și misiune. Poate ma lămuriți puțin.
În ultima decorporalizare am văzut acest oraș în Șinca Veche în apropierea templului, acolo era acest oraș unde oameni de pretutindeni veneau sa se trateze. Mai mult de atât Părintele Pantelimon în ultima săptămână de viata același mesaj mi-a transmis, " Voi trebuie sa faceți acest spital în Șinca Veche acolo vor veni suferinzi din toată lumea, acolo aveți energia necesara vindecării".
Eu nu am nicio problema cu alte locații, probabil vor trebui astfel de " Spitale" în mai multe zone ale tarii.
Ma gândesc logic ca un astfel de spital pe lângă mănăstirea Pacea Lumii este totuși necesar
Adrian știe ca mai meditez și ma conectez foarte des cu entitățile de lumina ca și el, de fiecare data când se întâmplă și ies din corp merg sa vad cum suntem în viitor sau cum am fost în trecut. Ce pot spune sigur este ca aceste proiecte se vor împlini poate nu 100% asa cum ne închipuim dar ele vor exista, le-am văzut, sunt acolo în viitor. Un viitor foarte apropiat.
Am o pacienta de 9 ani, un copil indigo spune ia, eu spun de cristal vb lui Adrian "cristal ne-șlefuit" misiunea ei este de a ne scoate implanturile energetice pe care le avem din generații, ele - aceste implanturi sunt în ADN ul nostru. Acest copil vb ca pentru asta a fost trimisă, și va putea să-și înceapă misiunea la vârsta de 18 ani.
Un om fără aceste implanturi de limitare va deveni fiu de Dumnezeu cu capacități de fiu de Dumnezeu. Ne vom folosi creierul la capacitatea maxima etc.
Nu vreau sa va plictisesc dar ce gândiți voi - noi acum se va înfăptui, fetita spune ca la 18 ani va face parte di comunitatea pe care acum o creionam.
Va doresc o zi minunata, va iubesc������
Catedrala Pacea Lumii este spital pentru Suflete chinuite, datorită fărădelegilor noastre.
Cred ca MI se spune cum sa facem cu banii necesari tratamentului gratuit, mancare, cazare, pentru bolnavi de care o sa ne ocupam. Din procentele mele din firmele înființate și pe careva sa le înființăm, 1% este distribuit către sănătate, suma de bani gestionata de către medici și tămăduitorii. Nimeni nu ne oprește sa facem mii, zeci de mii de astfel de firme necesare reconstrucției din temelii a României reîntregite. Pentru ca trăim decent, pensia mea de 600 de euro obținută după 42 de ani de munca serioasă, rste pusă pentru a înființa o parte din aceste firme.
De ce sa nu facem 1000 de firme ca firma Ruris și astfel sa ajungem sa facem afaceri și de un miliard de euro pe zi, cum am cerut lui Dumnezeu! Banii toți care mi s-ar cuvine, pana la ultima centima, sa fie donați in cele 10 domenii de activitate de care am spus.
Scuze Dle Joseph. I-am rugat pe tineri mei si nu am verificat.
Este ok nu va stresati
v-am trimis ultimele mesaje de azi
Bine v-am gasit pe acest grup Doamne ajuta ca cea ce gandim discutam hotaram sa si infaptuim
Doamne ajuta !
Nu retin ca aveti un CV pe forumul nostru, dar ar prinde bine ca toti sa-l aiba toti de pe acest grup, lucrand la proiectele de pe forum extrem de serioase.
Procente mele vor fi donate de cate parteneri la sfarsitul anului în 10 conturi bancare diferite, după cum urmează :
10.10% - bani necesari infiintarii Băncii de Reconstrucţie a României. Unul din scopurile acestei Banci va fi acela de a imprumuta tinerii afaceristi din Sistemul - S 99, fara a li se percepe dobanda.
Reprezint doar Garantul Moral al firmelor nou infiintate !
Bună seara tuturor! Doamne ajută!
Asta voi face eu cu porivire la construirea celor doua orase. Cz si Madalina, mai stiti voi cand am venit cu ideea asta ?
Mihaita, te rog sa faci lista cu cei care suntem aici, ca nu a fost facuta correct.
!. Florin Corceag
2. Dragos Ungureanu...etc
deci vom avea in Timp bani pentru Copii, Batrani, Biserica, Educatie, Sanatate, Crecetare, Ecologie, Arta, infiintare de noi Firme, Banca pentru sprijinul noilor Firme
i
1.Cătălin Zamfir
2.Adrian Pop
3.Linca Mihăiță
4.Adi Nicolaescu
5.Elena
6.Mia Maria Spiridon
7.Dragoș Ungureanu
8.Florin Colceag
9.Florin Savu
10.Ingrid
11.Joseph Kovacs
12.Pavel Mădălina
13.Maria Drăgoi
14.Nelu Ispas
15.Petre Săvescu
16.Robert Drăgoi
17.Sandu Gabriel
18.Sebastian Stroe
19.Sorin Găină
20.Ștefan Enciu
21.Teo Om
Merci Mihai.
Ce face Stefn cu echipa lui.
V-am explicat pe vertical si orizontala cum poate Trustul de constructii Zalmoxa, sa finanteze alte domenii de activitate.
1.- CONSTRUCTII
2. - TURISM
3. - AGRICOL
4. - SANATATE
5. - INVENTICA
6. - SERVICII
7. - FIRME DE PRODUCTIE
9. - ONG-URI
10. - CONSULTANTA
Statistici Sfatul BatranilorStatistici Sfatul Batranilor
Subiecte
27.849
Posturi
155.443
Membri
6.819
Membri activi
18
Bun venit ultimului membru înscris, teodorandrei
pe aceasta conferinta suntem 21.....
Membri activi
18
Atentie !!!!!
Multumesc Sorine !
Ce priveste punctul 2. Voi incerca sa asigur suportul necesar si experienta mea in Domeniul Turismului
Voi propune pe viitor o stransa colaborare in acest domeniu cu ASOCIATIA ROINVEST
Mă văd pe lista celor 21
Cu ce incepem
Si ce am eu de facut
Bineinteles ca este inevitabil colaborarea intre aceste entitati ale Neamului nostru !
Mai mult de-atat, as atrage mii, zeci de mii de Romani in a construi aceste doua orase.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...SCU-GNIR/page3
Am lucrat o perioada la acest sistem de a face 300 dse parcuri agroindustriale X 40 de mil euro fiecare.
se dadea de lucru la 3 mil. de Romani si se faceau poduse agroindustriale de 100 mld euro, pt 80 milioane de oameni...20 noi si 60 export.
Madalina ai spus ca ai vorbit cu Alina pt posterul cu orasul PACII Eden
Mihaita sau CZ sa-l faceti voi….
Cum vezi tu sa construim aceste doua orase, pe etape de lucru, subetape si termene?
Tvr 2
RTV Robert !
Da, dar dacă se cumpără mult teren și se face o treabă la comun, țăranul existent dispare, nu își permite să crească ceva pe teren și, dacă își permite, nu are desfacere. Va pleca de acolo să muncească păznic la o fabrică dezafectată. Visez la reconstrucția unui sat tocmai pentru că membrii sunt ajutați să-și dezvolte mici ferme și mici grădini iar producția colectată și vândută peste tot prin țară, oamenilor de la oraș
Eu am discutat cu cei de la Scoala Zalmoxiana sa facem o echipa sa mearga pe teren sa discute cu oameni. Terenul le ramane lor, ca asa este normal. noi vom face investitii care sa produca ceva si pentru ei si pentru Oras
Proiect de investitii - PI 1
In Romania sunt mii, poate zeci de mii de case in care nu mai locuieste nimeni, inclusiv suprafete de pamant care stau nelucrate de o mare perioada de Timp pentru ca, asa cum stim cu totii peste 5-6 milioane de Romani sunt plecati din tara.
X - Se va evalua casa parasita sau suprafata de pamant care sta nelucrata.
y - Investim in utilaje agricole sere, solarii, rasaduri, seminte, unelte, etc
Z - Investim in resursa umana capabila sa lucreze.
Exista posibilitatea doar sa investim ( Y si Z ) in acest proiect.
Plus valoarea ( PV ) care apare este distribuita in ordine cronologica, astfel:
1. Este platita valoarea casei sau a pamantului respectiv.
2. Sunt recuperate investitiile.
3. Dupa rezolvarea financiara intregrala a celor de la P…
cu variatiuni pe aceiasi tema….adica trecem peste pct X
cu cativa trebuie discutat dintr-un sat din zona respective...si ei transmit mai departe, daca suntem seriosi cu ei.
Țăranul care în multe sate din România se află la ultima generație își dorește în multe cazuri să lucreze terenul, dar pentru că nu are ce să facă cu producția, lasă totul în paragină. Și un țăran, cu o grădină mică sau o fermă cu câteva animale, nu are cum să își facă loc în industria existenta unde desfacerea se face la marile lanțuri de supermarketuri care, din motive de înțeles - stoc, disponibilitate s.a.m.d, cumpăra de la producători care produc în masă. Dintre toate domeniile existente, cred că domeniul alimentar ar trebui să fie ultimul care se transformă într-o industrie de masă. Hrana este extrem de importantă pentru un neam sănătos și pacifist ��
Minunat
De-aia spun sa punem in zonele respective plancardele respective cu cele doua orase.
cu orasul Sanatatii avem facuta acum cativa ani
trebuie si pentru Bucium, cu Orasul Eden
����
Dispensarele au dispărut din satele din multe sate din România, grădinițele și școlile s-au închis să urmează curând... Totul pentru că nu mai există dezvoltare economică. Producția hranei a devenit o industrie cu puțini jucători pe piață, iar cei mici, care o făceau cu sapa, cu cârca, cu mâna în pământ și dragoste pentru hrană, trebuie să-și părăsească locul pentru supraviețuire
Aducerea oamenilor acestora înapoi acasă, înapoi în grădina pe care o știu, cu speranță și respect pentru munca lor, îi va însănătoși și îi va ajuta să-și găsească pacea
Posteati aici, ca un mesaj lung nu pot sa-l citesc decat cu litere marite
Am postat acolo toate de mai sus
In domeniul AGRICULTURA este un lucru intelept sa cream un mod de dialog suport si sprijin pentru mici fiermieri sa-i incurajam in a continua munca lor de a scoate hrana sanatoasa pentru romani un centru de colectare si distributie a legumelor fructelor ar fi salvarea painii pentru ei si familiile lor si un castig pentru cetatenii nostrii.
Da! Discutam.
Videoclipul alaturat, realizat in interiorul Cercului Arctic, direct intre granitele Canadei, Alaskai si Rusiei. A durat cateva secunde pentru a fotografia privelistea cu adevarat uimitoare din toate punctele de vedere. Acest fenomen, se intampla o data pe an si dispare dupa 35 de secunde. Luna apare in toa…
Am citit și apoi înțeleg că se dorește dezvoltare agrogospodareasca , vorbim de un oraș al păcii și unul al sănătății , cred din toată inima că ideea domnului Adi de a construi firme care sa producă bani curați este o idee, sa putem găsi un teren unde se poate construi asa ceva cu doua case părăsite aici și într-un alt sat alte 3 case părăsite și cu un teren pe ici pe colo putem doar să construim niste gospodării .
