De data aceasta eu propun să coborțm puțin spre ce se știe.
Adică spre nicăieri. Nu se știe nimic. Se spune. Vorbe, vorbe, vorbe!
Hamletian! Ce-ar fi să spun și eu că, în afara informațiilor voit confuze despre Salmocsis, sclavul lui Pitagoras, etc. la noi tracologul Rusu, considerat autoritate lingvistică pleacă de la blana de urs… D. Berciu spune clar că nu știe pentru că nu este filosof, Blaga cu toate sclipirile de geniu nu adaugă minic, iar Eliade, sincer vorbind nu pricepe nimic! Acesta este adevărul. Cartea sa de la Zalmoxe la Gingishan… etalonează toate aberațiile spuse. Atât.
De fapt ar trebui să știm cine era Pitagora al cărui rob era chiar Salmocsis. De fapt nu să știm noi, ci să spunem celorlalți…
Dragul meu, mai întâi trebuie să începemcu noțiunea de inscripție.(epigraphe). - Iată ce spune: ”Pe Slon îi PITAGORA, casa latină ELIS, POP e F”. Mai departe spune ”PAPA IOAN EE.FF”
Excelent, deci iată aceeași persoană: Ioan, Paul despre care vorbeam.
Binențeles.
Dar eu iau toate informațiile condensate despre Pitagora. Nici cert
Vezi dumneata, nimic cert despre cel mai mare matematician. Înțelegi ce bine a lucrat cenzura? Dar numele său (Pytagoras) decodificat va repeta cele de mai sus. Iată: ”Ii OLT spun: PAUL GET AA faima Român Cosia. Mag oral F”. Mai departe: ”Paul Olt Magogu: fapta” Și în fine: ”Olt țap”. - Deci preot, pentru că la noi așa l-i se mai spune la popi.
Să continuăm decodificarea propriuzisă a Tărtăriei.
De acord. Mai departe ”Zioa e Reea, Appenin, Mitre e Dorio Bobeu; Audia Muma eu AHVE a poesia lor e Om”
Deja am intrat în simbolurile vedice. Și asta este doar începutul.
Da ai dreptate, pentru că și mai departe vom avea simboluri. Iată ce scrie: ”Zioa e apope inri-n Ahaia Seul lor OO EE”. În fine:”Zaharia e Ehei, Ene” -Și: ”Zi-i NEA” - Dar, doctore poate de data asta va mai trebui tălmăcit fiecare cuvânt.
O voi face eu. Audia era capitala lui Dacearata din Ramayana. Pe câte spunea Miulescu, în perioada vedică orașul se afla în apropiere de Piatra Neamț.
Exact. S-a aflat de curând dar arheologii nu știu ce ”sapă”. Se miră de dimensiunile așerzării respective, și atât!
Nu știu, le-am spus-o.
Da, numai că nu putem îngădui la infinit incompetența. Schllieman a săpat imaginara Troie. De acord. Era negustor de săpun. Ce a aflat el era centrul pirat Anatolian. Tot casta Io. Mai departe în text ai muma IAHVE sau Ahve. Este așa zisul zeu ebraic, notat 15.
Adică 5+1=6=F
Iar devii abstract, tocmai dumneata!
Devin că pentru abstractizare nu concep concretul. Medicina poate mi-a dat acest mod de a gândi. Urmează în rezultanta matematică o constelație de simboluri. Zioa e APOPE. - Deci noi spunem în fiecare zi: ”Bună zioa!” Nu știm ce spunem?
Spunem toți, dar nu știm toți ce spunem. A pope este Anteu! Diavolul
Cum s-ar zice, antinomia, bune Dumenzeu, mare e dracul?
Exact!
Atunci: INRI-n Ahaia seul lor. Ce înseamnă INRI?
Dumneata întrebi, care deții valoarea consoanei?
914179=23=Z; deci zeul!
Da, domnule. Dar rezultanta nu este 23! Este UNU!
Binențeles. Ca să nu mai spun că pe ENE îl știu încă din descifrarea mesajuluipe care geții îl trimit lui Darius
Da este moș Ene, din casta dîmbovițeană a familiei IO. - Dealtfel, dumneavoastră, aveți meritul de a fi încercat a-mi dărâma întreaga teorie și, spre bucuria mea ați consemnat că nu are nici o legătură cu imaginarele teorii anterioare. Și, pentru că se cuvine o concluzie, Troia despre care s-a scris atât nu este decât…
Profesore, nu pronunța cuvântul… Îl reluăm în dialogul doi.
Marcaje