-------- Original Message --------
Subject: Re: Sistem Zalmoxa - un factor de mobilizare umana.
Date: Fri, 02 Mar 2012 20:14:09 +0200
From: adi pop <adipop@popservice.ro>
To: Alecu Ioan <alecu_ioan@yahoo.com>, tdstanciu@yahoo.com, aurel_vlad2000@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, ioanaalex68@yahoo.com, alecu_ioan@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, preoteasa_marinela@yahoo.com, zalmoxa_adipop@yahoo.com, adipop@popservice.ro, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, denny_balog@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, administrator@cab.ro, cici7773@yahoo.fr, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, gabi@popservice.ro, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, research@popservice.ro, doinap@popservice.ro, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, info@plo.org.ro, spt2000ro@yahoo.com, sanda_romosan@yahoo.com, viacob@yahoo.com, laruca_m@yahoo.com, bebu.bianka@gmail.com, iliebezna@yahoo.co.uk, constantin.buzatu@cez.ro, nana_miruna@yahoo.com, oanna666@yahoo.com, petrughicu@yahoo.com, scoalaignat@yahoo.com, office@printex.ro, luifelmar@yahoo.com, preda@icmet.ro, priboi_ionel@yahoo.com, gelu_stefanescu@yahoo.com, trusca_bebe@yahoo.com, marogel_ioan@yahoo.com, stefan@popservice.ro, gabrielboldea@yahoo.com, mihalcea_olga@yahoo.ro, gabrielboldeaq@yahoo.com, nelaalen2002@yahoo.com
Domnule Ioan,
MULTUMESC !
Sper ca acei 2 % de la firmele familiilor mele, ce pot sa-i primesc legal din impozitul ce trebuie platit la STAT, sa ma ajute sa finalizez cele 2 obiective propuse pe acest an.
In Timp si Tinerii " modelati " la Scoala de afaceri online Zalmoxa vor dezvolta astfel de obictive CURATE peste tot prin tara.
adi
On 3/2/2012 1:07 PM, Alecu Ioan wrote:
> Domnule Adi,
> Felicitari. Sunt alaturi.
> Ioan.
>
> --- On Fri, 3/2/12, Adi Pop <adipop@popservice.ro> wrote:
>
>
> From: Adi Pop <adipop@popservice.ro>
> Subject: Pasi concreti - Sistem Zalmoxa !
> To: tdstanciu@yahoo.com, moisa.emilia@gmail.com, alecu_ioan@yahoo.com, pentrubunulsimt@hotmail.com, aurel_vlad2000@yahoo.com, scurtcircuitoltean@gmail.com, adipop@popservice.ro, zalmoxa_adipop@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, enciudoru@yahoo.com, loredanapavel27@yahoo.com, eu_sunt9910@yahoo.com, arienne2003@yahoo.com, administrator@cab.ro, office_konexarte@yahoo.com, ioanaalex68@yahoo.com, cici7773@yahoo.fr, mihaelahq@yahoo.com, mihaeladraghici@hotmail.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, gabi@popservice.ro, research@popservice.ro, nicolaenacioiu@yahoo.com, bel_briio@yahoo.com, nicolaerolea@clicknet.ro, spt2000ro@yahoo.com, ioanpop@yahoo.com, l_cantemir@yahoo.com, sanda_romosan@yahoo.com, sales@popservice.ro, spt2000ro@yahoo.com, herrvonbartosh@yahoo.com, andrei.patrut@yahoo.com, ioanlung2006@yahoo.com, sboraeugen@yahoo.com, info@plo.org.ro
> Date: Friday, March 2, 2012, 10:41 AM
>
> http://www.facebook.com/groups/242399529138022/
>
> SANATATE
> Primii pasi concreti pentru a infiinta ORASUL SANATATII VEGA !!!
>
> AM INCREDERE ca in primavara sa am 500 de mil. de lei cu care voi cumpara o casa mica la Izverna si ceva teren. Cu banii pe care-i voi primi ulterior de la firmele noastre, voi face o troita pe care vom scrie ORASUL SANATATII VEGA si o sa angajam prima persoana cu pregatire medicala ( medic sau asistent ). O sa amenajam in aceasta casa o clinica medicala. O sa ne incadram atenti in bugetul existent, finantand astfel absolut toate cele necesare pentru a trata primii oameni pe gratis ( cazare, masa, haine, aparatura necesara, medicamentatie, etc...).
>
> Vom incepe sa-i tratam pe cei din localitatea Izverna, in functie de sumele de bani de care dispunem.
