Vreau sa adaug ca dupa ce am anuntat intentia mea ,pe Grup , au aderat sute de credinciosi din diverse locuri din tara. Cei mai multi in ultimele 3 luni. Cred ca este lucrarea POarintelui...
Ni-l va spune Sfantul NIL cu siguranta. mi-este Prieten si discutam absolut toate ideile comune.
ieri s-a bucurat enorm pentru ce-am pus la el in camera, la Craionici
Daaa.. NI-L ..va spune
SIGUR
O sa va rog sa indeplinim, pentru inceput cele 3 elemente
inscrierea pe forum, comunicarea pe conferinta schipe si pe fb, cum facem acum
Ma bucur ca avem evlavie comuna. Ar mai fi si Sf. Ilie Lacatusu care a fost arestat pentru activitate legionara pe cand era paroh la Pluta in Mehedinti.
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/24056-Sf-NIL-DOROBANTU-Eu-sunt-simbol-pentru-vremea-ce-va-sa-vina-Avangarda-de-sacrificiu
Sf. NIL DOROBANTU-Eu sunt simbol pentru vremea ce va sa vina-Avangarda de sacrificiu
Sfantul NIL DOROBANTU - Eu sunt simbol pentru vremea ce va sa vina - Avangarda de sacrificiu !!!! https://www.youtube.com/watch?v=A8I7E6KAWfM Mărturisire prin credință și cultură în vremea prigoanei comuniste atee din România conferinta Bac 1h14min03s
sfatulbatranilor.ro
am salvat tot ce-am discutat si uitati-va cum apare pe forum...de-aia spun de conferinta skype...unde sunt zeci pe persoane cu care comunic zilnic, pe divesre teme...
Ok Ne auzim. Noapte binecuvantata !
Suntem deschisi la a purta discutii cu orice persoana, dar pentru ca aceasta sa nu fie inutila, adica sa nu aiba nici un fel de continuitate, am stabilit :1.. Comunicarea se face pe diverse teme de lucru. In Timp, cei care se implica intr-un mod constant, cuantificabil de toti ceilalti, vor forma nuclee de lucru capabile de coordoare a unor sisteme economice importante din Romania. Acestea sunt conferintele pana la ora actuala in care purtam discutii aproape zilnic :Zalmoxa-Arsenie Boca-Nil Dorobantiu-KesheUNIREA Basarabiei cu ROMANIAClubul Exploratorilor ZalmoxieniObarsia Neamului nostru 03ARSENIE BOCAUNIVERSUL ZALMOXA - Sf. ARSENIE BOCA 05Piciumanii zalmoxieni...01ASOCIATIA KESHE ROMANIAINGINERII ZALMOXA
Ma bucur sa fim impreuna. O noapre linistita.
DOAMNE AJUTA !
VREM SA DAM DRUMUL LA EDITURA, TIPOGRAFIA SI LANTUL DE LIBRARII - avangarda de sacrificiu
NE VOM OCUPA DE FIECARE SFANT IN PARTE....
13:38Scopul nostru principal in urmatorii ani este ca in fiecare localitate de-o parte si de alta a Prutului cat si-n toate zonele unde traiesc Romani, sa avem un grup de tineri care invata sa devina Oameni ( sa aiba Bun Simt), dupa care sa invatam impreuna sa facem afaceri importante pentru familiile noastre, iar din surplus sa ne ajutam semenii. Vom face acest lucru pe baza principiului propagarii concentrice a undelor, plecand de la zonele limitrofe Craiovei, exact din zona unde a fost cu milenii in urma prima Universitate a lumii, Universitatea Zalmoxiana.DOAMNE AJUTA !
SFANTUL Nil DOROBANTU IMI SPUSE CUM SE VA NUMI ONG-UL CARE SA-I POARTE NUMELEAsociatia AVANGARDA DE SACRIFIIU - NIL DOROBANTU
Asociatia AVANGARDA DE SACRIFIIU - NIL DOROBANTU
Sfârşitul conversaţiei |
Marcaje