Numai PROGRAMUL REORGANIZĂRII GRADINILOR FAMILIALE-ROMANIA ,fiind înțeles și susținut de echipa care se va ocupa de DEZVOLTAREA SATELOR ,prin sistemele discutate în aceste platforme vor rezolva aceste probleme(avind suport CONTRACTUAL):
-va forma NUCLEE DE PRODUCTIE de minim 400 familii(cu terenul alipit casei,din Vatra Satului),fiecare familie pastrindu.si INDEPENDENTA FINANCIARA și a terenului;
-se va introduce CONTRACTUAL un Responsabil Investițional Comunal(RIC PRGF-RO)-inginer sau tehnician agronom sau horticultor, cu preocupări zilnice in exploatarea rațională,aplicind tehnologii științifice horticole cu scopul obținerii produselor(LEGUME-FRUCTE)vandabile;
-va crea și va mentine CLASA DE MIJLOC in mediul rural,transformând majoritatea familiilor din me…
Ca prim pas…
Sorine, de la mic la mare…
Mai pot fi de folos,cît voi fi în țară,pentru echipele noastre,să pot conduce fara plata un microbuz al echipei sau anumite deplasări cu mașina personală,asigurindu.mi.se combustibilul(4 l/100 km motorină)
Așa înțeleg implicarea mea,alături de munca intelectuală...
Vreau ,să vă ajut,să ajut sistemele ,să demareze...folosiți.ma și răspuns în mod altruist!
Am înțeles,pina mîine îl voi configura OBIECTUL DE ACTIVITATE,pentru HORTIROM-RP!
Lucreaza la obiectul de activitate al firmei in care vei avea 61 %, sa poti sa hotarasti tu ce trebuie facut.
Perfect !
pe urma il vedem amandoi si eu si CZ si poate ca si Petrica.
Ma bucur Sorina ca esti dornic sa facem treaba, dar sa urcam pas cu pas pe scara pe cele doua paliere Spirit si Materie.
Bună! Plec la Ședința de Comitet de Asigurare a Imparțialității (cea despre care am vorbit vinerea trecută, la Ședința video). Când ies de acolo (probabil pe la 13) apelez... O Zi Binecuvântată!
elena, te-am rugat sa salvezi aici cele discutate.
Madalina, de ce nu ai nici o idee.....?
Adi si tu ?
Este greu sa ma tin de fiecare in parte....oricum, cei care nu sunt activi timp de o luna, n-au cum sa ramana printer noi, ca n-am mai fi capabili sa facem distinctie intre ce este bun si….
Ok
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...ce-Bravo-Akdmy
https://www.bravoakdmy.org/
OBIECTUL PRINCIPAL AL SOCIETATII "HORTIROM-RP"-
Executarea lucrărilor de înființare MICRO/NUCLEE HORTICOLE,managementul permanent al acestora,cultivarea plantelor horticole,întreținerea,recoltarea,valorificarea și prelucrarea primară,cu personalul de deservire aferent!
Deseară voi adăuga obiectul secundar,pe coduri CAEN!
Pune alte multe obiecte de activitate , ca parghii ajutatoare.
Mihaita sa-l ajuti si tu CZ
Obiectul de activitate al firmei îl pliez pe conceptul PRGF-RO!
Foarte bine Sorine.
Am discutat mult cu Petrica azi despre ce o sa facem impreuna. S-a scuzat din cauza Timpului disponibil si mi-a spus ca citeste si asculta cam tot ce facem aici. Mi-a spus ca-i place mult de Caracterul Dlui Josef, lucru care m-a bucurat pentru ca este exact cum zice Petrica. Dupa cele dicutate a reiesit ca ar vrea sa accepte propunerea mea de acum 3 ani si ca-i pare rau ca nu se poate implica in prea multe, cum zisai...Timpul.
In concluzie, Sorine, ramanem doar trei pe firma ta, asa cum am discutat si prelucrarea materiei prime va fi preluata de firma lui Petrica.
Așa este, Adi! Mulțumesc frumos pentru Sinteza unei convorbiri telefonice de peste 20 minute...Doamne ajută! ��
Cand veniti in tara Dle Josef, o sa ne intalnim si Petrica chiar m-a rugat sa participle la discutii.
Ok...oricum firma lui Petrișor va avea foarte mult de lucru în prelucrare,condiționare,păstrare...și BIO-ECONOMIA resturilor vegetale!
Dacă se poate, desigur...! Îmi place mult Credința și Caracterul D-lui Josef... Chiar dacă nu-l cunosc simt și scriu aceasta... Doamne ajută!
Doamne ajuta Petrica. Ai credit in alb de 100 % din partea sotiei, lucru neintanit pana acum. Bineinteles ca si din partea mea.
ma tin de schema asta care mi s-a dat.....
Deci asa ramane, batut in cuie.
Pentru mine este puțin neclar de ce nu a acceptat Petrișor acționariatul in 4 ptr HORTIROM-RP-se legau ,se completau sectoarele,cu atît mai mult,că are cunoștințe despre PRGF-RO!
Dar nu mă mai supăr din atîta lucru...eu știu și pot să fac horticultura...de la A la Z...cine dorește,să construiască în acest DOMENIU îl doresc alături de mine!
Am apucat sa discut si cu Sebisoru meu despre coodronarea unei firme si bineinteles a;tor " n " firme, indifferent de numarul lor...avanc consilier in tinerete pe Dul Schneider Dietmar, care avea 3-4.000 de firme so concernul Martin Engiinering care era pe locul 6 in lume.
de trei ani am discutat cu el pentru firma lui, alaturi de mine si CZ....si a acceptat acum.
Suntem 3 sorine, cum am discutat.
???!!!
Mulțumesc - din Suflet, încă o dată, Adi! Și eu simt că sunteți o Familie Specială, cu Har și Dar de la Bunul Dumnezeu! Să vă dăruiască Bunul Dumnezeu Tot ceea ce este mai Frumos și ne este de Folos... pentru împlinirea Misiunii Uriașe pe care ai asumat-o! Doamne Ajută! ������
Doamne ajuta !
Cu mine v.ati pus de acord între.o zi și o deplasare pe teren...și sunt un OM DE ACTIUNE SI CUVINT,chiar ,dacă voi pierde!
cum sa pierzi ?...ca ai toata conducerea firmei.
Este totul ok !
Și chiar îmi doresc ,să ajut ,să mișcăm "căruța",dar cu oameni de acțiune și hotariti,cum bine ați solicitat atenția ,Tuturor,Domnule Adi!
Numai sunt la vârsta ,să trag de nimeni...am obosit...dar,sunt "avion cu reacție"cine îmi acorda credit ,și mă susține...
toate firmele nou infiintate dupa propunerea mea, se ajuta intre ele ca de-aia sunt cu Cz in acestea.
Ok Sorine ! Asa si trebuie.
Vad ca Marian n-a zis nimic. Il caut maine din nou.
������
Dumneavoaatră,Dnule Adi sunteți un OM extrem de fin și răbdător...ați dorit binele multora pe care i.ati mișcat extrem de greu...UN OM ,CIND VREA,SA CONSTRUIASCA și vrea,să fie de folos societății,se zbate,se implica,comunica eficient și acționează...am cu adevărat încredere în caracterul Dumneavoastră și al Domnului Cătălin...și vom construi pe baza unui PLAN DE AFACERI vizibil și transparent...așa cum v.am spus ,personal nu doresc decit o mica proprietate alipite viitoarei ferme de producție,construita prin munca ...și,atunci,cind nu voi mai putea munci,preluind Specialiști Tineri formați de mine,să "supraveghez"cu sufletul curat la continuitatea investiției!
Am vorbit cu Mike despre cele doua orașe și i am spus sa se gândească cum ar face el asta.
Eu nupot raspunde mereu ca sunt la servici cu foarte multe pe cap dar urmaresc toate discutiile si dau semn ca sunt aici
.este ok . Fiecare avem prioritati….dar si numitor comun.
O surpriza placuta.
Razvane, vrei sa te adaug intr-o echipa in care sunt cativa profesionisti, cateva genii si oameni de afaceri. Lucram sa construim doua orase, unu al Sanatatii si unu al Pacii. Nu trebuie sa faci mare lucru si sa urmaresti doar ceea ce discutam acolo. Ti-am spus ca sunt trei elemente care ajuta sa devii OM !
1. Nativul 33,33%
2.Mediul in care-ti desfasori activitatea - 33,33%
3. Autopregatirea - 33,34&
Fiind alaturi de astfelde Buni Romani, cu siguranta ca mergi pe alta scara a valorii proprii.
Daca esti de cord, scrie un simplu DA !
NU comparand cursuri de antreprenoriat vei invata, ci alegandu-ti un consilier pregatit. Si atentie, daca cere bani, nu prea are ce sa te invete, cel mult nimicurile pe care le stie....asa ca atentie, cauta-I pe aceia care ofera din prea plinul lor, ca si ei au avut parte de aceiasi consiglieri de valoare in Viata.
Ai stofa buna copile, iti trebuie un croitor pe masura sa-ti croiasca costumul…..
DA
Va Multumesc!
Te adaug acolo si postezi tu mesajul scris de tine mai sus, in care te prezenti.
Am înțeles!
Buna ziua !Ma numesc Ghizdăvescu Răzvan.Am 17 ani si sunt elev in clasa a 11 a.De mic visam sa fiu antreprenor.De pe atunci am început sa ma uit la Podcasturi cu diferiți antreprenori.Am citit diferite carti de educație financiară.Și încă de pe atunci am încercat sa ma dezvolt.Am avut ocazia sa vorbesc cu diferiți antreprenori,printre care si Andy Popescu.Am cumpărat si am intrat la diferite cursuri de dezvoltare.
Va multumesc ca mi ați dat ocazia sa va cunosc!
Da copile, ai nimerit de data asta unde trebuie. Felicitari.
Multumesc!
1.Cătălin Zamfir
2.Adrian Pop
3.Linca Mihăiță
4.Adi Nicolaescu
5.Elena Latan
6.Maria Spiridon
7.Dragoș Ungureanu
8.Florin Colceag
9.Florin Savu
10.Ingrid S
11.Joseph Kovacs
12.Pavel Mădălina
13.Maria Drăgoi
14.Nelu Ispas
15.Petre Săvescu
16.Robert Drăgoi
17.Sandu Gabriel
18.Sebastian Stroe
19.Sorin Găină
20.Ștefan Enciu
21.Teodor Hoaghea
22.Răzvan Ghizdăvescu
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...LA-CARE-LUCRAM
Sa vezi la ce proiecte lucram
Nu stiu de ce dar multe mesaje nu-mi apar
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...davescu-Razvan
Razvan sa le spui părinților ca te-am promovat rapid sa stai printre profesioniști. Și aia 3000 euro date pt acele cursuri care nu te-au ajutat deloc, alături de vointa ta, m-ai determinat sa fac acest pas cu tine.
Le-am spus.Va Multumesc!
Doamne ajuta!
Doamne ajuta!
Felicitări, Răzvan, bine ai venit!!! ❤️❤️❤️
Un calduros bun venit Razvan
Bine ai venit printre noi,Răzvan!
Eu va mulțumesc ca m-ati primit!
Bine ai venit și mult succes!
De la toți din aceasta conferința vei învață câte ceva, o sa vezi.
