Papornița Moșului
Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Citate celebre din lucrarile lui Rudolf Stainer !

  1. #1
    Senior Member
    Data înscrierii
    20.03.2014
    Locație
    Locuiesc in Craiova,Brazda
    Posturi
    46.058

    Citate celebre din lucrarile lui Rudolf Stainer !

    Citate celebre din lucrarile lui Rudolf Stainer !



    25 .02.1861 - 30.03.1925


    Intr-o zi voi primi ceea ce mi se cuvine, dar numai atunci cand voi fi pregatit sa primesc. Asteapta in calm si reculegere, inchide-ti simturile in fata impresiilor ce le primeai inainte de a te ocupa de educatia interioara. Fa sa taca gandurile ce-ti ocupau de obicei sufletul. Stabileste in tine o liniste si asteapta apoi cu rabdare. Atunci actiunea lumilor superioare va incepe sa se faca simtita prin formarea ochilor si urechilor sufletului si spiritului tau. Nu spera sa vezi si sa auzi in scurt timp lumile sufletului si spiritului, caci ceea ce faci duce numai la dezvoltarea simturilor tale superioare. Dar nu vei sti sa vezi cu sufletul si sa auzi cu spiritul decat atunci cand vei detine aceste simturi. Sa-ti interzici cu severitate orice incercare de a atrage puterile superioare prin vointa ta arbitrara.
    Rudolf Steiner in Treptele initietii




    Sfintii. Trebuie totusi spus ca unele fiinte pot indeplini in mod inconstient actiuni inspirate, chiar daca nu au urmat niciodata un antrenament ocult. Aceste ajutoare ale umanitatii si universului traverseaza viata raspandind binefaceri si binecuvantari. Din motive ce nu le putem explica aici, ei au dobandit haruri ce par naturale. Singurul lucru care-i deosebeste de cercetatorul ocult este ca ultimul actioneaza in mod constient, el obtine prin disciplina ceea ce puterile superioare ofera altora spre binele lumii. Acesti oameni binecuvantati de Dumnezeu merita a fi venerati, dar pentru asta nu trebuie considerat inutil antrnamentul.
    Rudolf Steiner in Treptele initietii


    Suferinta. Pentru multi oameni viata obisnuita constituie deja prin ea insasi intr-un fel mai mult sau mai putin constient o proba de initiere prin foc. Acesti oameni realizeaza experiente datorita carora vad cum le creste - intr-un mod sanatos si normal increderea in ei, curajul, fermitatea; ca urmare, ei suporta durerea, deceptiile si esecul actiunilor lor cu o maretie sufleteasca, un calm si o forta de neclintit. Cel care a trecut prin asemenea experiente este deseori fara sa o stie un initiat. Este de ajuns un fleac pentru a-i deschide ochii si urechile spirituale si sa faca din el un clarvazator. Si asta deoarece o adevarata proba de foc nu are ca scop satisfacerea curiozitatii candidatului. El descopera fapte neobisnuite despre care in mod normal nu are nici o idee.
    Rudolf Steiner in Treptele initietii






    Iadul. De exemplu un gurmand va avea si dupa moarte dorinta placerilor gastronomice dar nu si-o va mai putea satisface deoarece organul gustului ii va fi disparut. Ca urmare dorinta va produce o contra - imagine astrala deosebit de vie, a carei prezenta ii va chinui sufletul. Aceasta reviviscenta a pasiunilor in lumea astrala - dupa moarte- constituie traversarea lumii psihice. Ea nu inceteaza decat atunci cand sufletul s-a purificat de orice dorinta inferioara indreptata spre lumea terestra. Atunci acest suflet patrunde intr-o lume mai inalta: lumea spirituala propriu-zisa.
    Rudolf Steiner in Treptele initietii



    Vorbitul fara a gandi inainte. Studentul în ocultism nu trebuie să vadă sau să audă orice, fără să gîndească. Pentru el nu există decît ceea ce vrea să vadă sau să audă. Trebuie să încerce să rămînă surd faţă de tot ceea ce nu vrea să audă, să-şi închidă ochii în prezenţa obiectelor pe care în mod intenţionat nu vrea să Ie vadă, chiar şi în cel mai zbuciumat mediu; sufletul său trebuie să fie-ca să spunem aşa-călit în faţa tuturor impresiilor inconştiente. El va trebui să se preocupe - cu o atenţie deosebită - de supravegherea directă (în acest mod) a cursului gîndurilor.

    Dacă într-un om pe care-l întâlnesc nu remarc decât slăbiciunile - pentru a le judeca - nu fac decât să mă lipsesc de o forţa de cunoaştere superioară. Dimpotrivă, dacă mă apropii cu dragoste pentru a-i descoperi calităţile, concentrez această forţă în mine.

