Pacea incepe cu noi insine.
“Pacea vine dinlauntru. Nu o cauta in afara.” ~ Buddha
“Fii tu schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume.” ~ Mahatma Gandhi
“Compasiunea pentru altii incepe cu bunatatea pentru noi insine.” ~ Pema Chodron
“Intunericul nu poate alunga intunericul, numai lumina poate face asta. Ura nu poate alunga ura, numai dragostea poate face asta.” ~ Martin Luther King
“Daca nu avem pace este pentru ca am uitat ca ne apartinem unii celorlalti...” ~ Maica Tereza
“Dragostea si compasiunea sunt baza pacii in lume – la toate nivelurile.” ~ Dalai Lama
“Atunci cand puterea dragostei va depasi dragostea de putere, in lume va fi pace.” ~ Jimi Hendrix
Nu exista pace fara iertare.” ~ Marianne Williamson
“Nimeni nu poate aduce pacea in afara de tine.” ~ Ralph Waldo Emerson
“Trebuie sa ne iubim unii pe altii, sa traim in pace si armonie. In loc sa facem asta, ne certam si ne dusmanim.” ~ Bob Marley
“Atunci cand iti gasesti pacea in tine insuti, devii genul de persoana care poate trai in pace cu cei din jur.” ~ Anne Frank
“Daca vrei pace, nu o s-o obtii niciodata cu violenta.” ~ John Lennon
“Daca pacea este ceea ce iti doresti cu adevarat, atunci vei alege pacea.” ~ Ekhart Tolle
“Pacea este intotdeauna frumoasa.” ~ Walt Whitman
“Pacea nu se mentine cu forta; poate fi obtinuta doar prin intelegere.” ~ Albert Einstein
“Ieri am fost inteligent, asa ca am vrut sa schimb lumea. Astazi sunt intelept, asa ca ma schimb pe mine insumi.” ~ Rumi
“Nu este important sa castig un razboi; este mai important sa organizez pacea.” ~ Aristotel
“Pacea este cel mai mare instrument al dezvoltarii oricarei persoane.” ~ Nelson Mandela
“Nu este suficient sa vorbesti despre pace. Trebuie sa crezi in ea. Si nu este suficient sa crezi in ea, trebuie sa muncesti pentru ea.” ~ Eleanor Roosevelt
“Doamne, fa-ma o unealta a pacii Tale. Acolo unde este ura, lasa-ma sa seman iubire.” ~ Sf. Francisc din Assisi
https://www.kudika.ro/articol/specia...LAh6dGWiT1TSq4
Marcaje