O sa punem in practica Principii ale Omeniei, Bunului Simt și Păcii, pe baza cărora o sa construim Orașele Sănătății si Păcii - Eden, ca model de lucru pentru toate celelalte de pe Terra.
Cine salvează ce este scris aici, pe forum?
Apreciez enorm eforturile Dumneavoastră,Domnule Adi...sunteți NEOBOSIT,DE NEOPRIT...acest imbold l.am învățat și l.am cultivat in toți acești 23 de ani,de cînd va cunosc...dar,am devenit nerăbdător in a face FAPTE...A CONSTRUI...sper ,că în aceste condiții,cu o echipa/echipe redutabile ,să realizăm proiectele propuse ...dar este nevoie că noi toți,să fie activi și neobosiți!
Învățam unii de la alții….si punem in practica.
Scoateti obtiunea de stergere si raman aici
Eu sunt omul care toata viata mea am invatat si mai am foarte mult de invatat
Trebuiecsa fie citit de cei din viitorul apropiat si îndepărtat, folosind astfel rețelele lor neuronale, deci…. Vedem, auzim, simțim VIITORUL prin simțurile lor!
În ultimii 3 ani am asimilat cunoștințe și informații cît in 10 ani...am stat pe Facebook,pe informații din toate părțile cite 5-6 ore zilnic...am închis facebook.ul de 2 luni ptr că devenisem dependent și începuse să.mi dăuneze...sunt interesat pentru restul vieții de natura,aplicarea tehnologiilor,cel puțin MICRO-FERMA model pe care vreau,să o realizeze...dacă nu voi avea mai multe posibilități...dar,din MICRO-FERMA mea,cel puțin,tot voi sprijini și alți semeni sa devină rentabili...
Încerc eu
Te rog.
Ai locatia începută de mine.
Merci!
Din acest proiect fiecare sa ne luam o parte de care sa ne ocupam sa fim responsabili in actiune activitate si o colaborare stransa transparebta corecta intre noi toti
Corect!
Respect maxim ,Domnule Joseph...v.am urmărit gîndirile și am și comunicat...sunteți un OM VALOROS,deasemenea!
Mult respect domnule Joseph, jos pălăria!
Acelas respect si apreciere . O lucrare de mare succes se obtine cu efortul oamenilor seriosi si devotati .
Noi trebuie sa solicitam fiecare sa putem contribui prin fapte nu sa se roage altii sa facem pasii necesari de a contribui . Sunt un om f f f ocupat dar mereu fac timp pentru popor tara neam si binele comun Doamne ajuta asta ne da dreptul de a ne numi OM !
Așa cum este Razvan sunt mii, zeci de mii de astfel de valori intrinseci ce trebuie identificate și cizelate pentru a deveni OAMENI!
De 30 de ani fac acest lucru și spun asta ca sa vedeți ce valori avem printre noi… cursanții Școlii Zalmoxiana.
De-aia spunea Robert Dragoi ca toți cei 10 copii ai lui, invlusiv el și soția, vor face aceasta Scoala unica, cea a adevărului aflat de fiecare dintre noi.
Salutare! Scuze pentru întârziere, numele meu este Grigorie Andrei , am varsta de 17 ani și sunt clasa xi-A , am o multitudine de idei de afaceri , am încercat câteva chestii, am studiat , am învățat de la profesioniști, și vreau sa-mi dezvolt propriul brand. La momentul actual , paralel cu scoala am 2 profesii din care produc destui bani , locuiesc singur și ma intretin tot singur , nu mai depind de nimeni de la 16 ani. Am făcut cunoștință cu domnul Adrian Pop și mi s-a părut un om foarte calculat și dansul chiar știe ce vorbește. Despre mine nu pot sa va zic multe , cine dorește sa discute cu mine despre orice , îl invit la un esspreso undeva în oraș. Mulțumesc!
Felicitari
Mulțumesc!
Mult succes! Doamne ajută!
Mulțumesc la fel!
Buna Andrei!
Razvan o sa te rog sa-i spui lui Andrei, cum se poate inscribe pe forum si sa posteze la CV ul lui.
Ma bucur Andrei ca ne-am cunoscut.
Da ,o sa ii spun acum.
Merci!
Eu va doresc noapte buna Odihna placuta si fiti ocrotiti de Bunul Dumnezeu
Doamne ajuta! Pa nb!
Mulțumesc mult❤️ sigur chiar sunt tare entuziasmata de acesti tineri. Încerc sa vad ce se întâmpla cu forumul și postez.
Mi s-a făcut pielea de gaina, imi imaginez deja toti acești tineri. Foarte tare!!
https://www.facebook.com/iuliean.hor...40aB7S9Ucbxw6v
HORTIROM-RP
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
Am înțeles,Domnule Adi ...rămîne pe recepție!
Buna dimineata
Da, Hrana viitorului
Perfect!
Doamne ajuta
Bună dimineața, Adrian astăzi vine Otilia la mine la cabinet. Doamna trimisa de tine.
Te rog să-mi spui exact ce sa scriu pe plancarda pe care o montez pe terenul meu din Bucium. Am o prietena cu firma publicitara și am vb cu ia sa o facă. Alina are mult de lucru cu campania Pt primărie a lui Cătălin Berenghi. Mulțumesc!
Am sa o dau în lucru și pe cea Pt mănăstirea Pacea Lumii. Ma ocup eu de astea două.
Încă doua idei dacă îmi permiteți. Noi aici în zona Bucium avem niște izvoare de apa vie cu oxigen peste 15% în comparație cu cea din comerț cu oxigen maxim 3,5%. Putem spune ca este o apa terapeutica. Ma gândeam la a înființa o societate de îmbuteliat apa terapeutica.
Iar a doua idee este despre generatoarele freenergy. Când va fi proiectul gata de asemenea va trebui înființată o societate de producție Pt ele.
Va salut!
Va salut
Eu sunt în Craiova acum!
Săptămâna viitoare, Vedem când, ca Sorin rste la Dabuleni. Marți nu pot eu.
Am schimbat citeva idei de perspectivă cu Prietenul nostru Marius Român/PEPINIERELE ROMAN...cînd voi reveni în țară ,in aprilie va voi ruga,să mergem,să vedeți o ferma de 25 ha de cireș,la Dinsul,in Cosereni/Ialomița...acolo ve.ti primi informații și confirmări la multe susținute și de mine...să știți,că 100 ha de horticultura reprezintă că și complexitate tehnica echivalentul a 1000 ha de cultura mare...pina in 1989 erau 1 Inginer Horticultor la 20 de agronomi...acum sunt pe cale de dispariție INGINERII HORTICULTORI capabili ,să facă o ferma cap-coada și ,sa și obțină rezultate bune...din fericire eu mai cunosc citiva,care sunt in putere și îi putem apropia la momentul potrivit...dar ,nu mai tirziu de 2-3 ani...
Am un coleg ,printre singurii PROFESIONISTI care stăpânesc culturile LEGUMICOLE HIDROPONICE...am schimbat citeva idei și l.am pus în pregătire...omul este funcționar în DGA...
Și mai sunt...
����
Buna ziua domnul Adrian!
Sunt preotul Tomescu de la catedrala si voiam sa stiu cum poate una dintre fetele mele sa participe la cursurile de antreprenoriat pe care le initiati ,ea este studenta la comunicare si educatoare,sau cum poate sa va gaseasca pe dumneavoastra?
Sărut mana Părinte!
Sa-mi scrie pur și simplu pe whatsapp.
FORUMUL MONDIAL AL PACII
sau
FORUMUL PACII MONDIAL .
Forumul pacii ar fi organul suprem al coordonarii intregii activitati in toate domeniile si profile de activitati
Eu nu stiam de existenta consiliului pacii consiliul pacii cu forumul mondial al paci poate fi una si acelas referitor la partid si finantare eu nu am finantat si nu o voi face insa o platforma a pacii mondiala ar avea un impact utias asupra omenirii a popoarelor . Partidele au o reglemetare prin legea finantarii a partidelor chiar de asta acolo intra resurse pe diferite cai cu diferite intentii si influente si nu poti avea control diferit de ce cere legea .Consiliul Pacii sau Forumul Pacii insa ar avea un control si o decizie a consiliului de coordonare ce bani sunt sau nu acceptati
Afost doar o idee care ar sta la baza organizarii si coordonarii intregi activitati propuse . Iar atunci cand aceste activitati vor fi aduse in fata publicului sub emblema Forumului sau Consiliului pacii ar fi privit si ar avea un impact major in societate . Analizati lucru acesta nu trebuie neaparat aplicat daca se considera o idee buna e ok de nu trecem peste el.
Receptionat. Vbm ce anume este dispus si capabil să facă fiecare... in sensul proiectelor d.stră. la care am aqiesat dintr'un inceput!
Perfect, Prietene Bun!
Alex esti un pilon important in ce priveste COMUNICAREA aceasta pozitie este una bine pozitionata in dreptul tau si comunicarea clara azi este un lucru foarte important atat intre noi cat si intre organizatii asociatii si chiar institutii
Insa discutiile si proiectele propuse aici in grup sunt foarte mari realizabile cu eforturi mari dar care vor avea si impact major in randul cetatenilor
Bună, Adi! Sunt puțin "prins" cu o Activitate programată (până pe la ora 23).Când revin acasă ascult și citesc ceea cevam primit... Doamne ajută!
PRINCIPALUL beneficiar al proiectelor va fi poporul Roman si generatiile ce vin in urma noastra
FORUMUL MONDIAL AL PACII
sau
FORUMUL PACII MONDIAL .
Forumul pacii ar fi organul suprem al coordonarii intregii activitati in toate domeniile si profile de activitati
Doamna Vidrascu o sa va rog sa ascultati propunerea facuta de Dul Josef. Incercam sa conturam o echipa in acest sens.
1. Josef Kovach
2. Mircea Chelaru
2. Petrica Savescu
4. Catalin Zamfir
5. Florin Savu
6. Marilena Vidrascu
7. Adrian Pop
Dacă doriți Dle Florin, va adaug in aceasta echipa.
M-a sunat Dul Florin Calinescu sa-mi spuse ca vine cu drag la actiunile noastre de Pace si la echipa care va lucra la cele 2 orase, cel al Pacii si al Sanatatii. M-a intrebat de ce imi doresc sa fie alaturi de noi si-i spusai simplu: Este OM ! A zia ca poate intra in politica si ca are niste tineri care-l sprijina in tot ce vrea sa facaa pentru Tara noastra. Am discutat si despre Trustul Media RTV Carpatii si despre discutiile cu Dul Gen Mircea Chelaru in acest sens.
Forumul Mondial al PACII
La propunerea facuta azi 10.02.2024 de Dul Josef Kovach s-a discutat infiintarea :
FORUMUL MONDIAL AL PACII
1. Josef Kovach
2. Mircia Chelaru - Membru in CONSILIUL PACII din Romania
3. Petre Savescu - Membru in CONSILIUL PACII din Romania
4. Catalin Zamfir - Membru in CONSILIUL PACII din Romania
5. Florin Savu
6. Marilena Vidrascu - Membru in CONSILIUL PACII din Romania
7. Florin Calinescu
8. Adrian Pop - Membru in CONSILIUL PACII din Romania
Pana in acest moment Consiliul PACII din Romania a organizat 3 marsuri ale Pacii la Craiova cu copii de gradinita si clase primare I-IV declarand ca fiind primul Oras al Pacii din Romania in anul 2019 si Expozitia Pacii a Piciumanilor etapa 1, fin…
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...035#post162035
Mă bucur
Am toate aparaturile in Spania pentru televiziune, mă trebuie să plătesc 3000 de euro și pot ajunge oriunde îmi spuneți in români , tot în Romania este și regizorul de imagine și sunet.