    Rudolf Steiner în Treptele iniţierii



    Despre sentimentul de inutilitate al nervilor. In ce masura impresiile din lumea exterioara trebuie sa actioneze asupra ta. De exemplu i se spune un cuvant cu intentia de a-l jigni sau de a-l enerva ; si intr-adevar inainte de a urma o disciplina interioara s-ar fi simtit suparat sau jignit. Dar cand a pornit pe calea cercetarii ocultismului el are posibilitatea de a inlatura din acest cuvant latura batjocoritoare sau enervanta inainte ca el sa gaseasca drum spre sufletul sau.Rudolf Steiner in Treptele initietii



    La început, este greu de crezut că sentimente ca respectul, stima, veneraţia ar putea avea legatură cu cunoaşterea, având în vedere că există tendinţa de a considera cunoaşterea ca fiind o facultate în sine, independentă de tot ceea ce se întâmplă în viaţa interioară. Se uită un lucru: că sufletul este cel care cunoaşte. Şi sentimentele sunt hrana sufletului tot aşa cum alimentele o reprezintă pe cea a corpului. Dacă un corp primeşte pietre în loc de pâine, activitatea lui moare. La fel se întâmplă şi în cazul sufletului: respectul, stima, devotamentul sunt substanţe hrănitoare ce asigură sănătatea şi puterea activităţilor lui în general şi a cunoaşterii în special. Pe când dispreţul, antipatia şi denigrarea paralizează şi distrug forţa cunoaşterii.
    Rudolf Steiner în Treptele iniţierii



    Simte răspunderea ce o porţi faţă de nevoile întregii omeniri.
    citat din Rudolf Steiner



    Orice educaţie este autoeducaţie, iar noi, ca dascăli şi educatori, creăm de fapt doar contextul în care copilul se autoeducă. Trebuie să realizăm contextul optim, pentru ca, prin noi, copilul să se educe singur, aşa cum trebuie să se educe el prin propriul său destin lăuntric.
    citat din Rudolf Steiner



    Lâna de Aur este ceva ce aparţine omului, pentru care este infinit de preţioasă. Acest ceva a fost despărţit de om în timpuri străvechi, iar redobândirea sa este legată de invingerea unor forţe înspăimântătoare. Aşa stau lucrurile cu elementul veşnic din sufletul omului: El aparţine omului. Dar omul se află separat de elemntul veşnic. Natura sa inferioară îl separă de el. Numai dacă o învinge, dacă o adoarme, omul poate să dobândească iarăşi ceea ce este veşnic.



    Ulise. Peţitorii trebuie înlăturaţi de Ulise, pentru ca acesta să se poată uni din nou în pace cu soţia sa... Ceea ce caută Ulise este propria sa conştienţă mai adâncă, forţele divine ale sufletului. Cu acestea vrea el să se unească. Înainte de a le găsi, mystul trebuie să învingă tot ceea ce umblă, ca peţitor, după favoarea acestei conştienţe. Ceata acestor peţitori provine din lumea realităţii inferioare, din natura trecătoare. Logica pe care o aplicăm acestei lumi este o urzeală care, o dată ţesută, se destramă mereu.



    Bucuriile sunt daruri ale destinului care îşi dovedesc valoarea în prezent. Suferinţele, în schimb, sunt izvoare ale cunoaşterii a caror importanţă va ieşi la iveală în viitor.
    citat din Rudolf Steiner



    Oricărei realităţi materiale din Univers îi corespunde ceva spiritual şi orice realitate spirituală din Univers primeşte la un moment dat expresie în lumea materială.
    citat din Rudolf Steiner



    Lazăr. El se învăluie în veşmântul mystilor. Se închide într-o stare de absenţă a vieţii, ce este în acelaşi timp o moarte simbolică. Iar Iisus vine atunci când se împliniseră cele trei zile... Se săvârşise o iniţiere în misterii... În cuvintele "Lazăre, vino afară" putem recunoaşte strigătul cu care iniţiatorii-preoţi egipteni îi chemau înapoi în viaţa de toate zilele pe cei care.... se supuneau proceselor, procese ce se desfăşurau izolat de lume. Dar iată că Iisus a dezvăluit taina misteriilor.



    Prometeu. Acest destin este destinul omului însuşi. Omul este înlănţuit de cele trecătoare. Vulturul smulge bucăţi din el. Trebuie să îndure. Poate atinge supremul doar dacă îşi caută destinul în singurătate.

    Rudolf Steiner în Creştinismul ca fapt mistic şi misteriile Antichităţii




    A iubi presupune a îngloba conştienţa unei alte fiinţe în propriul suflet. Pentru aceasta, este necesar ca forţele egoiste ale sufletului să fie estompate, pentru ca omul să-şi poată dezvolta facultatea de a simţi în el însuşi suferinţele şi bucuriile unei alte fiinţe.

    citat din Rudolf Steiner


    Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire şi apoi lăsat în libertate deplină.
    citat din Rudolf Steiner





    Poti să-ţi îndeplineşti îndatorirea de om şi fără să înţelegi ceva din botanică, zoologie, matematici şi alte ştiinţe, însă nu poţi fi “om” în înţelesul deplin al cuvântului, fără să te fi apropiat într-un fel oarecare de fiinţa şi menirea omului, dezvăluite de ştiinţa suprasensibilului.
    citat din Rudolf Steiner



    Cine nu-şi dezvoltă de la început o putere de judecată sănătoasă, ca temelie a disciplinei sale spirituale, acela îşi va dezvolta facultăţi suprasensibile care percep lumea spirituală greşit şi neprecis. Când cineva porneşte de la o structură sufletească imorală, contemplările lui vor fi ca ameţite, ca împrejmuite de negură, iar orice ne-ar relata el, n-ar avea nicio importanţă.
    citat din Rudolf Steiner



    Cei ce se vor afunda în ceea ce, în sens pitagoreic, este numit "studiul numerelor", vor învăţa să înţeleagă viaţa şi lumea prin intermediul acestui simbolism al cifrelor.


