Papornița Moșului
Rezultate 1 la 1 din 1

Subiect: Veghetorii ZAL au infiintat SFATUL BATRANILOR

  1. #1
    Administrator
    Data înscrierii
    10.10.2011
    Locație
    CRAIOVA
    Posturi
    78.785

    Veghetorii ZAL au infiintat SFATUL BATRANILOR

    Veghetorii ZAL au infiintat SFATUL BATRANILOR

    Cand urcam la Straja impreuna cu Stefan, MI s-a atras atentia ca nu am ajuns la Veghetorii ZAL ai Retezatului. Nici nu stiam ce program aveam cu cei de la Simpozionul Momarlanilor, urcand dimineata la Manastire pentru a sta langa Crucea pe care tinerii din Lupeni o poarta pe brate de ziua Sfintei Cruci.


    Mai aveam Timp la dispozitie pana venea echipa de la cabana din Parang si am urcat la Popasul Vulcan. Imi doream sa simt locurile, Muntii, oamenii si mai ales sa aflu partea nevazuta si nestiuta de semeni.

    Ne-am intalnit cu totii la hotelul Catelul de Vis de la Aninoasa si atunci Daniel m-a spus ceva care m-a cutremurat. Imi pare atat de rau ca nu am discutat cu o Mare Doamna care m-a impresionat total. Am plecat spre cascadele din zona Cheilor Buti, pe care nu le-am vizitat niciodata. Imi doream sa merg in zona descrisa de mine cu multi ani in urma, dar n-am mai apucat fiind coplesit de informatiile date de primul Veghetor ZAL care ne-a intampinat de cum am ajuns in zona. Spuneam celor din preajma mea de aparitia unui Sfant in jurul nostru, dar s-a indepartat la un moment dat ca nu stia cine suntem si ce dorim sa facem. ZAL i-a spus anumite lucruri dupa care am discutat cu Sfantul Ion, zpunandu-mi cum il cheama, despre zona si despre perioada de Timp in care a locuit acolo. Stia tot ce s-a intamplat aproape in ultimele doua milenii. Dupa ce s-a indepartat de noi am ramas cu ZAL in discutii si acesta mi-a spus de Scoala realizata in zona de Veghetori, in care se invata pe nivele diferite cum se obtine clarviziunea. S-a apropiat de noi un alt Sfant care mi-a spus ca sunt mai multi astfel de Oameni care a innobilat zona aceasta.
    Informatiile date de ZAL erau coplesitoare privind Dachinele, femelie razboinic care s-au pregatit in acea zona si care ulterior au plecat spre nordul Europei, dar fiind dezamagite de cele gasite acolo, au plecat spre Asia. Cand am ajuns la penultima cascada, vederea mi s-a imbunatatit considerabil si atunci am inceput discutiile cu cel de-al doilea ZAL, din cei 5 Veghetori ai zonei Retezat.

    Analizam cu George cele vazute la acea cascada si astfel am sesizat nivelul de intelepciune al acestuia, motiv pentru care o sa caut solutii de a colabora in domeniul Pacii, cu toti cu cei cu care m-am intalnit la acest Simpzion.

    Pe masina am avut sansa sa cunosc o Familie deosebita cu care sper sa dezvoltam proiecte comune in acelasi domeniu de activitate al PACII, de care sunt interesat total tot restul Vietii. Directorul Muzeului de la Caracal, este o adevarata enciclopede in domeniul Vadastra.

    Cu o zi inainte am intalnit echipa lui Catalin, cazata langa Cabana Rusu cu care am urcat la mijlocul zilei spre Parangul Mic, zona unde cu zeci de ani in urma somnul a disparut pur si simplu de am ajuns dupa asa zisa revolutie sa dorm doar un minut pe noapte, de mii de ori, in care am scris zeci de mii de pagini despre lumea vazuta si nevazuta.

    Am descris in amanunt de mai multe ori cu ani in urma ce s-a intamplat in acei Munti aparati de cei 3 ION, elev fiind de liceu. Pe scurt, cu doi colegi de liceu am fost cazati la cabana Rusu cu intentia de a schia cateva zile. Era intr-o luni dimineata cand am plecat cu schiurile in spate sa luam telescaunul sa urcam la cabana IEFS, numai ca era in ziua libera a saptamanii asa ca am fost nevoiti sa urcam pe jos tot acel traseu. Am lasat schiurile undeva in padure ca ne-a venit ideea de a urca pe cel mai inalt varf al Parangului, lucru pe care l-am facut, dar pentru care am mers pana s-a inserat, cand am ajuns pe Parangul Mare. La coborare Gelu a alunecat pe gheata si era de doua ori sa cada in prapastie...Am ajuns noaptea la cabana si am adormit de obosit ce eram. Somnul a dorat cateva minute dupa care se pare ca a disparut pentru tot restul Vietii...ajungand sa dorm in mii de nopti albe doar un minut.

    Bineinteles ca am inceput discutiile cu ION care m-a spus ca ei sunt cei care s-au ocupat atunci de pregatirea mea, pentru ca sesizasera ca pot sa-mi asum mai tarziu anumite responsabilitati, privind Regia de reconstructie a Romaniei reintregite.

    Stiu toti Veghetorii de pe Terra, cum am mai spus, despre actiunile noastre de PACE ale Piciumanilor si-mi tot spun ca toti ne vor sprijini din toate punctele de vedere, fiind singura actiune la nivel planetar, capabila de schimbare de sistem socio-economic.

    Ma bucur ca am avut sansa sa cunosc oameni de exceptie la aceasta intalnire la care am participat pentru a sprijini actiunile lui Daniel din zona Momarlanilor. Este un Adevarat Lider zonal.

