Exista cea din Moldova. Am discutat cu presedinta si anul trecut la Parastasul de 40 de ani dar nu vor sa faca filiala aici. Am asteptat 2 ani sa se hotarasca . Asa ca...Parintele fiind fiu al MH si inmormantat aici vom face si noi una a noastra.
Este bine sa-l popularizam.
Corect
cum ati dori sa-i punem numele ?
dar, inainte de asta...o sa va rog sa incepem comunicarea dintre noi sa devina eficienta.
asta inseamna ca trebuie sa atingem impreuna trei puncte
Nu m-am gandit la nume.
Suntem deschisi la a purta discutii cu orice persoana, dar pentru ca aceasta sa nu fie inutila, adica sa nu aiba nici un fel de continuitate, am stabilit :
1.. Comunicarea se face pe diverse teme de lucru. In Timp, cei care se implica intr-un mod constant, cuantificabil de toti ceilalti, vor forma nuclee de lucru capabile de coordoare a unor sisteme economice importante din Romania. Acestea sunt conferintele pana la ora actuala in care purtam discutii aproape zilnic :
Zalmoxa-Arsenie Boca-Nil Dorobantiu-Keshe
UNIREA Basarabiei cu ROMANIA
Clubul Exploratorilor Zalmoxieni
Obarsia Neamului nostru 03
ARSENIE BOCA
UNIVERSUL ZALMOXA - Sf. ARSENIE BOCA 05
Piciumanii zalmoxieni...01
ASOCIATIA KESHE ROMANIA
INGINERII ZALMOXA
2. Comunicare pe facebook pentru a ne acorda sansa reala ca alti semeni sa ni se alature, postand astfel sinteze ale discutiilor comune de pe conferintele de pe skype.
3. Postare a tot ceea ce discutam intre noi pe forumul www.sfatulbatranilor.ro, astfel incat toate informatiile sa fie stocate intr-o locatie usor de accesat de catre toti ceilalti.
Sfatul Batranilor
Bun venit la o lectie de viata. Am cunoscut oameni ale caror sfaturi au insemnat enorm de mult pentru formarea mea ca Om. La randul meu am sfatuit multi tineri si acum, cu o parte dintre acestia, ma mandresc.
sfatulbatranilor.ro
Vreau sa adaug ca dupa ce am anuntat intentia mea ,pe Grup , au aderat sute de credinciosi din diverse locuri din tara. Cei mai multi in ultimele 3 luni. Cred ca este lucrarea POarintelui...
Ni-l va spune Sfantul NIL cu siguranta. mi-este Prieten si discutam absolut toate ideile comune.
ieri s-a bucurat enorm pentru ce-am pus la el in camera, la Craionici
Daaa.. NI-L ..va spune
Sfârşitul conversaţiei
|
Marcaje