  2. #2
    Senior Member
    Data înscrierii
    20.03.2014
    Locație
    Locuiesc in Craiova,Brazda
    Posturi
    46.058

    Rudolf Steiner - SENSURI





    WordPress.comhttps://delia-soare.com › tag › rudolf-steiner















    Se atrage atentia si asupra trairilor de prag respective: izolare, frica, instrainare de lume, dar numai asumandu-si acest lucru, cu curaj michaelic, omul poate ...







    Citate similare cu Rânduieşte-ţi momente de linişte ...





    Citatepediahttp://www.citatepedia.ro › ...















    Rânduieşte-ţi momente de linişte interioară, şi în acele momente învaţă să separi ce e important de ce nu e important pentru tine. citat din Rudolf Steiner







    Rudolf Steiner NECESITĂȚI ÎN PRIVINȚA CONȘTIENȚEI ...





    Biblioteca antroposoficahttps://www.spiritualrs.net › Conferinte › GA18...




    PDF












    7 dec. 2023 — curentului american ce vrea să dezvolte frica de spirit, iezuitismul vrea ... Pasajele citate, respectiv redate liber (în succesiunea din ...







    Ființele suprasensibile care se hrănesc cu frici, anxietate, disperare ...





    WordPress.comhttps://oalexa.wordpress.com › 2015/09/24 › fiintele-s...















    Dacă frica si anxietate radiază de la oameni și ei ar izbucni în panică, atunci aceste creaturi ar găsi hrana de bun venit și ele devin tot mai puternice.







    55 Citate pentru suflet – Cel ce a murit înainte de a muri, când ...





    nuveicrede.rohttps://nuveicrede.ro › Citate















    27 nov. 2019 — Ah, suflete, îţi este frică prea mult. Ai ... Fie ca sufletul meu să înflorească în dragoste pentru întreaga mea existenţă — Rudolf Steiner.







    In Spatele Orgoliul Este Doar Frica | PDF





    Scribdhttps://ro.scribd.com › doc › In-Spatele-Orgoliul-Este-D...















    inselatoare si se manifesta in cele mai igenioase moduri cu putinta! Spiritele cu varsta astrala mare manifesta in general un orgoliu pronuntat venit din







    Pin on Diverse



    Pinterest
    https://ro.pinterest.com › Descoperă















    Ferma Matrix Rudolf Steiner Avertiza Cu Privire La Controlul Maselor Prin Frica. Toate drepturile sunt rezervate!Dacă îți place, adauga videoclip-ul la ...















    Anunțuri despre rezultatele filtrate

    Este posibil ca unele rezultate să fi fost eliminate conform legislației privind protecția datelor din Europa. Află mai multe








    Rudolf Steiner-Misiunea Lui Mihail | PDF





    Scribdhttps://ro.scribd.com › document › Rudolf-Steiner-Misiu...















    concepţia noastră adaugă câteva rânduri la ce v-am citat. Ce v-am citat este scris de cineva care vede că ar trebui să vină ceva nou, dar care, în final ...

    Evaluare: 5 · ‎4 voturi
















    (PDF) Rudolf Steiner Manifestarile Karmei | Gheorghe Gosav





    Academia.eduhttps://www.academia.edu › Rudolf_Steiner_Manifesta...















    ... citate apoi exemple de-a dreptul înspăimântătoare despre felul cum se ... frică teribilă, de îndată ce simte că de la acel om vine o putere de judecată ...







    Citate de Rudolf Steiner





    RightWordshttps://rightwords.ro › ... › Citate celebre pe autori















    Citate celebre de Rudolf Steiner despre educație, copii, destin, singurătate, suflet, existență, iubire, zi de naștere, eternitate, infinit.



    Lipsesc: frica ‎| Caută cu: frica





    561 Citate Celebre Inspirationale Si Motivationale





    accept-romania.rohttps://accept-romania.ro › Timp liber















    ... frica deloc.Pentru mine, a fi neinfricat inseamna a avea indoieli.Multe.A fi ... – Rudolf Steiner; Legile tarii nu interzic nimanui sa fie imbecil. – Grigore ...







    Cele mai emotionante 30 de citate despre suflet





    Kudikahttps://www.kudika.ro › articol › spiritual › 30-de-cita...















    15 oct. 2018 — Citate despre suflet: Fiecare suflet are trupul pe care îl merită. 1 ... Rudolf Steiner. 28. Ah, suflete, îţi este frică prea mult. Ai văzut ...







