și veți deveni într-o nouă dimensiune? Ați deveniprofesor sau ați deveni hoț? Acest lucru depinde înmare măsură de intensitatea fizicalității pe care oalegeți, sau dacă trăiți pe extensia și îndimensiunea Sufletului omului. Deoarecefizicalitatea are nevoie de hrană, și dacă nu găsițihrană continuă, deveniți hoț.Sufletul devine un învățător. Nu îl hrănește, dar îlînvață, și în timp ce îl învață, primește. Este ceeace am dat ceea ce a devenit, nu ceea ce mi-a fostluat, dându-i-se. Acesta este un punct foarteimportant pentru cei care încep să înțeleagălucrarea Sufletului, înțelegerea activității portalurilorși înțelegerea faptului că portalul Universului, nutrebuie să fie în oraș, ci este în ochiul omului, învederea omului, la intensitatea dimensiunilorfizicalității spațiului și timpului existenței.Data viitoare când visați și spuneți că aveți un vis,gândiți-vă. Nu ați avut un vis. Este ceea ce ațiîmpărtășit cu Sufletul, și Sufletul mi-a permis săîmpărtășesc. Și când Soarele strălucește și-șirăspândește lumina, câmpurile lui, în același timpîn care strălucește pe Pământ, el strălucește și peJupiter și pe Saturn. Este spațiul timpului care-iconfirmă manifestarea. Pe măsură ce visați saucomunicați prin dimensiunea Sufletului, atuncisunteți voi înșivă o altă dimensiune, ca o stea dingalaxie care primește lumina și câmpurileUniversului.Voi luați cât aveți nevoie și dați cât nu aveți nevoie.Existați în același timp pe Pământ, pe Marte, peJupiter și puteți fi observat dintr-o altă parte aUniversului, ca și acel punct strălucitor pe care îlnumiți Soare, pe care noi îl numim sistem solar.Omul a fost mereu în legătură cu totalitateaUniversului. Noiam ales asta. Pur și simplu filtrămfizicalitatea, lăsăm în continuare procesul și restulîn spate, și în atât de multe feluri, explicăm de cecreierul omului este atât de mare și este unînregistrator atât de mare al tuturor lucrurilor. El nuînregistrează doar ceea ce vedeți cu ochiul fizic, ciși ceea ce se întâmplă cu ochiul Sufletului omului,cu restul Sufletelor. Trebuie să-și aminteascăacestea, pentru că la fel cum vă amintiți că ați fostîn Africa acum 20 de ani și ați văzut leul, trebuie săvă amintiți că ați fost în celălalt Univers și ați văzutașa ceva, pentru că celelalte Suflete cu care esteîn contact, au fost acolo și vor să discute despreaceasta.Omul a trăit o viață de schizofrenic, dar nu a știutniciodată, și așa cum spun eu, cuvântulschizofrenic nu există, sunt doar oameni frumoși,atunci înțelegeți că este un Suflet frumos. EsteSufletul fizicalității și Sufletul Universului careexistă în Sufletul omului. Poate că acum putemîncepe să trecem la pasul următor, și să înțelegemcă prin crearea acestor portaluri, creăm portalurilepentru Sufletul creaturilor Universului, care devinvizibile pentru Sufletul nostru, nu pentrufizicalitatea noastră, sau încă ne mai dorim să fimîn lumea fanteziei, să construim o navă spațialăpentru a vedea dimensiunile Universului?Când spuneți "am avut o premoniție, am știut căacest lucru se va întâmpla, am văzut acest lucruînainte și acum s-a întâmplat!" Puneți-vă oîntrebare. Sufletul, prin dimensiunea portaluluiochiului omului, a văzut-o deja? Voi tocmai ațiajuns să o vedeți în dimensiunea fizică, sau să ocreați pentru a vedea consecințele acesteia.Aceasta este frumusețea, atunci când înțelegețitotalitatea Creației, și ca mesageri ai lui Dumnezeueste responsabilitatea noastră de a ne lumina.Este datoria omului să facă pasul, să confirme, săînțeleagă și să ia măsuri prin aceasta, datorităacestei plăceri, nu prin pedepsire. Timpul pedepseis-a terminat. Cei care încă aleg o cale a pedepseisunt hoți ai Sufletului omului.
Marcaje