Piotr Topolski
este un pictor de portrete polonez talentat contemporan, s-a născut la Kielce în 1960. A urmat cursurile Academiei de Arte Frumoase din Cracovia. Este specializat în portrete în ulei în stilul tradițional de pictură al vechilor maeștri.
Portretele sale se disting printr-o multitudine de nuanțe, trăsături psihologice îmbunătățite și eficacitate compozițională excepțională. El a amintit mulți oameni grozavi în picturile sale, dându-le o sclipire în ochi de parcă ar fi încă în viață.
Artistul folosește metoda uleiului pe pânză. Arta sa se remarcă prin observație meticuloasă și sensibilitate excepțională la lumină și culoare. El pictează liber imagini interesante ale persoanelor în vârstă pe un fundal sumbru, scoțând în evidență frumusețea profundă și provocările vieții. A pictat pentru colecții private de colecționari de artă din întreaga lume. Acceptă lucrări la comandă pentru portrete și alte piese de artă personalizate.
Piotr Topolski painting
Paintings Archives - Piotr Topolski
Ultima modificare făcută de latan.elena; 04.12.2022 la 20:57.
„Dacă i-ar fi spus că se îmbrățișează
întreaga lume și istoria ei
nu ar înțelege.
Erau doar un fiu cu mama lui”.
Maria Luisa Spaziani
Pablo Picasso, maternitŕ 1905
Când ciocolata devine artă
Eu sunt creierul stâng. Eu sunt științific. Un matematician. Îmi place obiceiul. Categorizez. Sunt minuțios. Liniar. Analitic. Strategic. Nepractic. Eu sunt mereu în control. Sunt maestru al vorbirii și al limbajului. Realist. Calculez ecuații, cu numere de joc. Eu sunt ordine. Sunt logic. Știu exact cine sunt"
„Sunt creierul drept. Sunt creativitate. Un spirit liber. Eu sunt pasiune. Dor. Senzualitate. Sunt sunetul hohotitor al râsului. Eu sunt gustul. Senzația de nisip sub piciorul gol. Sunt mișcare. Culori vii. Sunt impulsul de a picta pe pânza goală. Sunt imaginație fără limite. Artă. Poezie. Intuiesc. Simt. Sunt tot ce mi-am dorit să fiu.”
Ultima modificare făcută de latan.elena; 08.12.2022 la 17:46.
Musica Pittura Scultura e Dintorni
Abdo Wgih (Giza)
Momentan sunt 14 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 14 vizitatori)
Marcaje