    222 Citate despre Copilarie pline de Înțelepciune - GOKID!





    gokid.rohttps://gokid.ro › Resurse utile















    (Rudolf Steiner); Copilul trebuie sa stie ca este un miracol, de vreme ce de ... Nu fa sa-i fie frica de necunoscut, acorda-i sustinere. (Osho); Daca exista ...







    1073 Citate Celebre





    kMarket.rohttps://kmarket.ro › articol › citate-celebre















    A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este ... - Rudolf Steiner; Cand vezi sufletul curat si nevinovat al unui copil, iti ...







    Rudolf Steiner - Autori de citate - Citatepedia.ro





    Citatepedia.rohttp://autori.citatepedia.ro › a=Rudolf+Steiner















    Se uită un lucru: că sufletul este cel care cunoaşte. Şi sentimentele sunt hrana sufletului tot aşa cum alimentele o reprezintă pe cea a corpului. Dacă un corp ...



    Lipsesc: frica ‎| Caută cu: frica





    Citate celebre-citate-despre-viata | PDF





    SlideSharehttps://www.slideshare.net › comanescua › citate-celebrec...















    13 nov. 2014 — 36787901 rudolf-steiner-treptele-initieriicab2011. 8.4K ...







    Vocea tacerii - YouTube



    YouTubehttps://www.youtube.com › watch

























    1:48:59









    Comments9 · Essential Teachings of Helena Blavatsky and Rudolf Steiner · Cum ne reglam metabolismul? · Albert Einstein - Citate ce iti vor ZGUDUI ...


    YouTube · Andreea Gavrilescu · 12 aug. 2023






    Anunțuri despre rezultatele filtrate

    Este posibil ca unele rezultate să fi fost eliminate conform legislației privind protecția datelor din Europa. Află mai multe







    Citate despre respect de la marii gânditori ai lumii - voci





    voci.rohttps://www.voci.ro › citate-despre-respect-de-la-marii...















    16 feb. 2019 — ... Rudolf Steiner. 90. În cultura noastră avem un respect imens faţă de ... frică sau de admiraţie, care poate merge chiar până la uimire şi ...







    155 Citate Despre Copii pline de adevar | Adevarul Online





    adevarulonline.rohttps://www.adevarulonline.ro › Timp Liber















    15 ian. 2023 — ... frica de necunoscut, acorda-i sustinere. – Osho; Baba frumoasa si copil ... – Rudolf Steiner; Copilul e un om viu.El nu este catusi de putin un ...







    463 Citate Celebre - Fii Informat





    fii-informat.rohttps://fii-informat.ro › Timp liber















    Rudolf Steiner; Trebuie sa stii sa traiesti chiar si atunci cand viata ... A-ti fie frica de dragoste inseamna a-ti fie frica de viata, iar cand iti este ...







    Citate Despre Viață - citate scurte, dar pline de inspirație



    Booknation.ro
    https://booknation.ro › citate-celebre-despre-viata-pent...















    31 ian. 2018 — ... frica de eșec. Paulo Coelho 486. Dați–mi un ... Fie ca sufletul meu să înflorească în dragoste pentru întreaga mea existentă Rudolf Steiner.







    628 Citate Frumoase Despre Viata, Fericire, Dragoste + ...





    Orasul Citestehttps://orasulciteste.ro › articol › citate-frumoase















    A–ti fi frica de dragoste inseamna a–ti fi frica de viata, iar ... Fie ca sufletul meu sa infloreasca in dragoste pentru intreaga mea existenta (Rudolf Steiner.) ...







    1118 Citate Celebre



    Adevarul Despre Daci
    https://www.adevaruldespredaci.ro › citate-celebre















    29 mar. 2022 — Rudolf Steiner; Accepta copiii asa cum acceptam copacii–cu ... frica de durere si se inchid ca niste scoici intr-o coaja si, dand afara ...







    100 Citate Despre Copii Citate frumoase - Alo Moda





    alomoda.rohttps://alomoda.ro › Timp Liber















    Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina. – Rudolf Steiner ... frica de necunoscut, acorda-i sustinere. – Osho ...







    S vorbim despre protec ie prin vaccinare





    CNSCBThttps://www.cnscbt.ro › index.php › ghiduri › file




    PDF












    filozofului de origine austriacă Rudolf Steiner (1861–1925), care a descris ... Frica noastrĕ de vaccinare, de exemplu, are de multe ori legĕturĕ cu ...







    Rudolf Steiner - FRIEDRICH NIETZSCHE, UN LUPTATOR ...





    ScriGrouphttps://www.scrigroup.com › educatie › carti › Rudolf...















    In afara de aspectele citate, ar mai putea fi aduse in discutie si multe alte lucruri ... frica de tine insuti A-i aprecia pe greci in felul germanilor, dupa ...







    Timpul Adventului și cele 4 virtuți



    Antroposofie.rohttp://blog.antroposofie.ro › timpul-adventului-si-cele-...















    6 dec. 2017 — Rudolf Steiner caracterizează această epocă, drept vremea ispitirii ... frica şi în general sentimentul de teamă. Dacă acest sentiment ...







