[COLOR=var(--secondary-text)]Mirror of the Soul[/COLOR]
[IMG]https://miro.medium.com/v2/resize:fit:1400/0*BQpIBC_euheIZkM8.jpg[/IMG]
Spiritual Awakening" Images
The name of all the colors
Pentru mine, fotografia este arta observației. Este vorba despre a găsi ceva interesant într-un loc obișnuit.
Am descoperit că are prea puțin de-a face cu lucrurile pe care le vezi și totul de-a face cu felul în care le vezi.
Elliott Erwitt
Elliott Erwitt | Photography
Ultima modificare făcută de latan.elena; 14.01.2024 la 20:58.
“Dragostea e singura care nu (și nu ne) îmbătrânește. Dar cine a deschis ochii numai pentru a iubi?”
“Romanticul e un braconier care nu prea știe ce caută. Tânjește după o pradă pe care a visat-o, uitând, apoi, parţial, visul. Clasicul, din contră, detestă ce e aproximativ. Când clipa i se dăruie, romanticul intră în panică. Oare cât va dura? Unica lui soluție sigură e să devină parazitul propriei sale insatisfacţii. Uneori, își distruge dragostea ca s-o poată plânge. Dar nu e vina lui că e mai profund în regret. Căci romanticul e un etern diletant în materie de fericire. Abia după ce o pierde, o înţelege. Şi iubeşte, mai ales, ce n-are. Clasicul, în schimb, e, în genere, un om fără vârstă. El ocoleşte copiii şi bătrânii. Nu circulă noaptea şi nu trece aproape niciodată prin dreptul unui spital.”Octavian Paler,
Aventuri solitare
Fotografii de Hanna Seweryn.
sursa:https://webcultura.ro/romanticul-e-u...e-de-fericire/
Mintea este un univers și poate face un rai din iad, un iad din rai. Știu asta pentru că am experimentat-o.
Mintea este capabilă de lucruri mărețe, de a crea lumi, de a imagina inimaginabilul. Și totuși, este și capabil
de mare întuneric, de a crea coșmaruri, de a imagina orori dincolo de înțelegere.Depinde de noi să alegem pe
ce ne concentrăm, pe ce permitem minții noastre să creeze.
Avem puterea de a ne modela propria realitate, la bine și la rău.
Gregory Corso
[COLOR=var(--secondary-text)]Benjamin Wolf[/COLOR]
Ultima modificare făcută de latan.elena; 26.01.2024 la 23:03.
Momentan sunt 11 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 11 vizitatori)
Marcaje