Copiii s-au învățat singuri!
Nu erau jucării, nici școală, nici profesor. Nu era nimic pentru ei. Am reușit să găsesc o femeie de 40 de ani, al cărei ajutor l-am întrebat și pe care l-am pus la răspundere.Pe 6 ianuarie 1907 a fost inaugurată această cameră pentru a strânge cei 50 de copii.
"Ridică-te, luminează-te, Ierusalime; căci lumina ta a venit și slava Domnului a înălțat peste tine, căci iată că întunericul va acoperi pământul și o ceață a poporului; dar Domnul se va ridica asupra ta și Domnul Său slava se va vedea asupra voastră și neamurile vor umbla în lumina voastră și împărații în strălucirea înălțării voastre. Ridicați ochii în jur și vedeți; toate acestea sunt adunate laolaltă, au venit la voi. veniți de departe, și fiicele voastre se vor ridica de partea voastră. Atunci veți vedea și abundă și inima voastră se va mira și va fi mărită, când mulțimea mării va fi convertită la voi, puterea neamurilor va veni la Tu. Mulțimea de cămile te va acoperi, dromedarii Madian și Efa; vor veni toți cei de la Saba, aducând aur și olcens și vor arăta laudă Domnului ".
Nu știu ce a venit peste mine, dar am avut o viziune și m-am inspirat din aceasta, am fost înflăcărat și am spus că această muncă pe care o întreprindem se va dovedi a fi foarte importantă și că, într-o zi, oamenii vor veni din toate părțile pentru a o vedea.
Marcaje