    Anunțuri despre rezultatele filtrate

    Este posibil ca unele rezultate să fi fost eliminate conform legislației privind protecția datelor din Europa. Află mai multe







    Alfred Adler și psihologia individuală în noul mileniu - Everand





    everand.comhttps://www.everand.com › Ebooks › Psychology















    8 mai 2021 — ... citate și analize operaționale. byStefano Calicchio. Rating: 5 out of ... Rudolf Adler; Irma Fried; Dr. Phil. Max Adler; și Richard Adler): un ...







    Primăvara 2015 - Revista Societății Antroposofice din România





    Antroposofie.rohttp://blog.antroposofie.ro › Antroposofia-nr-12




    PDF












    Rudolf Steiner face referire. Conceptul de „inversare” aduce o foarte ... citate de Sergej Prokofieff în capitolul 1 al cărţii menţionate. Şi pe această cale ...







    Jurnalul fericirii





    Muzeul Național "GEORGE ENESCU"https://www.georgeenescu.ro › Files › uploads › 2...




    PDF












    Antroposofia lui Rudolf Steiner descrie în afara universului nostru armonic un altul, sincopat. ... Frica e blestemul omului."' - Nu numai în dreptul ...







    Citate despre respectul de sine și respectul față de ceilalți





    Citatul Zileihttps://citatulzilei.ro › citate-despre-respectul-de-sine-si...















    26 mar. 2023 — ... frica nu mai este niciodată un mijloc de a se obţine respect. – Neale ... – Rudolf Steiner; În cultura noastră avem un respect imens faţă de ...







    Month: November 2015





    pentagonia.rohttps://pentagonia.ro › 2015/11















    24 nov. 2015 — ... frica de note, ci prin trezirea curiozităţii. Activarea gândirii prin ... Prezentarea a fost încheiată cu un citat din Rudolf Steiner ...







    CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ „Un sfert de secol de ...





    Curtea Constituţionalăhttps://www.ccr.ro › uploads › 2022/01 › Conferi...




    PDF












    h.c. Rudolf Mellinghoff, prof. Dr. Reinhard Gaier, judecători la Curtea ... să nu îți fie frică de niciuna dintre acele frici imaginare pe care frica noastră de ...







    Full text of "Carti scrise de catre Rudolf Steiner ...





    Internet Archivehttps://archive.org › stream › Rudolf-Steiner-Karma-Si...















    Ar putea fi citate sute de asemenea exemple. în afară de faptul că la Kepler ... frică, faptul că el îşi îndoaie genunchii mai mult sau nu atât de mult, că ...







    989 Citate Despre Viata Citate impresionante - Mdrl.ro





    mdrl.rohttps://www.mdrl.ro › Timp liber















    A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este ... – Rudolf Steiner; Vedem intotdeauna drumul cel bun, dar nu apucam decat pe ...







    160 Citate Despre Familie care sa te inspire in fiecare zi



    mdlpl.ro
    https://mdlpl.ro › 160-citate-despre-familie-care-sa-te-i...















    1 aug. 2022 — ... frica de necunoscut, acordai sustinere. – Osho; Copiii nau stiut niciodata sa ... – Rudolf Steiner; noi insine daca nu exista ceva ce ar trebui ...







    Gorjeanul în viziunea lui Tudor Arghezi



    Primăria Târgu Jiu
    https://www.targujiu.ro › dm_tgjiu › portal.nsf › All




    PDF












    frica m-a cuprins pe loc (!)… aşa că, acum doresc să-i dau un răspuns, în scris ... Rudolf Steiner. Aşadar, ritmul, ritmurile au încetat să aparţină lumii ...







    Anunțuri despre rezultatele filtrate

    Este posibil ca unele rezultate să fi fost eliminate conform legislației privind protecția datelor din Europa. Află mai multe







    69 Citate Copii pline de adevar - Ziare si Reviste





    ziaresireviste.rohttps://www.ziaresireviste.ro › Timp liber















    Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina. – Rudolf Steiner ... Nu fa sa-i fie frica de necunoscut, acorda-i ...







    94 Citate Despre Copii Citate scurte - Inspectia Muncii





    inspectmun.rohttps://www.inspectmun.ro › Timp liber















    Rudolf Steiner; Secretul geniului este transferul spiritului copilariei in ... frica de necunoscut, acorda-i sustinere. – Osho; Sunt convins ca, exceptand ...







    142 Citate Despre Familie Care iti Vor Transforma Viata





    newsiasi.rohttps://newsiasi.ro › Timp liber















    ... frica de necunoscut, acorda i sustinere. – Osho; Asculta invatatura tatalui tau si ... – Rudolf Steiner; Familia este un factor important si de raspundere al ...







    Franz Kafka





    Wikipediahttps://ro.wikipedia.org › wiki › Franz_Kafka















    Deși prietenul și mentorul său politic Rudolf Illowý este exmatriculat din cauza ... George Steiner vorbește chiar despre o « abstinență » a lui Kafka de la ...







    Citate despre copii - 138 de cugetări cu tâlc, culese de la ...