Care ne poate ajuta cu montarea
Va felicit pentru acest pas urias
Sa si inregistram aceasta Entitate Forumul Mondial al Pacii
Si putem initia propune pe plan National European Mondial propuneri legat de pacea lumi .Identitatea FMP va avea un cuvant puternic an pacea lumii
Bune idei!
Doamne ajuta!
��
FORUMUL MONDIAL AL PACII PROMOVEAZA PACEA SECURITATEA COLABORAREA SI SUVERANITATEA POPOARELOR SI NATIUNILOR.
PROPUNE SI SUSTINE PROIECTE CE ASIGURA PROSPERITATEA SUCCESUL,DEZVOLTAREA SI VIITORUL OMENIRII .
Este corect Dle Josef!
Cu aceasta idee pornim si sustinem toate proiectele in domeniul sanatatii,domeniul agricol prin asigurarea hranei ,domeniul energiei ,domeniul invatamant cercetare si stiinta, domeniul finante si anterprenariat ,turismul etc etc
Îmi place!
Acum vedeti avem o Entitate de unde se poate porni orice proiect exista o piatra de temelie Pacea si punind ca punct de reper se construeste intraga actiune si activitate in jurul ei .
Si asa cum ati inaintat discutiile serioase cu ceilalti membri porniti demarati actionati in organizarea fiecare proiect cu specialistii in domeniul respectiv
Așa o sa facem!
Împreuna!
Multumesc lui Dumnezeu ca din diferite colturi din tara si lume ne-a unit in acest megaproect care va avea un impact major asupra poporului roman Doamne ajuta
Da! Doamne ajuta!
Aici trebuie incarcat cv ul?
Da!
Eu am fost programat pe progres si la mine asta duce la incredere, adica daca esti capabil sa gestionezi o echipa , dupa treci la nivel de firma, sat, comuna,oras, din punctul meu de vedere nu poti trece direct acolo. Ok treci mai repede prin acesti pasi dar tot trebuie parcursi. Este ca in business, reusesti sa faci o firma profitabila si dupa mergi mai sus, daca pici din diferite motive vei sti ce trebuie sa faci sa ajungi din nou la ce ai avut si chiar sa faci progres.
Eu asa functionez, astea sunt principiile mele in legatura cu partea asta....acum daca sunt corecte sau nu... nu pot sa spun dar asta e pentru mine definitia pentru o crestere sustinuta si sustenabila.
Da foarte corect subliniat punctul idea responsabilitatii. Este imposibil ca fara suport spiritual sa fie succes este de neconceput pentru mine sa cred in succes bazat doar pe puterea mea in lipsa binecuvantarii creatorului .
SOLICITARE DE SPRIJIN IN LUCRARI!
PARTICULAR,doresc echipa de constructori care,să poată executa următoarele lucrări:
-montat sistem de calorifere și țevi in casa cu etaj(200p=16-17 calorifere);
-electrician ptr montarea unui sistem iluminat exterior și interior;
-sudor care să poată confecționa 170 mp boltă și 30 mp de adăpost ptr păsări;
-meserias/i pentru a confecționa un foișor și 3 platforme betonate;
-instalarea sistemului de susținere (30 spalieri,și plantarea a 300 pomi și nu butași);
-saparea unei magistrale de apa de 45 m cu 4 deschideri/fronturi de udat!
Perioada iulie ,prima decada ,2024.
Asigur masa și cazarea ,dacă sunt departe de Dăbuleni.
Plata cash!
Sorin Gaina/0770385029
Dorim o echipa compacta care,să execute toate aceste lucrări,intr.un interval cît mai scurt!
În altă ordine de idei,Domnilor Adi și Cătălin firma HORTIROM-RP pentru realizarea și reorganizarea GRADINILOR FAMILIALE va trebui ,să aibă o astfel de echipa consolidată ,care ,să poată realiza lucrări sus-numiți.
Oferta mea de lucru am prezentat.o și aici,pentru că există meseriași,dar nu sunt organizați intr.o echipa care să poată ,să ducă astfel de lucrări...sunt extrem de rari și cei ,care mai sunt au lucrări arvunite pe minim 1 an...cu problema aceasta mă confrunt eu de aproape 6 luni și nu pot înainta cu realizarea MICRO-FERMEI DABULENI!
Vă mulțumesc pentru atenție!
https://www.facebook.com/share/Y1GFXu57irjKdxNe/
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...ntina-Madalina
Madalina, a venit Timpul sa revii alaturi de noi, sa ducem mai departe ce-am inceput de cand ma tratam la cabinetul tau. O sa te adaug la echipa care se ocupa de construirea celor doua orase, cel al Sanatatii si al Pacii.
Doar cu Buni Romani care au ajuns la nivelul tau de pregatire se poate reconstrue din temelii Romania reintregita, ce poate sa devina model pentru toate natiile lumii. Alaturi de tine am conceput aceste planuri de lucru.
Trebuie sa facem demersurile necesare pentru a primi Premiul Nobel pentru medicina, pentru ca am vazut cu totii cum tanarul care a venit ajutat de o carja in urma interventiei chirurgicale, a venit la Simpozionul nostrum.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...Madalina/page2
Faci parte din membrii celor 4 Entități care se ocupa de Pacea Lumii!
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...ndial-al-PACII
La propunerea facuta azi 10.02.2024 de Dul Josef Kovach s-a discutat infiintarea :
FORUMUL MONDIAL AL PACII
1. Josef Kovach
5. Florin Savu
7. Florin Calinescu
9. Madalina Enculescu - Membru in CONSILIUL PACII din Romania
Pana in acest moment Consiliul PACII din Romania a organizat 3 marsuri ale Pacii la Craiova cu copii de gradinita si clase primare I-IV declarand ca fiind primul Oras al Pacii din Romania in anul 2019 si Expozitia Pacii a Piciumanilor etapa 1, finalizata cu Festivalul Paci…
https://adevarul.ro/stiri-locale/bai...s-1618912.html
Exista asa ceva....
FORUMUL PACII MONDIALE
Cred ca ramane denumirea ONG-ului " PACEA LUMII " cum am conceput-o acum doi ani cu Madalina, CZ si Petrica, pe care o sa-l infiintam cu cei 9 membri. Important este ca impulsul acestui ONG este dat de Dul Josef, care a inteles perfect ca in momentul cand vrem sa construim din temelii Romania dpdv Material, ne ducem pe parte Spirituala la nivel maxim, lucru pe care-l explicam lui Sebisoru meu.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...92-Pacea-Lumii
Buna dimineata
Cat privește Alina și comunicarea...nu știu ce sa zic...probabil sunt foarte prinși cu construcția casei lor, campania lui Cătălin B...și eu comunic rar cu ei
Bună dimineața, Alina și Ionel muncesc 24 din 24 sa termine măcar o camera și o baie sa se poată muta. Au foarte mult de munca și lucrează singuri. Îi mai ajut și eu când sunt liber dar nu zilnic
Ok Florine!
Dl Florin Savu a răspuns în privința acelui poster, a spus ca Alina e prinsa și a propus sa facă acel poster la un alt prieten acolo
Numle fiului tau, sa-l adaugam la cele doua echipe.. Am nevoie doar de DA-ul lor. Tin foarte mult la amandoi...dar ...sa doreasdca si ei colaborarea la aceste doua obiective uriase. MULTUMESC pentru tot Florine, Prietene!
Numele fiului meu este Savu Eduard Octavian
Ma ocup eu de ei asa cum am promis. Voi comunica aici ce vor hotărâ.
1.- CONSTRUCTII
2. - TURISM
3. - AGRICOL
4. - SANATATE
5. - INVENTICA
6. - SERVICII
7. - FIRME DE PRODUCTIE
9. - ONG-URI
10. - CONSULTANTA
la astea lucram...
O sa-i spun.
��
1.Cătălin Zamfir
2.Adrian Pop
3.Linca Mihăiță
4.Adi Nicolaescu
5.Elena Latan
6.Maria Spiridon
7.Dragoș Ungureanu
8.Florin Colceag
9.Florin Savu
10.Ingrid S
11.Joseph Kovacs
12.Pavel Mădălina
13.Maria Drăgoi
14.Nelu Ispas
15.Petre Săvescu
16.Robert Drăgoi
17.Sandu Gabriel
18.Sebastian Stroe
19.Sorin Găină
20.Ștefan Enciu
21.Teodor Hoaghea
22.Răzvan Ghizdăvescu
23. Florin Calinescu
24. Alex Manea
25. Madalina Enculescu
26. Eduard Octavian Savu
27. Alina Bratu
28. Ionei Indrei
��
Este ok Florine !
Echipa actuala a Sfatului Batranilor din Romania
1. Elena Latan
2. Catalin Zamfir
3. Adrian Pop
4. Petre Savescu
5. Remus Constantin Raclau
6. Madalina Enculescu
7. Loredana Predoi
8. Iulian Hornet
9. Ioan Birta
10. Geo Stroe
Ca in aceasta echipa sa fie doar cei mai buni dintre Romani, avem o Lege de functionare. Sunteti cativa in aceasta conferinta pe care o sa-i propun sa faca parte din acesti 10 membrii. O sa dam note coechipierilor noustru 1-10 si suma acestor note arata in clar implicarea si capabilitatea acestui Sfat al batranilor.
si intarim membrii celor 4 Entitati care sunt infiintate acum 2 ani.
1. Josef Kovach
5. Florin Savu
7. Florin Calinescu
9. Madalina Enculescu - Membru in CONSILIUL PACII din Romania
10. Eduard Octavian Savu
Echipa actuala grupul Bucium, este alcătuit din: 1) Florin Savu. 2) Eduard Octavian Savu. 3) Ionel Indrei. 4) Alina Bratu. 5) Dragoș Moga ( urmează sa se mute aici în Bucium) . 6) Cătălin Berenghi ( urmează sa se mute aici în Bucium)
Dragoș Moga
Mai sunt câțiva (cca 8 persoane) care au achiziționat un teren aici în zona și urmează să-și ridice o căsuța dar nu știu când vor demara. Asa ca ma bazez pe cei 5 cu mine 6.
Dragoș este un bun roman momentan deține un service auto în București este vecin cu mine defapt mama lui îmi este vecina, urmează sa se mute cât de curând și el aici. Vine săptămânal.
M-as bucura sa-l cunosc.
22.Răzvan Ghizdăvescu
23. Florin Calinescu
24. Alex Manea
25. Madalina Enculescu
26. Eduard Octavian Savu
27. Alina Bratu
28. Ionei Indrei
29. Catalin Berenghi
link
https://youtube.com/watch?v=I3wqo51SAqc&feature=shared
interesant
������
Buna ziua!
Stiti ca va sunt alaturi,dat fiind faptul ca am venit setata de Sus cu aceasta Misiune Sfanta, de a implementa Legile Divine ale Noului Pamant.
Insa drumurile noastre ,pana la iesirea completa din matrix si holograme, a fost cu up and downs...