> Pentru nimic in lume nu vom primi sponsorizari sau donatii din partea nimanui ( Materie - bani ), fiind perfect constienti de faptul ca in functie de modul de obtinere a banilor ( Spirit - idei ), acestia devin capabili de-a produce efecte benefice sau nu.
>
> Trebuie sa infiintam intre Timp Asociatia Zalmoxa cu un numar restrans de Oameni. Nu putem sa facem o fundatie deocamdata pentru ca nu exista atatia Oameni pe care sa-i cunoasc bine si in care am incredere deplina ca nu fug cu banii, asa cum s-a mai intamplat lunile trecute cu cei 255 de mil. de lei, oferiti de firmele Ruris si PSE-HQ.
>
> Pe Asociatia Zalmoxa se vor face toate cele spuse mai sus, pas cu pas.
> Sistemul acesta NOU de Sanatate se va dezvolta numai de cei care fac parte din Sistemul Zalmoxa, pentru ca acesti Oameni sunt alesi la inceput de mine:
> 1. Sfatul Batranilor
> 2. Scoala de afaceri online Zalmoxa - avand la BAZA Sistemul MOSU S-99
> 3. Universitatea Zalmoxiana
>
> Referitor la Asclepios, ca fiu a lui Apolo Hiperboreanu, il consider intemeietorul medicinii holistice in lume. Energia lui benefica este incomparabila cu cea a lui Hipocrat.
>
> http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...ANATATII-VEGA-!!!
>
>
> Adrian Pop
> EDUCATIE
>
> Infiintam lantul de Gradinite " Piticii Mosului" !
>
> AM INCREDERE ca in toamna cu banii primiti de la firmele familiilor mele doresc sa infiintam prima gradinita din lantul de gradinite - Piticii Mosului - la Ciupercenii Vechi.
>
> Vom cumpara o casa mica in sat si ceva teren. Ulterior, in functie de fondurile primite o sa facem o troita pe care vom scrie lantul de gradinite " Piticii Mosului". Angajam o tanara ce are calitatile necesare educarii unor copii din sat. Este de preferat ca aceasta tanara sa urmze cursurile Scolii de afaceri online Zalmoxa, fiind singurul loc din Romania unde se invata ca Omenia, Bunul Simt si Munca Cinstita sunt Legi. O sa ne incadram atenti in bugetul existent, finantand astfel absolut toate cele necesare pentru a educa pe micuti in Spiritul Omeniei si-al Bunului Simt. Copiii vor dispune pe gratis de cazare, masa, hainute, jucarii, etc...).
>
> Pentru nimic in lume nu vom primi sponsorizari sau donatii din exteriorul Sistemului Zalmoxa ( Materie - bani ), fiind perfect constienti de faptul ca in functie de modul de obtinere a banilor ( Spirit - idei ), acestia devin capabili de-a produce efecte benefice sau nu.
>
> Trebuie sa infiintam intre Timp Asociatia Zalmoxa cu un numar restrans de Oameni. Nu putem sa facem o fundatie deocamdata pentru ca nu exista atatia Oameni pe care sa-i cunoasc bine si in care am incredere deplina ca nu fug cu banii, asa cum s-a mai intamplat lunile trecute cu cei 255 de mil. de lei, oferiti de firmele Ruris si PSE-HQ.
>
> Pe Asociatia Zalmoxa se vor face toate cele spuse mai sus, pas cu pas.
>
> Sistemul acesta NOU de EDUCATIE se va dezvolta numai de cei care fac parte din Sistemul Zalmoxa, pentru ca acesti Oameni sunt alesi pentru inceput de mine:
>
> 1. Sfatul Batranilor
> 2. Scoala de afaceri online Zalmoxa - avand la BAZA Sistemul MOSU S-99
> 3. Universitatea Zalmoxiana
>
> Prin aceasta actiune a noastra, ca simbol, dorim sa invatam la randul nostru sa ne educam copiii si nepotii pe alte criterii necesare renasterii Societatii Umane, astfel incat sa ajungem in scurt Timp sa traim cu totii in Pace, Fericiti, Sanatosi, decent si-n armonie cu Natura.
>
> http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...i-Mosului-quot
>
> adi
> T. Infiintam lantul de Gradinite " Piticii Mosului"
> www.sfatulbatranilor.ro
> http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=1837
> Îmi place · ·Nu mai urmări mesajul · Distribuie · acum 2 minute lângă Craiova
> Adrian Pop
>
Marcaje