Postări ( comentarii ) în grupul public ‘Îmi Pasă - Fi OM’ de pe facebook... pe care l-am creat ( 17 iunie 2021 ) și-l administrez.
Descriere
<< Îmi Pasă - Fi OM >> în sensul și în scopul << Datoriei ( și Bucuriei ) Vieții de OM >>
The Project << I do Care - Be Human - (Re)Discover the Divine in your neighbour and you ... >>
.................................................. ...............
Armonie a Persoanei cu tot ceea ce face, cu tot ceea ce e , cu adevărat, cu întreaga Creație, cu Tot ( și Toate ), în sfințenie și în curățenie ...
Armonie a Spiritului ( Duhului; ...Duhului Sfînt; ... bunului simț...) cu Materia ( cu Trupul; ... cu fapta...) din tot Sufletul, pentru a face tot ce e folositor și de trebuință spiritual și material, cinstit, benefic, înțelept, sfânt...
Armonie a Educației morală ( de bun simț, cu știință - Sfânta Știință...- ) cu Munca cinstită ( legală, eficientă ) pentru a face treabă bună, folositor, înțelept, responsabil, demn, pentru a obține și pentru a investi Bani curați, pentru a face, pentru a realiza, pentru a crea bunuri și valori spirituale și materiale...
.................................................. ...............
Mă străduiesc cu ajutorul Lui Dumnezeu să dezvolt această idee cu Îmi Pasă - Fi OM punându-o în practică...
https://www.facebook.com/groups/4121431661265824
Iulian Necșulescu
Doamne ajută!
Marcaje