In CE ma priveste ,io(nu eu) mi-am continuat mersul pe Cale, la nivelul la care am facut-o intotdeauna.
V-am urmarit activitatile ,atat cat "timpul" mi-a permis ,insa ceva concret ,in proiectul medical ,pe care Dumnezeu Adevarat mi l-a insuflat de la 11 anisori, din pacate nu am vazut ,ca sprijin concret.
Asa ca am continuat pe cont propriu.
P.s. referitor la resort ,stiti ca am avut oportunitatea de a -l face in Elvetia la Lugano, Germania si Spania, dar NE hotarasem sa-ncepem din Romania...
Doar ca-n Romania ,deja NE apropiem de 2 ani...si...
Continuam ce-am început Draga mea! N-are cine….sper ca noua echopa sa fie activa….
Știu clar ce-am văzut cu trei din pacienții tai, cât de mult i-ai ajutata de pot sa meargă! Au revenit printre Oameni!
Ești și rămâi in Sufletul meu!
Sa-i facem, ca de -ai am spus de înființarea firmei…
��
Duminică Binecuvântată! Doamne ajută!
����
In seara aceasta am discutat cu Nelu, Adi si CZ despre primii pasi in a polariza societatile comerciale, fermele si gospodariile taranesti in mod benefic, din cele doua zone ale celor doua Orase. Asa cum am spus, Nelu este unul din putinii intelepti si oameni de stiinta din Roamnia, Ma gandesc ca mai sunt si altii, dar o sa-i cautam impreuna sa-i convingem sa vina alaturi de noi. Toti 4 suntem inscrisi pe Sfatul Batranilor si o sa incercam sa aducem pe acest forum mii, zeci de mii de Buni Romani care-si Iubesc Neamul si Tara.
1.Cătălin Zamfir
2.Adrian Pop
3.Linca Mihăiță
4.Adi Nicolaescu
5.Elena Latan
6.Maria Spiridon
7.Dragoș Ungureanu
8.Florin Colceag
9.Florin Savu
10.Ingrid S
11.Joseph Kovacs
12.Pavel Mădălina
13.Maria Drăgoi
14.Nelu Ispas
15.Petre Săvescu
16.Robert Drăgoi
17.Sandu Gabriel
18.Sebastian Stroe
19.Sorin Găină
20.Ștefan Enciu
21.Teodor Hoaghea
22.Răzvan Ghizdăvescu
23. Florin Calinescu
24. Alex Manea
25. Madalina Enculescu
26. Eduard Octavian Savu
27. Alina Bratu
28. Ionei Indrei
Cei care doresc sa se inscrie pe forum, trebuie sa posteze, nume, parola si email...si CZ va da validare pentru a se posta CV-ul fiecaruia, Asta ca si conduita de a se lucra cu noi. Nu este obligatoriu, dar va spun din experienta celor 30 de ani de Scoala Zalmoxiana in care am discutat cu peste 30-35.000 de tineri, ca cei care au ramas alaturi de noi sunt pe acest forum....si au acces la Energia benefica a lui, a noastra. Trebuie sa aducem punctiform puterea noastra benefica, pentru a " sparge " cunoscutul vazut pe geam....
��
Ce facem - Florin Savu, Nelu, Dragos Ungureanu, Petre Savescu, Vlad, Mike in domeniul plasmatic, stiinta viitorului, putem sa schimbam radica sistemul agricol si al sanatatii. Experimentele cu Liviu Nuteanu la Craiova au pus bazele medicinii energo-informationale la nivel planetar.
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...-Liviu-Nuteanu
Tot spun ca un numar rastrans de Buni Romani, de valori autentica, de ganditori, pot schimba in bine Romania reintregite.
Multumesc din Suflet Florine !!!!!!
Doamne ajuta !
Realitate plus
https://youtu.be/MZDqh5LOgsc?si=D0U0cchmCI5Lpeqq
https://archive.org/details/cartea-lui-mirdad
TOTUSI ,OMUL ,SPECIA UMANA informată,dotată și pregătită va trebui,să dăinuie mult timp pe PAMÎNT,in veacuri
Romania la distribuție este cu 30 de ani in urmă,fată de Olanda!
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
Buna dimineața,Domnule Adi...buna dimineața,TUTUROR colegilor de pe acest grup!
Buna dimineața!
Vă mulțumesc,Domnule Adi ptr sprijinul acordat cu echipa ptr lucrări...astept astăzi,să mă sune!
Ați dat redirecționare la un răspuns...
Buna dimineata si o saptamana Binecuvantata va doresc
“- Nu uitați să citiți până la sfârșit !
Taxează-i pământul,
Taxează-i patul,
Taxează-i masa
La care este hrănit.
Taxează-i munca,
Taxează-i salariul,
El lucrează pentru alune
Oricum !
Taxează-i vaca,
Taxează-i capra,
Taxează-i pantalonii,
Taxează-i haina.
Taxează-i tutunul,
Taxează-i băutura,
Taxează-l dacă
Încearcă să gândească.
Taxează-i mașina,
Taxează-i benzina,
Găsește alte căi
Să-i taxăm fundul.
Taxează tot ce are
Și apoi să știe
Că nu veți termina
Până când nu va mai avea bani.
Când va țipa și va urla;
Atunci taxează-l și mai mult,
Taxează-l până când
Până când va fi bun și supărat.
Apoi îi taxează sicriul,
Taxează-i mormântul,
Taxează-i pământul
În care a fost pus.
Când se va duce,
Nu vă relaxați,
E timpul să aplici
Impozitul pe moștenire.
Impozitu…
Francesca vreau sa-ti command doua poze, picturi cum vrei, pe care le marim si sa putem face un poster ca de 4m x 3m pentru orasul Sanatatii si orasul Pacii. Poti sa le faci ?
https://www.google.com/url?sa=i&url=...AAAAAdAAAAABAG
cam asa
https://www.spatiulconstruit.ro/arti...-naturii/24343
https://www.todaysoftmag.ro/article/...ele-viitorului
CEVA ORIGINAL, FACUT DE TINE.
Buna dimineața, sigur ca pot. Vreți tablouri?
vRTEAU SA FAC NISTE POSTERE DUPA IDEILE TALE DE 3X4 MP
Pe care sa le punem in zona orasewlor respective
Acum scriu la Program... Îl voi pune, în sinteză...într-o pagină jumătate, maxim...pentru a nu plitisi/obosi!
Mulțumesc pentru Intenția de a-l citi
firma se va ocupa de contabilitatea tuturor firmelor din acest sistem.
1.- CONSTRUCTII
2. - TURISM
3. - AGRICOL
4. - SANATATE
5. - INVENTICA
6. - SERVICII
7. - FIRME DE PRODUCTIE
9. - ONG-URI
10. - CONSULTANTA
si vom folosi sistemul de pe orizontala si vertical de care am zis
Eu zic sa faci fără Ramona...ei ii poți plăti doar semnatura prin contract separat...e foarte greu când sunt lucrurile amestecate
corect
cum vrei...poti sa faca firma ta contract cu firme de contabilitate
adica corect e sa port o discutie si cu ea, dar nu cred ca doreste asta
procentele ?
cat vreti dvs
este firma ta
HOTARASTE
cum ati propus
deja pentru acest sistem
din partea mea jumatate si jumatate
nu !
80 TU CA SA AI SA DAI LA CEI CARE VOR FACE CONTABILITATEA....SI EU 10 cz 10
MADALINA...TURISMUL
v-AM SPUS CA WESTE CHEIA SISTEMULUI...PENTRU SELECTIE A RESURSEI UMANE.
FARA ASTA NIMIC NU VA MERGE
Sa te gandesti la denumirea firmei tale de contabilitate
La mine nu conteaza procentele, ma cunoasteti de 20-25 de ani, ci respectarea cuvantului si a sistemului discutat cu Prietenii mei.
1. Analiza și sinteza
2. Conștiința și sinteza
1 !
Perfect...rămâne doar sa faceti actele intr-o săptămâna
Mi s-a atras atenția de cei apropiați….am zis ca poate, poate….
Succes!
Pentru cu Domnul Josef, a treia oara a spus de Forumul Mondial al Pacii, activitate facuta de altii, propun sa se numeasca ONG-ul nostru
FORUMUL MONDIAL PACEA LUMII
Exista denumirea Consiliul Mondial al pacii ? Sau Consiliul al Pacii Mondiala ?
Da!
Pacea Lumii
FORUMUL MONDIAL AL PACII
Pentru ca exista o astfel de Entitate, schimbam denumirea ONG-ului pe care-l vom infiinta cu
PACEA LUMII
La insistenta Dului Josef asa vom infiinta ONG-ul
FORUMUL MONDIAL PACEA LUMII
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...al-pacea-lumii
Cred ca pentru înfăptuirea Păcii în interiorul acestor firme, organizații, Consilii sau cum s-or mai numi, sa face pace în interiorul nostru al fiecăruia.
Cu adevărat aceasta Pace se va înfăptui când vom fi în echilibru, în primul rand cu noi, cu acțiunile noastre. Atunci Pacea va fi extrapolata la nivel planetar.
Orice actiune orice pas decizie hotarare actiune sa fie sub aceasta emblema al Paci atunci intreaga activitate vom construi in sustinere dragoste fata de aproapele si popor ,si se va reusi sa spargem cea ce au incercat sa ne impune sistemele globaliste ura dezbinare neintelegere nesupunere .Un spirit al sperantri al dragostei va birui si dainui mereu si ne va aduce succes si binecuvantare !
Total de acord!
Am reușit sa urnim lumea..
Tot mai des se aude de sfatul batranilor
����������
Nu stiu cati de aici înțeleg ce inseamna asta si cat mult contează.
Pas cu pas
O sa afle
Noi tr doar sa ridicam continuu nivelul.. Și sa fim mai buni pe zi ce trece.
Ei se vor alinia.. în timp
Ai prins-o Cataline.....
DA, asa am facut tot Timpul...
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...iul-P%C4%83cii
aici sunt discutiile pe care le-am avut cu Jeremy si cu alti lideri ai ONG-urilor de Pace, Trebuie sa va inscrieti pe forum sa avetiu acces la toate aceste informatii.
CZ sa cumparam 20 de plansete si sa le ducem la Expozitia Pacii a Piciumanilor.
Multumesc
O alta surpriza placuta !
Interesanta si bogata activitate ai avut pana in acest moment, Gabriela.
Felicitari sincere !
Crezi ca a venit Timpul sa treci pe o treapta superioara in evolutia ta
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...cu-Gabriela-CV
Ok
https://www.youtube.com/watch?v=xUU1PcMcxgE
Căutăm parteneri loiali, capabili, cinstiți și responsabili
Asociația AVANGARDA DE SACRIFICIU și Școala de afaceri online Zalmoxiana din Craiova au demarat în ianuarie 2022 proiectul Expoziția Păcii, realizat doar cu Piciumani de Grădiniță.
Ne propunem ca prin acest proiect educațional să implementăm Cultul Angelic al Păcii la nivelul curățeniei Sufletești a Piciumanilor cu vârsta de până la 6 ani, concept pe care dorim să-l consolidam ulterior la nivel de școală primară și liceu printr-o Agenție de Turism de Explorări și un club al Exploratorilor Zalmoxieni cu cele 10 domenii de activitate.
