Apr 29, 2010#1
----- Original Message -----
From: adi pop
To: adi pop ; Liviu NUTEANU ;
Sent: Thursday, April 29, 2010 4:51 PM
Subject: Re: Acestea sunt ECHIPELE celor cu care colaboram acum. Toti sunt inimosi....
Am uitat sa trec tinerii cu care dau drumul la firme sistemul MOSU in S 99. Sunt foarte importanti acesti tineri, in tot ce dorim sa facem.
Ionut
Doru, Andreea
Vladimir, Irina
Dan, Dana
Doru Vladimir si Dan, au venit cu prietenele lor. Lucru extrem de important. Cred in ceea ce facem noi pe-aici....
Oana - Fata Mosului - ne va ajuta sa iesim in lume, in Diaspora Romana, atunci cand dorim sa afle ceilalti de noi.
From: adi pop
To: Liviu NUTEANU
Sent: Thursday, April 29, 2010 4:35 PM
Subject: Acestea sunt ECHIPELE celor cu care colaboram acum. Toti sunt inimosi....
Buna Traian,
Prietene, te zbati si tu...Multumesc mult.
Acestea sunt ECHIPELE celor cu care colaboram acum. Toti sunt inimosi....
- Domnul Liviu
- Cei doi doctori cu care a lucrat la cele 2 experimente, Lucia si cu Bogdan, in primul rand.
- Petre, Cornel, Emil, Mihaela, Costel - cercetatori de prima marime.
- Dragos, Vlad, Mike, Nicu - echipa veche - varfuri
- Nae, Andrei, Lucian - deschizatori de drum....
- Sanda, Oana, Elena,
- Catalin, Oana, Madalina, Catalin C - tineri crescuti de mine.
- Sa-i treci si tu pe-ai tai...
Sper ca zilnic aceste echipe de lucru sa se mareasca continuu....in cat mai multe domenii de activitate.
Cum apar bani dintr-o activitatea, cu o parte dintre ei ii sprijinim pe ceilalti....samd....
Vreau sa discut cu tine RAPID ce putem sa punem in practica, din brevetele tale, sa-ti consolidezi firmele.
Dietmar Schneider - cel care m-a modelat in domeniul afacerilor, imi spuna in 1985 ca sunt cel mai mare idealist vazut de el in Viata, dupa care, mi-a spus ca sunt cel mai mare pragmatic vazut de el. Asta prin 1990, cand a vazut cat de rapid am deszvoltat firma PSE, in toata industria grea Romaneasca, numai pe baza inventiilor celor peste 50 de ingineri si tehnicieni ai firmei.
Acum extrapolam sistemul in toata tara pentru ca mai avem ceva la BAZA. Filosofie si psihologie ROMANEASCA, traita alaturi de tinerii crescuti de mine.
Impreuna, depasim granitele.....NUMAI IMPREUNA.
Te pup,
adi
From: Liviu NUTEANU
To: STANCIULESCU TRAIAN
Cc: adipop@popservice.ro
Sent: Thursday, April 29, 2010 2:29 PM
Subject: Re: international connections
Din nou, multumim foarte mult Traian.
Cred ca intr-un raspuns poti include si ceva de genul.
``We would like to have official projects``.
Desigur, daca Chris, sau altcineva din echipa lui doreste sa participam si la alte proiecte, pe care le vor imagina ei, participam cu multa placere.
Cred ca cel mai bine este sa decida Adi si cu tine cine participa in prima etapa, din echipa noastra la mesajele directe cu Chris. Eu nu am nici o obiectie.
Cu bine,
Liviu
--------------------------------------------------------------------------------
From: STANCIULESCU TRAIAN
To: liviusn@yahoo.com
Cc: adipop@popservice.ro
Sent: Thu, April 29, 2010 11:23:40 AM
Subject: Fw: international connections
----- Forwarded Message ----
From: Christopher Johannes
To: "tdstanciu@yahoo.com"
Sent: Wed, April 28, 2010 6:15:26 PM
Subject: RE: international connections
Hi Traian,
Thanks for including me on this team for this important research. It may be good to be introduced via email to other members of the team... I can then let them know how I will take it further internationally, and they can let me know what they would prefer from my end.
This is exciting research which deserves to be followed up on with additional work. I will also honestly say, that even as last author on a publication(s), it would certainly be helpful for me in future collaborations and positions.
Will stand by to hear further before proceeding.
Your Light brother, friend, and trusted colleague,
Chris
Dr. Christopher K. Johannes
Tokunin Assistant Professor, Kansai Gaidai College/University, Hirakata, Osaka, Japan
Associate Adjunct Professor, Integral Health Studies-Program Director, Akamai University
(http://www.akamaiuniversity.us/Integ...thStudies.html)
--------------------------------------------------------------------------------
Date: Tue, 27 Apr 2010 15:26:29 -0700
From: tdstanciu@yahoo.com
Subject: international connections
To: drckj070@hotmail.com
Dear CHRIS,
Maybe the TIME is approaching.
Our Romanian TEAM - very strange and quickly constituted - needs your help, as a potential partner.
I am attaching the protocol of all the experiments realized by a very gifted medicine doctor, concerning the distal distruction of cancerous cells and not only. I will try to explain these mechanisms in the terms of biophotonics.
I suppose that you find these experimental results enough relevant for accepting to be the representative of the TEAM in the frame of the international connections, scientific partnerships, interested colleagues.etc. And, of course, to participate with your own experience to different sequences of the research.
In this way, please think which could be at the begining the best contacts, among all already mentioned by you, and connect them as better possible for obtain a first feed-back. Scientifical and financial too...
This would be our first common implication in the realization of an exceptional scientific research.
Chris, please, let's correctly read the SIGNS.
Your partner and friend,
Traian
PS. I sent to Mary a message informing her that I accept to be one the advisers, if my lack of competence in acupuncture is not representing an impediment.
Marcaje