Alexandru Ghenea
Craiova
Date de contact:
Email: ghenea.alex@outlook.com
Mobil: 0771 453 831
www.linkedin.com/in/anghel-alexandru-ghenea (LinkedIn)
Aptitudini principale:
Inginerie Energetica
Profesorat
Programare
Rezumat:
Am absolvit Cursul de programare C# nivel I Online prin AbsoluteSchool București cu nota 9.Cursul este acreditat pentru ocupația de „Asistent Programator”.Voi continua cu Cursul de programare C# nivel II Online.
Sunt un inginer energetician cu o mare experiență teoretică șipractică în acest domeniu.Am experiență inginerească si în domenii precum auto, mobila,construcții.
Am abilități bune în informatica: MS-DOS, Windows, Linux, MSOffice, Microsoft Project, Turbo Pascal, Citrix, VMware, C#, MySQLsi .Net.
Am beneficiat de o pregatire universitara (in primul an fiind studentsi al facultatii private INTARF de informatica din Craiova, unde mi-am pus bazele informaticii, terminand anul cu media generala 9,10;in timpul facultatii de inginerie am facut pentru toate proiectele desemestru, de an sau de licenta programe software in limbajul Pascal/Turbo Pascal) si de o experienta in IT acumulata in cadrul firmelor unde am lucrat.
Am mintea deschisă, capabil să învăț repede lucruri noi, capabil sălucrez în echipă sau individual dar si sa conduc grupuri.
Limbi vorbite:
Română Nativ
Engleză Avansat
Franceză Avansat
Sârbo-croata Nativ
Italiană Incepator
Germană Incepator
Studii:
Facultatea de Electrotehnica, Craiova, RomaniaMasterat în Inginerie, Energetica · (1995 - 1996)
Facultatea de Electrotehnica, Craiova, RomaniaLicenta, Energetica · (octombrie 1990 - iulie 1995)
Liceul Nicolae Balcescu (Colegiul Carol I) Craiova, RomaniaElectrotehnica, Matematica - fizica · (septembrie 1986 - iulie 1990)
Marcaje