Suciu Livia
Nici nu prea stiu cu ce sa incep. Am o varsta la care nu ma prea intereseaza politica. AM trait peste hotare si am vazut "lumea civilizata". Dupa parerea mea cea mai civilizata se afla in Germania. despre sanatate? despre proasta educatie? despre lipsa de respect? despre ce sa va scriu. Ar fi frumos sa se dea pe logul dumneavoastra o TEMA iar noi s-o putem dezvolta dupa parerea mea. Nu am multi prieteni dar sunt cativa care au cate ceva in cap. Va multumesc ca m-ati adaugat in Grupul dumneavostra si astept, poate exista o posibilitate sa vad ca sunt si altii care gandesc ca mine.
Cu stima, LS
..
Adrian Pop
M-as bucura sincer sa comunicam. De-aici se pleaca ...
Incerc sa adun punctiform multa, multa valoare intrinseca intr-un simgur punct, de unde tinerii Romani sa aiba de unde sa gaseasca modele serioase de lucru.
Va rog, cu mare respect, sa va inscrieti pe forumul nostru - www.sfatulbatranilor.ro - si sa cautam cu totii solutii de mai bine pentru Neamul nostru.
In tinerete am studiat in Wisbadem - Germania.
Sfatul Batranilor
www.sfatulbatranilor.ro
Bun venit la o lectie de viata. Am cunoscut oameni ale caror sfaturi au insemnat enorm de mult pentru formarea mea ca Om. La randul meu am sfatuit multi tineri si acum, cu o parte dintre acestia, ma mandresc.
.Distribuie
Marcaje