[10:33, 7.3.2019] Adrian Pop: Dispozitive plasmatice ED 001
Sistemele plasmatice - ED 00n - au rolul de a curați si încarca cele 6 corpuri subtile si pe cel fizic - Fizic, Eteric, Astral, Spiritual, Cauzal si Crist.
Vor fi 4 sfere plasmatice turnate din rasini cu culori diferite, in interiorul carora vor fi bobine din cupru, nanocotate, perpendiculare, tinute in Gans-uri dupa formula profesorului Nelu Ispas, sistem Khese,
Vom folosi culorile Neamului nostru de pe STEAG Roșu, Galben si Albastru si - conceptul de Rogvaiv - din care o sa folosim VERDELE.
Nanocotarea bobinelor o sa fie făcută in mai multe moduri, in funcție de studiile făcute de ingnerul Dragoș Ungureanu.
Roșu - 1 - piciorul drept
Galben - 2 - mana dreapta
Albastru -3- mana stanga
Verde - 4 - piciorul stang
Se țin sferele in maini si sub talpa picioarelor, in funcție de afectiuni. Exact cum se procedeaza la dispozitivele inventate de Dr. Dobrea Emilian :
a) 1-2
b) 3-4
c) 1-3
d) 2-4
e) 1-4
f) 2-3
g)1-2-3-4
In total 7 procedee.
Vom crea prin numarul diferit al bobinelor verticale din fiecare sfera, diferențe de potential plasmatic între acestea.
Flosim:
- 3,4,5 numite si numere pitagorice
- 1,61 nr de aur - este diametrul bobinelor de pe ambele axe ( orizontal si vertical ).
- o spira verticala pentru sfera 1, 3 spire pentru sfera 2, 4 spire pentru sfera 3, 5 spire pentru sfera 4.
- bobina mare, la fiecare sfera in parte, cea orizontala, va avea 9 spire...este nr invariabil in numerologie, I in alfabetul roman este invariabil....
Baleierea celor 7 corpuri se va face astfel pe 6 componente :
1. Tactil
2. Vizual
3. Pentru miros sferele vor fi turnate din rasini diferite. Vedem care vor fi cele 4 rasini colorate.
4.Pentru auz....sa vedem studiile făcute acum 21 de ani cu Nicu Gherasim, cu clopoteii si vasele de LUT. S-ar putea sa facem diametre diferite la cele 4 sfare....Vom sudia aceste diametre ale sferelor, care trebuie sa fie cat mai mici, pentru a fi tinute in maini si de copii.
5.Gust....se bea Apa de la un izvor din zona in care locuieste se locuieste.
6. Intuitia - ea se dezvolta doar la supraefort.
Fiecare procedeu se tine un minut, deci 7 minute, timp in care baleem toate corpurile.
Se asculta muzica in tot acest timp, ceva linistitor.
Eu ascult - Pe tine te fericim, sau O măicuța sfanta, Pe tine te laudam - muzica de la Sfantul munte Athos si de la corul maicutelor.
Intuitiv, am putea sa dam drumul la o industrie intreaga cu astfel de dispozitive...care vor sta la baza orasului Sanatatii Zalmoxa - Arsenie Boca.
[19:05, 7.3.2019] Adrian Pop: Am vorbit cu Parintele de la Viersani...trecem maine pe la el...sa plecam pe la ora 9 ca sa ajungem la ora 12 la tg jiu, trecand pe la parinte
[19:05, 7.3.2019] Adrian Pop: la intoarcele trecem pe la Ceraionic, sa ducem o iconita...si sa ne uitam unde au forat pentru a gasi apa calda si sulfuroasa.Mi-a telefonat dul gen Craciunescu...si mi-a spus ca in dreptul scolii s-a forat...
Marcaje