Andrei Chiriac, de ziua ta iti fac un cadou !
Am fost inainte de 89 si dupa in tari de pe trei continente si-am studiat din filosofia neamurilor respective. Printre altii Confucius a venit cu o filosofie robusta si Menscius a conturat-o dupa 200 de ani, amintind de moralitate, dar nimeni nu a reusit sa scoata in evidenta esenta...cea a obtinerii partii materiale, a banilor.
Suntem singurul Popor Nobil de pe Terra care am analizat profund acest aspect.
Stim, repet, care sunt consecintele modului de obtinere CINSTITA a banilor si in general a partii materiale, fara de care ABSOLUT TOT CE SE CONSTRUIESTE PE TERRA, reprezinta doar castele de nisp pe malul marii.
Andrei, pentru filmul pe care l-ai inceput, cu respect spun, finantat de oameni Curati la Suflet si care au minte structurata, capabili de a infiinta societati comerciale si ONG-uri in care sunt respectate adliteram Principiile Omeniei, Bunului SImt si ale PACII, dau valente uriase devenind o capodopera EGREGORA de necontestat, in domeniul EDUCATIONAL. Din punct de vedere MATERIAL, au fost infiintate si vom infiinta firme private in domeniile :
1.- CONSTRUCTII
2. - TURISM
3. - AGRICOL
4. - SANATATE
5. - INVENTICA
6. - SERVICII
7. - FIRME DE PRODUCTIE
8. - EDUCATIE( de la Gradinite - la Universitati)
9. - ONG-URI
10. - CONSULTANTA
Procente mele vor fi donate de catre parteneri la sfarsitul anului în 10 conturi bancare diferite, după cum urmează :
1. 10% - ajutor pentru copii
2. 10% - ajutor pentru batrani
3. 10% - ajutor pentru biserica
4. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului de educatie
5. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului de sanatate
6. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului de cercetare
7. 10% - ajutor pentru refacerea sistemului ecologic
8. 10% - ajutor pentru dezvoltara artelor
9. 10% - bani necesari dezvoltarii acestui sistem de lucru - Sistem Mosu - S 99.
10.10% - bani necesari infiintarii Băncii de Reconstrucţie a României. Unul din scopurile acestei Banci va fi acela de a imprumuta tinerii afaceristi din Sistemul - S 99, fara a li se percepe dobanda.
Reprezint doar Garantul Moral al firmelor nou infiintate !
Andrei, la punctul 8
8. 10% - ajutor pentru dezvoltara artelor
Eu iti promit ca absolut toti banii de la acest punct vor veni catre echipa ta, sa duci mai departe ce-ai inceput.
DOAMNE AJUTA !
Marcaje