Ne-am propus să avem 4 etape de lucru :
Etapa 1.
- Cele circa 50-60 de Grădinițe din Craiova își expun de anul trecut lucrările în spațiul firmelor noastre.
Etapa 2.
…
acum am o întrebare
pt ca orasul sa fie al Fericirii/Sănătății, el trebuie sa fie fara centru si sa se replice la infinit identic, totul sa fie la fel, toti au acelasi variante, aceleasi unelte, dar le folosesc diferit după aptitudini.....
Dacă ar fi si plutitor sa navigheze intre tropice ar fi ideal....
Interesant
posteaza in echipa oraselor
sa am si modelul 3D
e greu de previzualizat credeți mă
acesta este un modul terestru cel pe apă e mai complex
Interesant Gabi!
Buna seara! Si eu ma bucur!
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
Bună dimineața! Subscriu la aceste frumoase Gânduri și Idei! Așa cum în Univers, în toate regnurile, nu exista Concurență, nici eu nu știu cum aș putea să notez pe cineva de aici... Ar trebui să am un Referențial, un set de Criterii de Referință (care să țină cont de Echilibrul dintre Reguli, Esențe, Principii), de niște Instrumente (Mijloace de Referință Validate extern... Certificate în Terță Parte)... Toți Cei din Echipa Sfatul Bătrânilor sunt de Nădejde și capabili să analizeze Informațiile, generând cele mai bune Povețe, Îndrumări..! Au probat această Capacitate, in numeroase rânduri...Nu pot genera alte note (in afara celor maximale, de 10)... in ceea ce privește Profesionalismul, Etica, Nivelul de Conștiință, Intenții, Integritate, Iubire,... pentru a…
Doamne ajuta!
Doamne ajută!
Buna dimineata !
Buna dimineata
Bună dimineața!
Bună dimineața Oameni!
ok
https://www.youtube.com/@kagyo-magye777
Eu voi fi neconditionat linga dumneavoastra si va sustin in toate demersurile in proiectele care sunt de interes public si de asigura prosperitatea Natiunii si Independenta Poporului
Este foarte important sa ne gandim sa ne ocupam de proiecte din invatamant care formeaza gandirea generatiilor care ne urmaresc ei vor prelua stafeta din mana noastra si vor conduge toate activitatile pe viitor . Acele cursuri despre realitatile solutiile vietii cat despre oportunitatile economico financiare care asigura un viitor un trai mai bun sa fie prezentate lor baza intregii lucrari sta credinta corectitudinea transparenta si respectu fata de legislatia in vigoare din tara .
Sfatul Batranilir va fi MENTORUL SUPREM al intregii activitati
Asa este Domnule Josef, Sfatul Batranilor va coordona Romania reintregita. Va da validare pentru politicienii Tarii. Aceasta echipa este formata din 10 membrii. Au o Lege de functionare proprie, in sensul ca se urmareste sa ramana in permanenta doar cei activi si capabili. Fiecare dintre acestia au demonstrat ca sunt Oameni cu Bun Simt, Patrioti, Pacifisti si Responsabili pentru actiunile lor.
Bună dimineața! Subscriu la aceste frumoase Gânduri și Idei! Așa cum în Univers, în toate regnurile, nu exista Concurență, nici eu nu știu cum aș putea să notez pe cineva de aici... Ar trebui să am un Referențial, un set de Criterii de Referință (care să țină cont de Echilibrul dintre Reguli, Esențe, Principii), de niște Instrumente (Mijloace de Referință Validate extern... Certificate în Terță Parte)... Toți Cei din Echipa Sfatul Bătrânilor sunt de Nădejde și capabili să analizeze Informațiile, generând cele mai bune Povețe, Îndrumări..! Au probat această Capacitate, in numeroase rânduri...Nu pot genera alte note (in afara celor maximale, de 10)... in ceea ce privește Profesionalismul, Etica, Nivelul de Conștiință, Intenții, Integritate, Iubire,... pentru a…
https://youtu.be/7Af6iGSxQL8?si=I3LvUqXiso-phSbl
Incepem Scoala Zalmoxiana ?
Da
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...online-Zalmoxa
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...line-Zalmoxa-1
asculatati ideea asta in legatura cu orasul sanatatii
Sau cheltuielile in oras se pot realiza cu cryptomoneda respectiva , asta daca este posibil
Da, dar teoretic toate serviciile vor fi gratuite. De-asta am venit cu ideea asta, măcar o sumă modică ca să avem TVL
Si volum de tranzacționare
Aa, am inteles ! Usor , usor invat si eu
Mie imi place foarte mult odeea si va apreciez ca ati facut pasul asta !
Ideea*
Ok
Da domnul Adi,ne vedem mâine la școala
O seara frumoasa Noapte buna
Observ ca aici sunt copii de liceu. Este cineva pasionat de informatica?
https://www.tiktok.com/@wisesystemss...rHxiybtar&_r=1
Dacă da, aruncați un ochi aici să vedeți cu ce ne ocupăm noi. Aș dori să pregătim tehnic oameni pasionați
Ma scuzați ,ne întâlnim joi
putem face un document, la care facem share si astfel fiecare poate imbunatati si veni cu + valoare
zona Herculane e dezastru din punct de vedere economic
Pai atunci va trebui sa ne indreptam atentia si catre zona respectiva ... si va trebui usor, usor sa pornim cate ceva. Ar trebui sa gasim oameni cu potential din zona aia si sa-i facem sa se intoarca din strainatate ca nu exista nici forta de munca
Este in plina dezvoltare renovare si reconstructie
������
Sunt în discuții
E greu să ajung să discut cu profesorii universitari până nu am bani. Ca mai vor și ei ceva , o sponsorizare niște echipamente… ceva
Dar poate cu sprijin și de la alții putem face o echipă cu care să avem acces
Nu ne bagă nimeni în seamă. Am încercat. Eu îi iau individual momentan. Dar ca să ajung să fac o prezentare precum o firmă mare… mai e până acolo
Da asa este eu mam referit ca sau aprobat fonduti Europene pentru reconstructia intregii centru cladiri istorice cu baile tot
O idee bună
Buna dimineața!
Doamne ajuta!
Bună dimineața!
Doamne ajută!
Bună dimineața!
- Orasului Sanatatii Zalmoxa - Arsenie Boca in zona Herculane, Mehadia, Baia de Arama, Izverna, Siroca, Godeanu
Orasul Pacii - Manastirea Bucium, Manastirea Brancoveni, Sinca Veche
Buna dimineata
Treebuie sa lucram la cele 2 afise ale oraselor
Bună dimineața!
Bravo lor si cinste parintilor!
Florin Savu a facut cont pe forum, BUN VENIT!
am vazut. o sa ma uit pe seara pe harta sa vad ce e prin zona
Ce frumossss���� am avut și eu unul care venea mereu la geamul meu, când stăteam în București, Dristor❤️❤️
Mulțumesc Prietene!
Ei și porumbeii mă trezesc în fiecare dimineață. Aseară am uitat să închid ușa de la balcon și azi m-am trezit cu hoții în hol ��
������ce frumos
În primul rând logo-ul companiei, până se aude povestea firmei tale, trebuie sa fie reținută involuntar poza logo ului tău
De exemplu discutăm despre eMAG, Dedeman, Amazon, MC, absolut orice companie puternică are ceva simplist
Nu ai nevoie de ceva complicat.
de accord 100%
Nu îți știu logo ul, legat de poveste sunt sigur ca o să ai ceva bombă, pentru ca îți merge mintea
ca sa fie usor de retinut
Însă până ajungi la poveste conturează imaginea, descoperă calea cheie de comunicare cu potențialul client
Gândește te, ce ai vrea tu să auzi? Ce te-ar face pe tine să cumperi?
Țintește enorm de sus
Ca ai potențial foarte mare
Culori standard, poți face un chestionar random, să vezi ce preferă lumea, definește-ți clientul potențial și grupul țintă potențial
Și gravitează în jurul lor
Și de acolo lucrurile o să fie foarte ușoare
Poți face 5 logo uri și poze diferite, iei un chestionar online, îl trimiți pe 3 categorii de vârste, și selectezi media preponderentă
Și de acolo ți ai dat seama ce prefera consumatorul
Implică oamenii în ceea ce creezi, pentru ca oamenii îți vor consuma serviciul, folosește te de ce este gratis!
avem logo
mai simplu de atat nu am reusit sa-l facem. si nici nu dorim. E in curs de modificare
E frumos, dar nu îl pot reține
Întotdeauna numele trebuie să fie scris drept
Preponderent cititorul reține mai rapid un scris decât unul arcuit sau înclinat sau integrat intr-un logo
Mihaita, sunt usoare. Clientul principal este hotelul, de acolo ne luam clientii secundari care sunt angajatii hotelului si cei care stau in hotel, grupul mai mare de oameni
Eu m aș gândi la un W tăiat cumva
Și deasupra lui să apară numele firmei tale
Însă să nu te blochezi în chestiile de aspect, le poți modifica oricând
la asta ma refeream. am toate astea, challenge-ul este sa fac client-ul lard (toti oamenii sa iubeasca aplicatia si daca o vad peste o luna la altcineva sa o recunoasca instant) si sa stie exact utilitatea, (am putut sa fac ce nu am facut niciodata cu alplicatia asta , e super , arata bine, se misca bine , fara probleme, a stiut exact tot , nu am completat nicio informatie)
poate m-am exprimat eu gresit
Nu, cred ca nu am Inteles eu�� m am grăbit când am citit
Nu e problema
https://nostalgiepentrubunulsimt.blo...uire-sunt.html
Bună seara cu respect și prețuire ! În linkul de mai sus aveți punctul meu de vedere asupra stadiului în care se află Sfatul Bătrânilor în momentul de față și o propunere argumentată în mod corespunzător pentru o activitate eficientă și utilă ÎN MOD CONCRET
În ceea ce privește notarea, sistem cu care nu sunt în niciun fel de acord, voi nota totuși cu nota 10 pe toți membrii colegi din Sfatul Bătrânilor, în primul rând pentru oamenii care sunt, apoi pentru profersioniștii care sunt, pentru activitatea publică și profesională a domniilor lor, și pentru bunăvoința de a-și rupe din timpul personal pentru face parte din Sfatul Bătrânilor și pentru faptul că girează cu reputația și personalitatea domniilor lor instituția Sfatului Bătrânilor !
voi nota totuși cu nota 10 pe toți membrii colegi din Sfatul Bătrânilor,
Madalina, Elena si cu tine Remus, nu aveti discernamant?
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...OR-din-Romania
Legea proprie de functionare a SFATULUI BATRANILOR din Romania !
Articol unic
Pentru a avea in permanenta pe cei mai buni dintre Romani in acest Sfat, odata pe an daca este cazul, membrii dau note de la 1 la 9 coechipierilor, astfel incat noii candidati propusi de acestia sa inlocuiasca pe cei care s-au dovedit incompatibili cu aceasta echipa.
DOAMNE AJUTA !
Buna !
Buna seara!
Mergem mai departe?
Da
In seara asta am fost extrem de dur cu cei din Sfatul Batranilor. 4 membrii din echipa au dat 10 pe linie coechipierilor, in contextual in care unii n-au intrat niciodata intr-un an. Bineinteles ca se decanteaza in Timp si raman doar cei mai intelepti, avand o Lege proprie de functionare. Suntem 10 membrii, numar constant pentru ca toate civilizatiile au fost conduse de un astfel de Sfat.
