„Pentru el i se părea atât de frumoasă, atât de seducătoare, atât de diferită de oamenii obișnuiți, încât nu putea înțelege de ce nimeni nu era la fel de deranjat ca el de clinchetul călcâielor ei pe pavaj, de ce inima nimănui altcuiva nu era sălbatică cu adiere agitată de suspinele voalurilor ei, de ce nu s-a înnebunit toată lumea cu mișcările împletiturii ei, zborul mâinilor, aurul râsului ei. Nu ratase niciun gest al ei, nici unul dintre indicii caracterului ei, dar nu îndrăznea să se apropie de ea de teamă să nu distrugă vraja.”
Gabriel García Márquez - Dragoste în vremea holerei (1988)
Artist: Viktoria Lapteva - My Half
Nu mă pricep să suport fericirea
din lipsa de obisnuinta
In bratele tale
Nu m-am putut abține să nu mor
Marguerite Yourcenar - Fuochi
„Nu am iubit mai puțin; într-adevăr am iubit mai mult. Dar greutatea iubirii, precum cea a unui braț aruncat tandru peste un piept, devine încetul cu încetul prea grea pentru a fi suportată.”
Marguerite Yourcenar, Memoriile lui Hadrian
Nicoletta Tomas Caravia, 1963 | Fantasy / Figurative painter | Tutt'Art@ | Pittura * Scultura *
Ultima modificare făcută de latan.elena; Acum 3 săptămâni la 18:21.
Ultima modificare făcută de latan.elena; Acum 3 săptămâni la 16:15.
Nu te întoarce acolo unde ai fost cândva fericit, este o capcană melancolică, totul se va schimba și nimic nu va mai fi
la fel, nici măcar tu.
Nu căuta aceleași peisaje, nici aceiași oameni, timpul joacă murdar și va fi ocupat să distrugă tot ce te făcea fericit cândva.
Nu te întoarce în locul unde ai fost fericit odată, păstrează-l mereu în amintire, așa cum a fost, dar nu te întoarce. Viața merge
înainte și sunt drumuri noi de parcurs.. Locuri noi de vizitat și alte persoane care ne așteaptă.
Fernando Garcia
„Sunt zile în viață în care nu se întâmplă nimic, zile care trec fără nimic de reținut, fără să lase urme,
de parcă nu ar fi fost trăite. Dacă te gândești bine, majoritatea sunt zile așa, și doar când numărul dintre
cele care rămân clar devine mai limitate, ne întrebăm uneori cum a fost posibil să treacă atât de mulți
dintre ei, distrat. Dar așa suntem: abia după aceea apreciem înainte și doar când ceva este în trecut
realizezi mai bine cum ar fi să-l ai în prezent, dar nu mai există”.
Tiziano Terzani
Nu privi nici înainte, nici înapoi, privește în tine, fără teamă sau regret. Nimeni nu coboară în sine atâta timp cât rămâne sclavul trecutului sau al viitorulu.
Emil Cioran
Leonid Afremov online art gallery
Ultima modificare făcută de latan.elena; Acum 3 săptămâni la 17:38.
Momentan sunt 13 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 13 vizitatori)
Marcaje