CUMPARATI-VA NISTE hdd MARE, DE CATIVA TERRA, CA SA VA DAU FILMELE FACUTE LA ULTIMELE INTALNIRI...SI DEPLASRI PRIN TARABUNA7:43 PMmA UIT PE FILMELE FACUTE LA CASA SFANTULUI NIL DOROBANTU7:55 PMsi la cele de la buserica de la Viersanide craciun sa ducem cadorui pentru copiii din zona8:05 PMLa minutul 17 si 30 de secunde a aparut o forma plasmatica...un sirag, cum sa spun, cum mi-a dat stranepoata Sfantului Nil Dorobantu...o banda alba perfect...care se si marea...nu stiu ce este asta...un minut si 10 secunde acea forma de lumina....este INCREDIBILA... acea banda de lumina care se plimba peste icoana, in locul unde am stat in genunchi si am aflat de primul Deceneu, de acum cca 9.000 de ani. Dimineata am aflat de Asclepsios ca a trait mult Timp acolo...n-am mai vazut asa ceva niciodata camera era pusa pe soculul unde se pun cartile la strana...si forma plasmatica alba 100 % se implmva continuu...si-si marea si latimea. Vernea de sus pana jos...Am spus, acest parinte este un OM cu HAR....si in Biserica de la Viersani, a trait unul dintre AVII....acel prim Deceneu.daca nu vedeam asta, lucru vazut de camera si pe care puteti sa-l vedeti toti, multi ar putea spune ca sunt bazaconiile unui tembel...numai ca eu stiu bine ce spun, pentru ca sunt prieten cu EI....Asclepsios a fost pregatit de Prietenul meu ED.Asclepsios a fost si la Prislop, unde studia plantele din zona...
Marcaje