Unde am ramas ?
Eu nu mai am nici acces pe forum si nu am nici timp va spun f sincer insa urmaresc cat pot pe grupuri dezbaterile discutiile
Toti am patit asta.....de-aia ne logam pe mai multe browsere. Pe unle calculatoare nu ma lasa deloc
Cele 4 colturi ale afisiului pe care-l vom face
ca aici !
Mihaita, poti sa pui cele 4 sigle pe un dreptunghi, c-an poza de sus.
����
Da, am să fac la birou mâine asta.
Te rog!
Min 11 Mihai.
Orașul Sănătății.
ce inseamna "daca este cazul" cred ca lasa loc de interpretare
Și cele 4 colțuri sa fie identice ca aici?
����
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...highlight=fost
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...PACII-MONDIALE
Prietenii mei
ÎN PREMIERĂ cu Carmen Avram - TAINELE PARINTELUI ARSENIE
https://www.youtube.com/watch?v=WpHTA6WRcXs
În premieră cu Carmen Avram - Dorobanţul lui Dumnezeu
https://www.youtube.com/watch?v=-HP9k5Oq-NA
Perfect!
Da
Foarte corect
Așa am să fac! Mulțumesc!
rine aproape....
Domnul Sorin nu a simțit ceea ce a spus! Nu simte chemarea către ajutor!
Lucrurile sunt grele dar nu imposibile
Mă pun să mă uit la videoclipuri și după am să mă culc, seară frumoasă tuturor! Doamne Ajută!
pa nb
vedeti cele 2 filme ale Dnei Carmen Avram.
TVR2
TVR2
domnu Profesor are acest talent ,scurt si la obiect, nu ai cum sa nu intelegi ce spune
domnul Profesor Colceag
dascal daca imi permiteti
am inteles
dar simteam sa zic treaba asta
am invatat, am vazut directia majoritatii
pai in cazul asta e destul de greu sa deosebesti cele 2 categorii. Pentru ca poate cei din D' stapanesc arta manipularii si stiu exact ce trebuie sa zica si sa faca pentru a obtine ce-si doresc, pe cand cei din D'' nu stau sa-si bata capul cu actoria asta si poate nici nu lupta atat de mult daca vad ca nu au pentru cine si nu sunt urmati. Dar ce au in comun este ca isi duc planul pana la capat(Cred eu, asta e doar parerea mea)
TVR 2
��
TVR2
La zona asta va referiti ?
����
am inteles corect ? acum v-a trebui sa le luam pe fiecare in parte
Da!
Noapte buna ! Doamne ajuta !
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
Nu nu. Am făcut eu
.
Asa l-am facut aseară ca sa vad dacă asta e zona
Buna dimineata
Apas pe linkul de la pasul 2?
Si citesc de acolo?
descarcati mozilla Firefox
.
putem edita orice oricand, se pot face si alte variante, astept idei si pareri pentru imaginea de fundal
am început sa modelam 3D orașul
Bună seara! Da chiar mi-ar place sa imi deschid o firma
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...9-Elevi-Activi
Razvan Lic CFR
Grupul orașul păcii si al sănătății este minunat.Sunt genii,oameni de afaceri,ingineri,câțiva tineri la început de drum.Acolo se Vorbeste despre cele 2 orașe,fiecare din acest grup are un aport imens,pentru dezvoltarea celor 2 orașe.Cel mai important lucru la construcția lor este ca banii care sunt investiți sa fie curați ,cinstiti.
Aceste orașe sunt proiecte mărețe,care cu puterea bunului Dumnezeu si a oamenilor potriviți ,pot fi realizabile.
Orașul sănătății o sa fie gratis pentru oamenii bolnavi,pe aceștia necostandu-i absolut nimic tratarea ,mâncarea,spitalizarea.
Mi-a atras atentiea dispozitivul făcut de domnul Nelu,care după 30de secunde ameliorează durerile in zona articulațiilor.
Am scris in mare,deocamdată învăț din fiecare mesaj și …
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/6-CV-uri
https://www.google.com/search?sca_es...h=605&dpr=1.58
haideți să facem treabă
Vasile cel Mare este considerat a fi peste Ioan gură de aur si Grigore Teologul pt ca a facut și lucruri fizice care au fost de folos oamenilor a înființat școli spitale centre de.asistenta.
Deci gata cu ideile pt ca ideile sunt pt idioți sa trecem la fapte
Da Gabi asa o sa facem, cum zici tu....
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...087#post162087
Perfect !
��
Seara asta am discutat cu d-nul Adi Pop o discutie foarte constructiva si super placut pe toate temele abordate am realizat ca suntem o mana de oameni adunati prin harul lui Dumnezeu pentru a lucra impreuna in proiecte pentru noi si natiunea noastra Roman
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
Buna Dimineata
Bună dimineața! Doamne ajută!
Bună dimineața!
O zi excelentă, tuturor!
nu neglija partea spirituală că ne înecăm in ce materială
arata ca niste are de coloseum dar dupa ce va fi apa si vegetatie va fi pacea lumi si unde e sanatate e si pace
S=M
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
Buna Dimineata
https://youtu.be/x2bRGh8oHGk?si=a0AuujHevuUN8NGS
https://youtu.be/Evlej1zKMxI?si=yaTzAZJEn8Ne0-o2
cine sunt ceilalti 2?
3
ok
Florin Predescu, directorul firmei de publicitate, firma unde lucrează, Andrei Stratina, un prieten care este tehnic și Larisa, fata aceea cu tablourile care este înscrisă pe SB
sunteti multi
Noi avem firma de tiurism cu 5 membri, dar sunt din Scoala Zalmoxiana si au stat alaturi de mine 20-25 de ani.
fa doua firme
de ce -mi scrii doar mie?
de ce -mi scrii doar mie?
Dar puteam să discut după cu toți pe grupul nostru
Ok
Învață
Alex, mie una( este strict părerea mea), mi se pare corect cum ai gândit tu procentele. Chestia asta cu" nu vreau sa se supere", deși și eu o am în majoritatea timpului, trebuie sa iasă din aria ta de interes, în momentul de fata. Pentru ca tu ai dat și explicații procentelor ăstora, nu cred ca ar exista motive de supărare. Tu comunica-le, oricare ar fi ele, vezi cum sunt apele, insa la final, cred ca decizia sta în mâinile tale, pentru simplu fapt ca tu ești cel care a adunat echipa, ai dat șanse la niște job-uri, iar mai departe sunt detalii. Mai departe, se vor clarifica și mai bine, cu timpul și vor depinde cum ai spus și tu de cum își face fiecare treaba.
����
Am urmarit toate discutiile interesante constructive
Da toate ideile trebuie bine analizate si aplicate tot ce este pozitiv constructiv pentru realizarea tzelului propus
Normal!
Ne complectam toti impreuna din domenii diferite si astfel construim un proiect perfect de viitor
Eu scriu cum am putin timp dar urmaresc ascult toate discutiile
Deci simplu ca toti suntem intr-o masura mai mica sau mai mare captivati si contribuim inseamna unitate vointa si vom reusi impreuna ca o echipa bine inchegat in aceasta idee
Da!
Eu consider ca fiecare trebuie sa actioneze si sa lucreze pe acea linie in care are pregatire profesionala si experienta restu sa sustinem doar asa vom reusi ceva de calitate asa cum dorim
D-nul Adi ca un Censor sa dupravegheze sa indrume echipa in fiecare pas
Noi azi nu realizam ce o lucrare mareata ne sta in fata noastra sincer va spun
nu cred
nu
Ok. S-o cunoastem !
Uite, pe smerenie sunt cativa activi...dar necuplati cu nimeni si nici cu noi.
am incercat...dar….
Dipa ce apar rezultate vizibile, intram cu echipa pe smerenie, sa o dezmorțit!
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
Sărut mana!
Nu știu dacă ați primit contractul de colaborare privind cursurile de inițiere in antreprenoriat!
Ne ocupam pana înnădește moment de Liceele - Enefgetic, CFR și Odobleja, din cele 12 licee craiovene.
La fiecare liceu am selectat tineri cu care comunic zilnic pe conferința whatsapp - Elevi Activi!
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...l-catre-Romani
Apel catre Romanii ce se gasesc de-o parte si de alta a Prutului, la cei din Diaspora Romana si la toti cei ce vorbesc Limba Romana
Romania are nevoie, in conjunctura si mediul actual, doar de cativa Oameni capabili, care au Suflet curat si un nivel intelectual de exceptie, care odata uniti pot coordona altruist de oriunde si oricand soarta intregului Neam, cat si a semenilor.
Membrii care fac parte din :
- Sfatului Batranilor din Romana
- Consiliul PACII
- Forumul Mondial PACEA LUMII
- Asociatia Avangarda de Sacrificiu
- Scoala de afaceri online Zalmoxiana
au ca obiective construirea:
- Orasul Sanatatii Zalmoxa - Arsenie Boca in zona Herculane, Mehadia, Baia de Arama, Izverna, Siroca, in care cei care au probleme d…
��
����
Etapa 1 - toți de pe aceasta conf sa anunțe rudele, prietenii, cunoștințele ce vrem sa facem și sa finalizam pozele, posterele, plânsetele celor doua orașe. S-a stabilit aseara cu liderii celor doua orașe ca cel al sănătății va avea o structura majora sub pamant și cel al Păcii va fi construit cu domuri.
Trebuie urmate căile legale:
- achiziționarea unui teren pentru o primă construcție sau pentru un complex;
- obținerea unui certificat de urbanism de la primărie după ce s-a obținut titlul de proprietate;
- efectuarea unui studiu topografic și a unui studiu geotehnic necesare proiectului;
- realizarea proiectului pentru obținerea Autorizației de Construire de către un arhitect autorizat.
Dacă terenul este situat în afara localității vă fi necesar un proiect de urbanism.
Toate cerințele primăriei vor fi specificate în Certificatul de Urbanism obținut
Un oraș începe cu o Hotărâre de Guvern dar se poate începe legal cu singură construcție sau cu un complex, având în vedere pe baza unei gândiri de ansamblu și a unui Proiect de Urbanism General în care vor fi prevăzu…
Eu pot doar seara sa intru in conferinta
Eu am propus domnului Adrian Pop orașul infinit al păcii sub sub formă de domuri cu cu apă, am si lucrat un puțin si la varianta 3D.
Orașul nu are centru el se extinde la infinit.
Elipsele sunt acoperite cu vegetație, iar in centru ave apă .
Astfel nu distrugem mediul cum fac orașele clasice, noi aducem plus natură.
la scară mare peste 100 de domuri aceste vir forma o singură elipsă iar 8n centru va fi zona agricolă de subzistență și cum am arătat domnului Adrian va fi orașul sănătății construit subteran din sfere, piramide si tetraedre.
Va trimit aici ce am lucrat si propun o ședință ca să reunim conceptele sub o cupola unitară
https://youtu.be/Q1Wt2S3VlhQ?si=xeWsfRBuHfJlNdag
de la marele potop toate templele se construiesc înconjurate de apă , pacea se atinge doar daca devi apa esti una cu totul te dizolvi in orice dizolvi orice, poți susține 1000 de corăbii și poti din așezat pe milioane de pietre.
