De cateva zile au reaparut durerile de cap de ma scol noaptea de durere. Continui ce-am inceput cu saptamani in urma.
[20:01, 26.04.2020] Adrian Pop: Cu ani in urma, prin tot ce faceam, ma gandeam sa ajut Romania.Ulterior m-am prins ca nimic nu fac pentru Neamul nostru daca nu ma ocup de toate neamurile pamantului, dar de cateva luni am inteles ca actiunea benefica legata de PACE trebuie largita la nivelul multiversului si acum asta fac zilnic. Palmele mele primiesc energie pozitiva de la la Divinitate, pe care o directionez peste tot in domeniul Sanatatii si Pacii.
[20:02, 26.04.2020] Adrian Pop: Știu că Pământul ca toate celelalte civilizații din multivers sunt coordonate de Sfatul Bătrânilor, pentru că sunt singurii „Giganți din Gând” lăsați de DUMNEZEU.MULȚUMESC FOARTE MULT !!!
Tatal unei colege de-a lui Sebisor....cu multi ani in urma, facand baie in piscina de la Carcea imi spune ca nu mai poate sa stea in bazin ca are o migrena dura. Mi-a spus ca are asa ceva de la varsta de 7 ani zilnic, iar iarna la 2 zile. A fost la toti doctorii din lume. Degeaba. Imi spunea ca durerea era atat de mare timp de o ora doua, de statea pe jos de durere. I-am pus palma dreapta pe ceafa Timp de 5 minute, lucru invatat de la Valeriu Popa, metoda spusa Lavinei Tatomir.
Ani de zile nu a mai avut duureri de cap din acea clipa. Il mai intreb din cand in cand de acest lucru si spune ca mai are durere de cap, dar foarte rar si nu atat de dur.
Poate ca aceste dureri de cap pe care le am de cateva saptamani, cum n-am mai avut atat de mult Timp, sunt datorita faptului ca l-am ajutat pe Catalin. Cica asa este. Am mai avut dureri atroce de cap, dar nu atat de mult Timp, cand am trecut de la nivelul de nepregatit, la cel in care am deschis catde cat ochii si-am vazut si altceva....
Sotia lui avea o problema de sanatate si i-am spus sa se duca la Ranca, sa urce muntele unde cu milenii in urma a trait Zeita Danu si unde veneau femei care nu puteau sa ramana insarcinate. S-a rezolvat complet problema pe care o avea.
Era o doamna care avea capacitati PSI si bioenergetice interesante. Era in strainatate sa trateze pe careva, dar nu a reusit si cand mi-a telefonat i-am spus sa ia din buzunarul acelui general ceva de-acolo si acesta s-a facut bine. OData imi da telefon si-mi spune ca l-a lovit pe tatal ei calul cu copita in burta si era foarte bgrav. M-a rugat sa-l ajut....si cum am Legea mea prin care atunci cand aud ca este cineva bolnav, fac tot posibilul sa-l ajut neconditionat.
MI s-a spus ca o sa mi se dea putere si in mana stanga sa ajut oamenii sa se insamatoseasca, pentru ca pana atunci trimiteam energie benefica doar cu palma dreapta. Mi-a trebuit ceva Timp sa invat sa trimit energie benefica dar sa si-o opresc, pentru ca luam foc si nu stiam ce sa fac ca sa opresc fluxul, care crestea continuu. Este cumplt de simplu, vorba Mosului, cum sunt toate marile idei.
Divinitatea mi-a spus sa nu cumva sa cer cuiva ceva in schimb pentru acest dar dat, acela de a insanatosi oameni !
Marcaje