Ultima modificare făcută de latan.elena; 22.12.2021 la 20:17.
Artista chineză Ji Shuwen își pictează picturile în stil tradițional chinezesc. Culori delicate, mult realism și totuși, nespus și mister oriental. Ji Shuwen s-a născut în provincia Liaoning (China) în 1962.
A studiat cu diferiți profesori de artă și a devenit profesoară de desen. Picturile ei au câștigat mai multe premii în China. Paternitatea picturilor îi aparține nu numai ei, ci și celor două fiice ale sale, de asemenea artiști – Qiu Yue și Qiu Hao. Intrigile picturilor sunt preluate din legendele taoiste. În prezent, este membră a „Asociației artiștilor chinezi” și membru al filialei Liaoning a Asociației artiștilor din Jinzhou.
Paintings by Ji Shuwen | The Gallerist
Ji Shuwen paintings
Chinese Painters____
Ultima modificare făcută de latan.elena; 22.12.2021 la 19:08.
Și apoi am început să mă construiesc..
O bucată la un moment dat.
am invatat incet...
Nu mai vedeam o lume de schimbat.
Am încetat să mă amăgim.
m-am vazut schimbandu-ma..
Fluctuează constant....
M-am compus ca un mozaic.
Am completat goluri și lacune.
Am agregat piese, mici și mari..
le-am cusut meticulos..
Am avut răbdare cu mine
Cel putin am incercat ...
Și lumea mi s-a părut mai frumoasă.
Raffaella Abategiovanni
http://alisonmcdonagh.com/
Alison Mcdonagh - Textile Art
Ultima modificare făcută de latan.elena; 05.01.2022 la 22:05.
Claude Monet - Mia Feigelson Gallery
In Memoriam Claude Monet Mia Feigelson Gallery
Claude and Camille: #MonetCamille #MonetArgenteuil #MonetGarden
"Camille-Léonie Doncieux (1847-1879) was around eighteen when she met and fell in love with Claude Monet, leaving her fine home to live with the talented 25-year-old painter who could not sell his work. When she bore his child both her family and his disowned them.… Vezi mai mult
+16
laude Monet - Mia Feigelson Gallery a adăugat 20 de fotografii noi în albumul Monet: Camille Doncieux Monet - Mia Feigelson Gallery — împreună cu Zurave Casandra Ramos şi alţi 14.
https://www.facebook.com/Monet.MiaFe...33417283404508
„Nu vă pierdeți dorința de a merge: mergând în fiecare zi, ajung la o stare de bine și las în urmă orice afecțiune; Am avut cele mai bune gânduri în timp ce mergeam și nu știu un gând atât de împovărător încât să nu poată fi lăsat în urmă cu o plimbare... dar stând nemișcat te apropii din ce în ce mai mult de a te simți rău... Așa că continuă să mergi și totul va fi bine"
Bruce Chatwin
dee nickerson paintings
Ultima modificare făcută de latan.elena; 25.01.2022 la 22:05.
Momentan sunt 5 utilizatori care navighează în acest subiect. (0 membri și 5 vizitatori)
Marcaje