Bună dimineața! Subscriu la aceste frumoase Gânduri și Idei! Așa cum în Univers, în toate regnurile, nu exista Concurență, nici eu nu știu cum aș putea să notez pe cineva de aici... Ar trebui să am un Referențial, un set de Criterii de Referință (care să țină cont de Echilibrul dintre Reguli, Esențe, Principii), de niște Instrumente (Mijloace de Referință Validate extern... Certificate în Terță Parte)... Toți Cei din Echipa Sfatul Bătrânilor sunt de Nădejde și capabili să analizeze Informațiile, generând cele mai bune Povețe, Îndrumări..! Au probat această Capacitate, in numeroase rânduri...Nu pot genera alte note (in afara celor maximale, de 10)... in ceea ce privește Profesionalismul, Etica, Nivelul de Conștiință, Intenții, Integritate, Iubire,... pentru acești membri. Probabil că Echipa SB ar trebui să fie structurată și pe Domenii de Activitate, probabil că ar trebui realizată o Sub-structură de Membrii Fondatori, Membri de Onoare, Membri Titulari, Membri Corespondenți - pe fiecare Domeniu și Subdomeniu... Doar din punct de vedere al gradului de implicare in activități comune aș avea câte un 10 pentru Adi P., Cătălin Z., Elena, Mădălina Loredana P.... Din câte cunosc eu... Cam atât, acum... O zi excelentă, in deplină armonie, Tuturor! Să nu uităm să emitem mereu câte un Gând frumos Tuturor Locuitorilor Universului! Doamne ajută! 🙏❤
Marcaje