Mar 03, 2010#1
----- Original Message -----
From: adi pop
To: Liviu NUTEANU ; naidin cornel ; apatrutz@yahoo.com ; nicolaenacioiu@yahoo.com ; godeanuemil@yahoo.com ; Cornul Abundentei ; Adrian Pintea ; Hopartean Corneliu ; dungureanu@rdscv.ro ; Vlad Teodorescu ; Ioana Alex ; sanda romosan ; Petre Savescu ; sabin gutan ; Cristian Anghelina ; dan_dana2005@yahoo.com ; D.nul Adi Pop
Sent: Wednesday, March 03, 2010 8:55 PM
Subject: Re: Bucuria de a fi roman
Buna seara,
Da...sar rau calul.....asa cum au avut ei din todeauna, lipsa de bun simt.
Sa fie atenti...le spun....
In zona lor am asistat la atatea fenomene PSI de ampliturdini imense...Habar nu au oamenii astia ce se intampla defapt in tara in care i-a primit ca prieteni.....
Habar nu au pe ce lume traiesc.....de se joaca cu noi....
Numai ca nimeni nu fuge cu pamantul in spate.
Cat despre " Desteapta-te Romane " mai este.....Iar cei care se ocupa de siguranta statului Roman sa puna mana sa invete ce trebuie facut...si sa lase nimicurile, nimicurilor....
O sa fie bine....Zona este de-o frumusete iesita din Comun, asa cum este si Sufletul Romanilor nu al unigurilor. Sa stea in banca lor, ca-i cunosc bine....si nu am prea vazut ca exceleaza in modul de-a gandii....
In schimb, Oamenii de rand, Oamenii simplii din toate tarile vecine au bun simt.....sunt omenosi, isi vad de treaba lor.
Din pacate da, acesta este Adevarul rusinos...... al mamaligilor de Romani, care nu se mai unesc odata......si nu mai invata odata lectiile de bun simt, ancestrale, ale Neamului nostru.
Pentru acest lucru am initiat Sistemul Mosu - S 99.
O sa fie bine...Stiu asta.
O seara buna,
Adrian Pop
----- Original Message -----
From: Liviu NUTEANU
To: adipop@popservice.ro
Sent: Wednesday, March 03, 2010 7:43 PM
Subject: Bucuria de a fi roman
Buna seara,
Am citit recent aceasta stire in presa.
Judetele Harghita, Covasna si Mures vor participa sub numele "Tinutul Secuiesc" la Targul de Turism de la Budapesta "Hungexpo", unde vor avea un stand separat de cel al Romaniei
In aceasa situatie nu ne putem deloc lauda ca suntem destepti ... Ati scris in mod repetat ca va place adevarul. Acesta este adevarul, cel scris mai sus.
Cu bine,
Dr. Liviu Nuteanu
--------------------------------------------------------------------------------
No virus found in this incoming message.
Checked by AVG - www.avg.com
Version: 8.5.435 / Virus Database: 271.1.1/2720 - Release Date: 03/03/10 07:34:00
QuoteEdit Like DislikeSharePin Topic
Unread postMar 04, 2010#2
http://video.google.com/videoplay?docid ... 7&q=&hl=en
Avem in acest moment trei repere forte ale Neamului Romanesc:
1. Capacitatea de-a distruge de la orice distanta tumori, virusi...dar si de-a creea celule....
2. Filosofie si psihlogie aplicata, primordiale. Cele ale Omeniei sau ale Bunului Simt.
3. Relatie creeata constient intre cele doua persoane responsabile si capabile sa puna in practica cele doua puncte anterioare, prin acceptarea BAZEI de plecare.
http://zalmoxa.11.forumer.com/viewtopic.php?t=1324
Acestea trei repere formeaza un " Punct de sprijin " STABIL, necesar Renasterii Societatii Umane. Omeirea a inceput astfel sa faca trecerea pe urmatoarea treapta de evolutie, de la aceea anterioara de om-animal, la aceea NOUA de OM.
adi
Marcaje