    Doamna Maria Pop, are o finete Sufleteasca iesita din comun, aceasta ajutand-o sa faca acele obiecte de arta autentica din margele. Am discutat mult cu Doamna Bucium, Doamna Domnita, Doamna profesoara de sport din Caracal, Doamna ziarista si cu ghidul din Munti, despre actiunile noastre de PACE si i-am rugat sa sprijine proiectul cu Piciumani inceput la Craiova.

    Doream sa-l anunt pe Florin, fratele lui Catalin, ca o sa primeasca si el diploma de OM, pentru serviciile oferite intregului nostru sistem legat de Omenie, Bun Simt si Pace, dar....mai asteptam!

    O surpriza placuta a fost intalnirea cu Pavel, in cabana familiei lui Daniel din Parang, uimandu-ma cu activitatea lui in domeniul Ortodoxiei.

    Imi doresc ca cele trei echipe sa colaboreze eficient pe cele doua componente Spirit si Materie, cea a craiovenilor, a celor de la Bucium si aceasta a Momarlanilor, PACEA fiind numitorul comun.

    Daniel mi-a prezentat la plecare cateva personalitati din zona si ma bucur ca am stat putin de vorba despre loialitate si ce inseamna lider zonal, cu tinerii care erau invitati la Simpozion.

    Si la ducere si la intoarcere de la aceasta actiune Nobila din zona Momarlanilor, am cumparat Iconite facatoare de minuni ale Maicii Domnului. La Manastirea de la Groapa Seaca din Parang Maica Stareta mi-a spus ca toate Icoanele Maicii Domnului sunt facatoare de minuni, lucru care mi-a placut enorm de mult. Al doilea ION mi-a spus sa opresc la aceasta Manastire.

    Pe drum am povestit lui Stefan si lui Alex despre actinile noastre de pe TransAlpina si ma bucur ca Madalina nu le-a uitat. Au iesit actele Agentiei noastre de Turism de Explorari - Sarmizegetusa Piciumanii Zalmoxieni si sper ca in scurt Timp sa incepem excursiile de explorari cu micutii nostri Zalmoxieni.

    Sper ca Alex se va lasa de fumat, cum a promis !

    Imi pare atat de rau ca nu am reusit sa comunic putin cu Doamna Olteanu, repet, pentru ca am ceva pe Suflet ca o mare neimplinire. Imi dpresc ca s-o aduc la Clara Buica in Romania, sa poata astfel sa ajute mii de Romani si de semeni sa se insanatoseasca, inclusiv pe aceasta Mare Doamna, asa cum am simtit Sufletul dansei cand eram la cativa metri distanta, in sala unde s-a desfasurat Simpozionul Momarlanilor.

    Pe toata Planeta sunt VEGHETORI ai Vieții, lăsați de Zalmoxienii de pe Constelatia Lyra, Steaua Vega.

    In România sunt lasati 70 % dintre acestia. Stiu ca au ceva de aparat si mai ales sarcina de a reaprinde Flacara Omeniei, Credintei si a Pacii, atunci cand oamenii se desprind grav de armonia naturii.



    7 VEGHETORI ED, unde vom construi orașul sanatatii Zalmoxa-Arsenie Boca

    5 VEGHETORI ZAL - Retezat

    3 VEGHETORI ION - Parâng

    3 VEGHETORI SAL lângă Craiova

    6 VEGHETORI IOM - Valcea, Sibiu, Fagaras

    8 VEGHETORI OM - Rucar-Bran, Caraiman, Rasnov

    7 VEGHETORI DAC - Rarau, Ceahlau

    11 VEGHETORI IO - Orastie, Arieseni, Pestera Ursilor

    Acestia sunt cei 60 de VEGHETORI pe care i-am intalnit sau de care am auzit si cu care pot comunica oricand.


    Nu stiam ca Ed, Prietenul meu veghetor zalmoxian, alaturi ce ceilalti sase din zona Orasului Sanatatii Zalmoxa-Arsenie Boca, au fost mentorii Mosilor, Stramosilor si Eroilor nostri, invatandu-i ce inseamna smerenia, lipsa invidiei si a iubirii partii materiale, cum sa scape de lene, de desfrau, de manie, de indestularea pantecelui si toate celelalte patimi omenesti. Ei si alti veghetori din tara noastra si de pe Terra au facut legatura intre Oameni si DIVINITATE. In Neamul nostru, mai mult chiar, DIVINITATEA s-a adresat direct prin Sfintii sai vazuti si nevazuti, Oamenilor cu Suflet Curat, invatandu-i ce inseamna puterea Credintei prin Cuvant, ce rol are Speranta in Viata noastra, cat si Iubirea neconditionata a semenilor si mai ales ce sa facem cu Eternitatea noastra.



    DOAMNE AJUTA !
    Ultima modificare făcută de Adrian Pop; 09.10.2023 la 23:42.
    www.popservice.ro
    www.papornitamosului.ro
    [U][COLOR=#800080][
    e-mail - adipop@popservice.ro
    ID Messenger: zalmoxa_adipop
    skype - adrianpop58
    http://www.sfatulbatranilor.ro/forum.php
    https://www.facebook.com/groups/611112328972709/ - REGIA DE RECONSTRUCTIE A ROMANIEI
    https:/https://www.facebook.com/grou...IZEGETUSA2050/ - Piciumanii doresc PACE
    https://www.facebook.com/groups/1086016084901078/ - Avangarda de Sacrificiu

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan sunt 1 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 1 vizitatori)

Marcaje

Marcaje

Permisiuni postare

  • Nu poți posta subiecte noi
  • Nu poți răspunde la subiecte
  • Nu poți adăuga atașamente
  • Nu poți edita posturile proprii
  •