    IMPACT.rohttps://www.impact.ro › Actualitate















    27 oct. 2020 — Adevărata tragedie a vieții este atunci când adulților le este frică de lumină. – ... – Rudolf Steiner. 105. Nu există 7 minuni în ochii unui ...







    Vechiul Soare; Arhanghelii - Extras Conferinta Rudolf Steiner





    evolutiespirituala.rohttps://www.evolutiespirituala.ro › vechiul-soare-arhangh...















    ... CITATE - Parintele Arsenie Boca · CARTEA URANTIA · TABLITELE SUMERIENE - Adevarul ... frica · Exercitiu de relaxare · ...







    Amprenta lui Dumnezeu - 17.04.2023





    Ziarul Bursahttps://www.bursa.ro › amprenta-lui-dumnezeu-84705...















    17 apr. 2023 — Filosofia libertatii - rudolf Steiner. DIN ACEEAŞI SECŢIUNE. Cultură ... citate fără cost doar în limita a 300 de semne, dar fără a depăşi ...







    156 Citate Despre Copii pline de adevar - Next Film Festival





    nextfilmfestival.rohttps://nextfilmfestival.ro › 156-citate-despre-copii-pli...















    10 mai 2022 — ... frica de lumina. – Platon; Copiii tai au nevoie mai mult decat orice ... – Rudolf Steiner; Batranii pot face razboi, dar numai copiii vor face ...







    Cine a fost Rudolf Steiner? - Revista ElyStar® OnLine





    elystar.rohttps://elystar.ro › cine-a-fost-rudolf-steiner















    27 ian. 2019 — Rudolf Steiner, pe numele său întreg Rudolf Joseph Lorenz Steiner, s-a ... Frică, generozitate și… Sărbători · Moartea Ultimei Știme · Despre ...







    171 Citate Intelepte - Cele Mai Inspirationale Si Frumoase Citate





    arisinvest.rohttps://arisinvest.ro › Timp liber















    Rudolf Steiner; Multi oameni sunt plini de pasiune, insa din cauza ... frica sa ne asumam riscuri sau sa asteptam sa se intample un miracol. – Marla Gibbs ...







    Anunțuri despre rezultatele filtrate

    Este posibil ca unele rezultate să fi fost eliminate conform legislației privind protecția datelor din Europa. Află mai multe







    Către Dumnezeu, mereu pe cărare – Andrei Tarkovski IV



    Yorick.ro
    https://yorick.ro › Studii















    27 feb. 2012 — Înainte de toate, filmele lui sunt presărate cu citate din biblie. Nu ... Rudolf Steiner. Această idee este firul călăuzitor al Călăuzei. În ...







    550 Citate Despre Viata Citate frumoase - Ratuc.ro





    ratuc.rohttps://ratuc.ro › Timp liber















    A–ti fi frica de dragoste inseamna a–ti fi frica de viata, iar cand iti este ... – Rudolf Steiner; Dragostea este o fiinta salbatica. Cand incercam sa o tinem ...







    84 Citate Copii - Citate Celebre





    Capitalism pe painehttps://capitalismpepaine.ro › Timp liber















    Adevarata tragedie a vietii este atunci cand adultilor le este frica de lumina. – ... – Rudolf Steiner; Inainte de a te naste te-am purtat sub inima. Din momentul ...







    Corpul ETERIC al omului | 34 - Numerologie Timișoara





    WordPress.comhttps://34tm.wordpress.com › 2014/11/03 › corpul-ete...















    3 nov. 2014 — Acest articol a fost publicat în Dezvoltare personală și etichetat corp eteric, elementali, gnomi, rudolf steiner. Pune un semn de carte cu ...







    292 Citate Despre Copilarie Care iti vor schimba viata





    Foxi.rohttps://foxi.ro › articol › 292-citate-despre-copilarie-ca...















    ... frica de necunoscut, acorda-i sustinere. - Osho; Sapte lucruri pe care ... - Rudolf Steiner; In sufletul meu nu a fost niciodata loc pentru invidie nici ...







    208 Citate Despre Copii scurte pentru un inceput de ...





    Finantistii.rohttps://www.finantistii.ro › Lifestyle















    ... frica de lumina. – Platon; Jocurile copiilor sunt jocuri foarte grele.Copiii nu ... – Rudolf Steiner; Si tot la varsta complicata a adolescentei, cand unele ...







    Citate despre Destin





    Citate.rohttps://citate.ro › despre-destin















    Rudolf Steiner. In: Copii, Destin, Educație, Singurătate · Orice educatie este ... frică în faţa aceloraşi posibilităţi. Evident, cea mai frumoasă soartă, cel ...







    100 de citate ale comunității despre unitate și dare înapoi



    andreigheorghe.ro
    https://andreigheorghe.ro › Citate















    ” – Citate Rudolf Steiner. care descriu modul în care comunitatea promovează ... frica de a fi singuri. A ști să fii solitar este esențial pentru arta de a ...







    895 Citate Despre Viata Care iti vor schimba viata - Blogary





    blogary.rohttps://blogary.ro › Timp liber















    Rudolf Steiner; In mare parte, succesul are legatura cu abilitatea de a ... A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este ...