Ca si curiozitate întrebați preoți ortodoxi ca pot face slujba daca nu au apă, totul se sfințește cu apă, energiile negative si radiațiile sunt sunt prinse de apă , energiile pozitive, rugăciunea curată se transmit instantaneu prin apă.
Trebuie dezbătut cat mai curând sa nu pățim ca-n fabula
Racul, Știuca, Broasca și sacul, toată lumea vrea să mute sacul dar toata lumea trage în direcții diferite, broasca sare, racul da înapoi, iar știuca trage ca nebuna.
Mulțumesc
Aceasta este propunerea pt Orașul Păcii
Aici o variantă pt structurile orașului sănătății
aceste structuri câștigă timp ceea ce lipsește unui bolnav.
Aici ziua in sfere are 52-76 de ore in loc de 24, iar timpul curge lent ca in centrul pământului poate mai încet.
Mulțumesc
banul este o ispită și prin ea însăși este o creație nesănătoasă.
Propun pilda vameșului din Sf Evanghlie, cine se asociază vine cu jumătate din tot ce câștigă la fel si beneficiari și pacienții, cine caută profit aici va spun de acum ca este goana după vânt și nimeni nu baga miliarde pt binele familiilor de albine care cară plumbul războiului lor.
Doamne ajută și iertare
Eu am modelat monedele de mediu. Vă arăt când ne vedem
Perfect!
Dacă nu suntem dispuși să dăm din ce avem, de ce credem că vom fi dispuși să dăm din ce acumulăm de acum în colo?
Orașul păcii și al sănătății nu are nevoie de palate, poate porni de la o cocioabă, de la un cort
Foarte interesanta ideea cu domnul și cu faptul ca timpul ar trece mai lent dacă este implicat un dom.
D-ul Adrian Pop ceva asemănător dar la mici dimensiuni se găsește în Rășinari jud.Sibiu-Montana Garden
Dacă pot ajuta vă rog să mă anunțat,cu mare drag �� Pregătirile mele sunt de asistentă medicală ( pediatrie/medicală/ oftalmologie/urgențe/) și designer interioare din 2019) Cu ce îmi stă în putere să ajut cu mare drag,ce nu știu...învăț să pot să ajut,oricând cu drag ptr.oameni și România!
eu vreau sa va ajut să vedeți cu ochii minții că bani v-au adus aici unde sunteți foarte vulnerabil si un copilaș putin instruit va poate da pestecap.
Am rugat pe profesorul Colceag să revină cu toate ca se retrăsese din sfatul bătrânilor și sper sa va ajute...
Dacă țintiți numai bani sigur nu îi veți mai găsi .
Eu nu am cerut nici un ban pentru colaborare dar si t.gata sa pun tot nu jumate ca vameșul din Evanghelie.
Vreți miliarde pe zi atunci pacea u o găsiți căci bani seamănă furtună , doriți sănătate publică pe banii mulți veți dezamagi așteptările.
Să ma iertați dacă greșesc cu CEVA
Doamne ajută și iertare
Buna ziua! Am facut exercitiul pe care m-a rugat Domnu Adi sa-l fac,in privinta cu grupul "Orasul Pacii". Vreau sa mentionez ca, fiind de putin timp in acel grup ,am identificat deocamdata doar cateva puncte tari/slabe.
Puncte tari:
-fiecare dintre membrii proiectului vine cu idei/pareri
-nu se vorbeste pe langa subiect,se discuta informatiile importante
-se sustin foarte mult,unul pe celalalt
-fiecare este rasplatit in functie de implicarea si munca depusa
-punct ochit,punct lovit( o data ce decizia a fost luata,toti coechipierii contribuie la aceasta)
-se discuta deschis (distribuirea mesajelor pe grup) pentru ca toata lumea sa inteleaga de unde provin informatiile noi.
-sarcinile sunt impartite,fiecare se ocupa de cate un domeniu
-se comunica zilnic
Punc…
Merci Gabriela!
Etapa 1 - toți de pe aceasta conf sa anunțe rudele, prietenii, cunoștințele ce vrem sa facem și sa finalizam pozele, posterele, plânsetele celor doua orașe. S-a stabilit aseara cu liderii celor doua orașe ca cel al sănătății va avea o structura majora sub pamant și cel al Păcii va fi construit cu domuri.
Eu deja am spus rudelor, chiar astazi����������
Doamne ajuta!
Cz
Mihaita și Alex
Un alt vârf din Neamul nostru! O enciclopedie….
Mesaje si la lucru nu am cum sa le ascult a-mi pare rau ....si pierd firul discutiilor dezbaterilor .
Încerc să lucrez pe ea, însă nu pot edita foarte multe.
Da, încerc să fac încă o variantă mai bună, eu nu pot edita foarte mult deoarece este generat cu inteligența artificială. Pozele de mi le trimiteti dumneavoastră sunt 3D. Am să caut să văd ce pot face.
ca forme de blocuri
cerl sa se vada albastru...
Trăiesc în mijlocul pădurii și văd munți și brazi. Recunosc că mă sperie puțin aceste poze. Sper să nu ajungă zgârie-norii să umbrească munții. Cred că apropierea de natură și de pământ e necesară pentru pace și sănătate ��
ramanem pe aste doua pt cele 2 orase
dar fa sa fie culorile vii
cerul.
domurile, sfera
Ok, însă eu le văd albastre, eu văd o imagine vie
Asa?
Da domnul Adi ,o sa ma gândesc bine.Știu in mare ce as vrea sa fac,dar o sa încerc sa pun totul cap la cap.
Pentru o imagine completa pentru orașul sănătății și orașul păcii va rog vizionați filmul Nosso Lar. În acest film este descris un oraș spiritual real 100%.
Nu avem voie cu clădiri înalte gen blocuri, sau vârfuri ascuțite. Nu reprezinta pacea sau spiritualitatea. Clădirile celor doua orașe trebuie sa respire energia creata în aceste spatii-orașe trebuie sa fie una terapeutica. De ce se construiește piramia( un vârf ascuțit) într-o clădire tip dom v-ați întrebat? Am sa fac în asa fel sa explic toate aceste proiecte spirituale în primul rand. Centrele orașelor vor avea niște dispozitive spirituale de "comunicare" cu Divinitatea, și putem folosi apa în centrele orașelor. Studiați geometria sacra, totul este matematica, totul este energie, contează ce energii folosim. Îmi cer scuze trebuia sa intervin. Orașele trebuie sa fie vii
Nu doar forma lor este foarte importanta ci și materialele din care sunt construite, felul cum sunt așezate etc. Trebuie sa fie într-o armonie perfecta cu natura. Dacă vom construi zgârie nori sau clădiri înalte nu mai suntem în armonie, natura este cea care trebuie sa iasă în evidenta nu clădirile.
Eu ma trezesc dimineața și primul lucru este sa ma așez la masa sa privesc pe geam munții Făgărașului, asta înseamnă oraș viu.
Pentru niște poze Pt cele doua plancarda putem folosi niște poze cu aceste domuri. Dar pentru a înțelege foarte bine acest concept spiritual vizionați acest film Nosso Lar. Și vorbim după. Zi minunata va doresc!
Domuri le de la Zarnesti
Am zis da,pentru începerea școlii zalmoxiene.
Cz
In afara de programul meu de scoala ,urmăresc oameni de afaceri din online,citesc carti de edicatie financiară scrise de Robert Kiyosaki.Acum m-am apucat sa citesc “Arta succesului la romani” de Pavel Coruț ,de la domnul Catalin Zamfir.
In majoritatea timpul ,urmăresc prezentări,bloguri ,documentare ,piața despre masini,pentru care am o mare pasiune.
Îmi place sa urmăresc bloguri,vloguri de pe YouTube ,de pe google,despre orașele mari ,tari bine dezvoltate.Despre cum e viața acolo,costuri ,salarii,economie,despre dezvoltarea lor.
In fiecare zi caut sa ma dezvolt și sa acumulez cât mai multe informații.
Este Ok!
Sigur, am să încerc zilele acestea să fac ceva, am o idee, insa nu ma pricep foarte bine la poziționare in spațiu și 3D. Dar fac tot posibilul.
Buna dimineața!
Doamne ajuta!
Buna dimineata
Bună dimineața!
Eu am discutat cu cei apropiați, însă cercul meu fiind restrâns nu am atâtea persoane apropiate, doar familie, prietenă și câteva cunoștințe.
Ok
https://vm.tiktok.com/ZGeAm6N22/
Super, ma bucur!!❤️
il stiu, am mai si discutat in ultima perioada
Ok
Sarut mana !
Exaaaact
Am inteles���� o fac eu
Orasul Pacii si al Sanatatii il vad fezabil ca o retea de centre medicale si de cercetare aplicata.
Avem acum in curs de finalizare a depunerii dosare de finantare pentru:
- Centrul Medical Polovragi / Gorj
- Clinica Medicala langa Ploiesti
- in Aprilie va fi posibila obtinerea finantarii pentru cabinete de terapii in mai multe judete, in zona rurala, in valoare de 200’000 eur/cabinet
- se pot finanta brevete si echipamente medicale si de terapie
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
Maine sunt liber și ma ocup.
Merci!
Va multumesc pentru incredere va fi nevoie de un plan integral de dezvoltare, un buget gandit si bine construit ,apoi identificarea si crearea resurselor de suport financiar .Vom lucra impreuna sa fie intreg buget bine stabilit bine asezat pe niste calcule reale apoi deschidem modul de finantare prin depuneri lunare trimestriale sau cum se va decide in urma unei analize . Este nevoie sa avem o sedinta voi incerca sa ajung 1 2 zile la Craiova unde sa dezbatem toate obtiunile si sa luam cea ce este mai corect mai stabil .
Muzica împrumutată versuri mama��92ani
Pe Mail?
Trimis cartea Cocalarul și povestirea Ioane, Ioane
N am email
Confirm că am primit mesajul (acum am ieșit dintr-o ședință). Ajung la 16.15 la Bd. Dacia nr. 111.
Bruno
Cu el si cu Mosu am infiintat Sfatul Batranilor
O seara frumoasa tuturor !
Sa vezi serialul pe Netflix - Dragon Sakura - capodopera
����
Picătură chinezească, pas cu pas
Proiectul cu sturionii nu-l mai am dar daca este o persoana cointeresată as putea comunica și analiza fiecare element
Buna Dimineața!
Doamne ajuta!
Număr magic de membri pe acest grup ��
Bună dimineața ��
Ia vedeți ca asta e nr ei personal cu care este în toate grupurile +40 768 331 633
Și nr care a ieșit este un nr care nu-i aparține. Era nr de concediu...
Nu a ieșit.
+40 768 331 633
Asta e nr ei pe care are whatsapp
De-aia aici e în grup
Nr celalalt era un nr de la Nevis pe care nu mai are whatsapp instalat
A fost adăugat nr pe care nu-l mai folosește ea
Doar aici era introdusa cu un nr greșit de telefon
Nr e valabil, doar nu are WhatsApp
Ok
Elena, cum stam cu salvarea mesajelor pe forum?
Sau Maria...
Si cand o faceti, va rod sa ne anuntati….
Buna dimineata ! Salvez de pe Smerenie aici
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...-zilnice/page5
Marcaje