    Concept



    UNATC
    https://unatc.ro › cercetare › reviste › concept07




    PDF












    Rousseau, Maria Montessori ori educaţia pentru libertate a lui Rudolf Steiner. În acest sens am creat la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei Jurnalul fericirii




    Muzeul Național "GEORGE ENESCU"https://www.georgeenescu.ro › Files › uploads › 2...




    PDF












    Antroposofia lui Rudolf Steiner descrie în afara universului nostru armonic un altul, sincopat. ... Frica e blestemul omului."' - Nu numai în dreptul ...







    Citate despre respectul de sine și respectul față de ceilalți





    Citatul Zileihttps://citatulzilei.ro › citate-despre-respectul-de-sine-si...















    26 mar. 2023 — ... frica nu mai este niciodată un mijloc de a se obţine respect. – Neale ... – Rudolf Steiner; În cultura noastră avem un respect imens faţă de ...







    Month: November 2015





    pentagonia.rohttps://pentagonia.ro › 2015/11















    24 nov. 2015 — ... frica de note, ci prin trezirea curiozităţii. Activarea gândirii prin ... Prezentarea a fost încheiată cu un citat din Rudolf Steiner ...







    CONFERINŢA INTERNAŢIONALĂ „Un sfert de secol de ...





    Curtea Constituţionalăhttps://www.ccr.ro › uploads › 2022/01 › Conferi...




    PDF












    h.c. Rudolf Mellinghoff, prof. Dr. Reinhard Gaier, judecători la Curtea ... să nu îți fie frică de niciuna dintre acele frici imaginare pe care frica noastră de ...







    Full text of "Carti scrise de catre Rudolf Steiner ...





    Internet Archivehttps://archive.org › stream › Rudolf-Steiner-Karma-Si...















    Ar putea fi citate sute de asemenea exemple. în afară de faptul că la Kepler ... frică, faptul că el îşi îndoaie genunchii mai mult sau nu atât de mult, că ...







    989 Citate Despre Viata Citate impresionante - Mdrl.ro





    mdrl.rohttps://www.mdrl.ro › Timp liber















    A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este ... – Rudolf Steiner; Vedem intotdeauna drumul cel bun, dar nu apucam decat pe ...







    160 Citate Despre Familie care sa te inspire in fiecare zi



    mdlpl.ro
    https://mdlpl.ro › 160-citate-despre-familie-care-sa-te-i...















    1 aug. 2022 — ... frica de necunoscut, acordai sustinere. – Osho; Copiii nau stiut niciodata sa ... – Rudolf Steiner; noi insine daca nu exista ceva ce ar trebui ...







    Gorjeanul în viziunea lui Tudor Arghezi



    Primăria Târgu Jiu
    https://www.targujiu.ro › dm_tgjiu › portal.nsf › All




    PDF












    frica m-a cuprins pe loc (!)… aşa că, acum doresc să-i dau un răspuns, în scris ... Rudolf Steiner. Aşadar, ritmul, ritmurile au încetat să aparţină lumii ...







    Anunțuri despre rezultatele filtrate

    Este posibil ca unele rezultate să fi fost eliminate conform legislației privind protecția datelor din Europa. Află mai multe







    69 Citate Copii pline de adevar - Ziare si Reviste





    ziaresireviste.rohttps://www.ziaresireviste.ro › Timp liber















    Copilul trebuie primit cu respect, crescut cu iubire si apoi lasat in libertate deplina. – Rudolf Steiner ... Nu fa sa-i fie frica de necunoscut, acorda-i ...







    94 Citate Despre Copii Citate scurte - Inspectia Muncii





    inspectmun.rohttps://www.inspectmun.ro › Timp liber















    Rudolf Steiner; Secretul geniului este transferul spiritului copilariei in ... frica de necunoscut, acorda-i sustinere. – Osho; Sunt convins ca, exceptand ...







    142 Citate Despre Familie Care iti Vor Transforma Viata





    newsiasi.rohttps://newsiasi.ro › Timp liber















    ... frica de necunoscut, acorda i sustinere. – Osho; Asculta invatatura tatalui tau si ... – Rudolf Steiner; Familia este un factor important si de raspundere al ...







    Franz Kafka





    Wikipediahttps://ro.wikipedia.org › wiki › Franz_Kafka















    Deși prietenul și mentorul său politic Rudolf Illowý este exmatriculat din cauza ... George Steiner vorbește chiar despre o « abstinență » a lui Kafka de la ...







    Citate despre copii - 138 de cugetări cu tâlc, culese de la ...





    IMPACT.rohttps://www.impact.ro › Actualitate















    27 oct. 2020 — Adevărata tragedie a vieții este atunci când adulților le este frică de lumină. – ... – Rudolf Steiner. 105. Nu există 7 minuni în ochii unui ...







    Vechiul Soare; Arhanghelii - Extras Conferinta Rudolf Steiner





    evolutiespirituala.rohttps://www.evolutiespirituala.ro › vechiul-soare-arhangh...















    ... CITATE - Parintele Arsenie Boca · CARTEA URANTIA · TABLITELE SUMERIENE - Adevarul ... frica · Exercitiu de relaxare · ...







    Amprenta lui Dumnezeu - 17.04.2023





    Ziarul Bursahttps://www.bursa.ro › amprenta-lui-dumnezeu-84705...















    17 apr. 2023 — Filosofia libertatii - rudolf Steiner. DIN ACEEAŞI SECŢIUNE. Cultură ... citate fără cost doar în limita a 300 de semne, dar fără a depăşi ...







    156 Citate Despre Copii pline de adevar - Next Film Festival





    nextfilmfestival.rohttps://nextfilmfestival.ro › 156-citate-despre-copii-pli...















    10 mai 2022 — ... frica de lumina. – Platon; Copiii tai au nevoie mai mult decat orice ... – Rudolf Steiner; Batranii pot face razboi, dar numai copiii vor face ...







    Cine a fost Rudolf Steiner? - Revista ElyStar® OnLine





    elystar.rohttps://elystar.ro › cine-a-fost-rudolf-steiner















    27 ian. 2019 — Rudolf Steiner, pe numele său întreg Rudolf Joseph Lorenz Steiner, s-a ... Frică, generozitate și… Sărbători · Moartea Ultimei Știme · Despre ...







    171 Citate Intelepte - Cele Mai Inspirationale Si Frumoase Citate





    arisinvest.rohttps://arisinvest.ro › Timp liber















    Rudolf Steiner; Multi oameni sunt plini de pasiune, insa din cauza ... frica sa ne asumam riscuri sau sa asteptam sa se intample un miracol. – Marla Gibbs ...







    Anunțuri despre rezultatele filtrate

    Este posibil ca unele rezultate să fi fost eliminate conform legislației privind protecția datelor din Europa. Află mai multe







    Către Dumnezeu, mereu pe cărare – Andrei Tarkovski IV



    Yorick.ro
    https://yorick.ro › Studii















    27 feb. 2012 — Înainte de toate, filmele lui sunt presărate cu citate din biblie. Nu ... Rudolf Steiner. Această idee este firul călăuzitor al Călăuzei. În ...







    550 Citate Despre Viata Citate frumoase - Ratuc.ro





    ratuc.rohttps://ratuc.ro › Timp liber















    A–ti fi frica de dragoste inseamna a–ti fi frica de viata, iar cand iti este ... – Rudolf Steiner; Dragostea este o fiinta salbatica. Cand incercam sa o tinem ...







    84 Citate Copii - Citate Celebre





    Capitalism pe painehttps://capitalismpepaine.ro › Timp liber















    Adevarata tragedie a vietii este atunci cand adultilor le este frica de lumina. – ... – Rudolf Steiner; Inainte de a te naste te-am purtat sub inima. Din momentul ...







    Corpul ETERIC al omului | 34 - Numerologie Timișoara





    WordPress.comhttps://34tm.wordpress.com › 2014/11/03 › corpul-ete...















    3 nov. 2014 — Acest articol a fost publicat în Dezvoltare personală și etichetat corp eteric, elementali, gnomi, rudolf steiner. Pune un semn de carte cu ...







    292 Citate Despre Copilarie Care iti vor schimba viata





    Foxi.rohttps://foxi.ro › articol › 292-citate-despre-copilarie-ca...















    ... frica de necunoscut, acorda-i sustinere. - Osho; Sapte lucruri pe care ... - Rudolf Steiner; In sufletul meu nu a fost niciodata loc pentru invidie nici ...







    208 Citate Despre Copii scurte pentru un inceput de ...





    Finantistii.rohttps://www.finantistii.ro › Lifestyle















    ... frica de lumina. – Platon; Jocurile copiilor sunt jocuri foarte grele.Copiii nu ... – Rudolf Steiner; Si tot la varsta complicata a adolescentei, cand unele ...







    Citate despre Destin





    Citate.rohttps://citate.ro › despre-destin















    Rudolf Steiner. In: Copii, Destin, Educație, Singurătate · Orice educatie este ... frică în faţa aceloraşi posibilităţi. Evident, cea mai frumoasă soartă, cel ...







    100 de citate ale comunității despre unitate și dare înapoi



    andreigheorghe.ro
    https://andreigheorghe.ro › Citate















    ” – Citate Rudolf Steiner. care descriu modul în care comunitatea promovează ... frica de a fi singuri. A ști să fii solitar este esențial pentru arta de a ...







    895 Citate Despre Viata Care iti vor schimba viata - Blogary





    blogary.rohttps://blogary.ro › Timp liber















    Rudolf Steiner; In mare parte, succesul are legatura cu abilitatea de a ... A-ti fi frica de dragoste inseamna a-ti fi frica de viata, iar cand iti este ...







    Concept



    UNATC
    https://unatc.ro › cercetare › reviste › concept07




    PDF












    Rousseau, Maria Montessori ori educaţia pentru libertate a lui Rudolf Steiner. În acest sens am creat la Facultatea de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei ...



















Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)

Marcaje

Marcaje

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •