[13:35:06] Zamfir Catalin: petregigea@yahoo.com
[13:35:24] Zamfir Catalin: e ok Scrisoarea?
[13:39:30] Pop Adrian : Anuntam prin prezenta, ca Tinerii de la Asociatia naostra doresc sa-si desfasoarea activitate si-n Casa Stiintei si Tehnicii Craiova, alaturi de alte organizatii similare din zona.
[13:39:39] Pop Adrian : Ne propunem....
[13:39:41] Zamfir Catalin: ok
[13:39:45] Pop Adrian : perfect
Zamfir Catalin
[13:50:14] Pop Adrian : da-mi adresa domnului Gigea...
[13:51:22] Pop Adrian : cum pot sa iau mesajul asta sa-l atasez la o scrisoare
[13:51:30] Pop Adrian : trimite un email
[13:54:09] Zamfir Catalin: [13:35] Zamfir Catalin:
<<< petregigea@yahoo.com
[13:54:20] Zamfir Catalin: Ok, trimit
[13:55:14] Pop Adrian : Ieri am discutat la telefon cu cel care coordoneaza Casa Stiintei si Tehnicii Craiova si i-am propus sa colaboram impreuna la acest proiect al tinerilor de la Asociatia Arta Zalmoxa. A spus ca nu sunt interesati. Adica cine sunt acestia, ca el este singur in toata cladirea ? Interesant este ca aceasta cladire de cca 3.000 de metri patrati este a tinerilor, nu a unei persoane...asa cum este si tara aceasta, in sensul ca este a Romanilor si nu a unora care au pus mana intr-un mod indoielnic pe bunurile acestui Popor Nobil.
Azi am discutat la firma cu exministrul de finante Gigea Petre. Ii spusai ce se intampla la Casa Stiintei si Tehnicii si ne spuse, ca era de fata si Catalin Zamfir, ca fiul lui Ceausescu i-a dat telefon si l-a rugat sa finanteze construirea acestui obiectiv important pentru Tinerii craioveni, cu jumatate din bani, pentru ca el avea cealalta jumatate si Ministrul Tineretului de-atunci, ii daduse sarcina s-o construiasca. Lucru care s-a si realizat. Acum, este goala si condusa prosteste cu actiuni care nu au nici o legatura cu tinerii din oras.
Tinerii de la Asociatia Arta Zalmoxa, prin activarea actiunilor de tineret din Craiova, vor pune practic prima piatra serioasa de reconstructie a Romaniei din temelii...
Cu siguranta aceata cladire o sa fie redata in cel mai scurt Timp, copiilor si tinerilor......si odata rezolvata problema aceasta de bun simt, o vom extrapola pas cu pas la nivelul intregii tari !!!!!
[14:04:59] Pop Adrian : 8. Clubul antreprenorilor Zalmoxa
[14:05:12] Pop Adrian : sa punem si asta, sa-i invatam pe tineri sa faca bani constiti
[15:38:37] Pop Adrian : Da Gelule, merg pana-n panzele albe cu nemernicii astia...
Multa sanatate,
adi
-------- Mesajul original --------
Subiect: Re: Fwd: Fwd: Fwd: Prima " piatra " serioasa necesara reconstructiei Romaniei din temelii
Dată: Fri, 2 Feb 2018 15:32:08 +0200
de la: Asociatia Eurorustic <eurorustic@gmail.com>
Către: Adi Pop <adipop@popservice.ro>
Demarează o acțiune amplă
Stringente semnături, folosește-te de mass-media, apelează la Ministerul Educației și aTineretului,etc. Mama lor de trădători și hoți și impotenți intelectuali. Te bazează-te pe sprijinul meu. Gelu
Pe 02.02.2018 15:23, "Adi Pop" <adipop@popservice.ro> a scris:
[15:39:25] Pop Adrian : trebuie sa gasim organizatiile de tineri care-s in consiliul de administratie a CST
[15:40:18] Pop Adrian : si sa ne prezinte activitatea din ultimii 5 ani...sa vedem ce-au realizat...si daca merita sa fie in acel consiliu...sau pur si simplu sunt organizatii fictive...membrii fictivi....
[15:40:31] Pop Adrian : ii cunosc atat de bine pe astia....
[15:40:55] Pop Adrian : i-am finantat cat am stat in cladire...
[16:30:23] Marian Nica: Bună seara!
[16:58:33] Pop Adrian : buna
[16:58:53] Pop Adrian : ma uit pe motorul Domnului Eugen
[17:10:44] Pop Adrian : -------- Mesajul original --------
Subiect: Re: Prima " piatra " serioasa necesara reconstructiei Romaniei din temelii
Dată: Fri, 2 Feb 2018 17:51:31 +0200
de la: Geo Stroe <geostroe@gmail.com>
Către: Adi Pop <adipop@popservice.ro>
CC: petre gigea <petregigea@yahoo.com>, ",denis_laurentiu"@yahoo.com, ",paulpurea22"@yahoo.com, ",michaeldumitrus"@gmail.com, ",canaris_general"@yahoo.com, ",ileana_iuga"@yahoo.com, ",savescu"@dr-savescu.com, ",Domnita.Ratiu"@yahoo.com, ",ELENA_NASTASA2000"@yahoo.com, ",nicolaenacioiu"@yahoo.com, ,,Eugen Armasoiu <earmasoiu@yahoo.com>, ",proiectareconstructii2007"@yahoo.com
SUSTINEM ACEST PROIECT.
GeoStroe
”Dacia va renaște în România prin adevăr, dreptate, muncă și credință!”
[17:14:18] Pop Adrian : M. A fost aprobată propunerea d-lui ADI POP, în principiu, pentru organizarea unui FORUM la CRAIOVA între 29-30 martie cu tema OBÎRȘIA NEAMULUI NOSTRU, aproape de Buridava lui Burebista, înainte de ziua de naștere a marelui dacist, pr. cerc.ist. DUMITRU BĂLAȘA – 1 august, cu perspectiva refondării unei UNIVERSITĂȚI ZAMOLSIENE
[17:15:47] Pop Adrian : C. S-au analizat posibilitățile de organizare a unui forum virtual continuu și a unui sistemului de comunicare eficientă, responsabil desemnat fiind d-l Adi Pop. – www.sfatulbatranilor.ro. În acest sens invităm pe românii din zonele învecinate să ni se alăture și să mergem împreuna în număr corespunzător pentru a pregăti spiritual renașterea Daciei lui Burebista în conștiința națională a românilor din întreaga lume. Trebuie să strîngem legăturile conform art. 7 din Constituția României – Românii din străinătate – Statul sprijină întărirea legăturilor cu românii din afara frontierelor ţării şi acţionează pentru păstrarea, dezvoltarea şi exprimarea identităţii lor etnice, culturale, lingvistice şi religioase, cu respectarea legislaţiei statului ai cărui cetăţeni sunt. Dacă statul încă nu împlinește sprijinul ne vom strădui să împlinim cît putem acest deziderat constituțional.
[18:58:47] Pop Adrian : Facem zilele astea o hartie scrisa cu propunerile noastre si o dam tuturor invatatorilor si profesorilor din Craiova....
La 2/2/2018 6:36 PM, Asociatia Eurorustic a scris:
>
> F.bine. Poți să-l contactezi pe Bogdan Rareș și să mergi la o emisiune de a lui. Dar întâi fa demersurile legale,adică în scris și în funcție de răspunsul lor acționează
> Pe 02.02.2018 16:36, "Adi Pop" <adipop@popservice.ro> a scris:
>
> Da Gelule, merg pana-n panzele albe cu nemernicii astia...
>
>
[19:04:50] Pop Adrian : [8:03:49 PM] Halonna Vraci: Buna seara
[8:03:54 PM] Halonna Vraci: am revenit
[8:04:17 PM] Pop Adrian : buna
[8:04:21 PM] Pop Adrian : cauta conferinta
[8:04:34 PM] Pop Adrian : unde suntem 23 de persoane
[19:04:54] Halonna Vraci: Buna seara
[19:04:58] Pop Adrian : perfect
[19:05:00] Pop Adrian : buna
[19:05:30] Pop Adrian : daca apasati pe nr 23 veti vedea cine este cu verde, care este cuplat la ora asta pe conferinta
[19:06:00] Halonna Vraci: am avut o intrevedere azi, unde s-a discutat despre unirea ong0istilor ca reprezentanti ai societatii civile
[19:06:29] Pop Adrian : Acum, sunteti doua persoane noi pe conferinta....ca sa nu ma intrebe tpoti ceilalti cine sunteti...o sa va rog pe-amandoi sa postati un mic CV pe forum....
[19:06:39] Pop Adrian : in acest fel toti afla imediat cine sunteti....
[19:06:40] Halonna Vraci: pt a reusi sa ajutam populatia trebuie sa ne unim fortele
[19:06:49] Pop Adrian : corect
[19:07:21] Pop Adrian : dar, s-o facem atat de bine intre noi, incat sa devenim model de lucru pentru toti ceilalti care vor sa puna umarul la reconstructia tarii
[19:08:03] Pop Adrian : http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/6-CV-uri
[19:09:56] Pop Adrian : am avut o intrevedere azi, unde s-a discutat despre unirea ong0istilor ca reprezentanti ai societatii civile
[19:10:11] Pop Adrian : Doamna Elena, este important asta...dar stiti cum se face efectiv aceatsa unire ?
[19:10:34] Pop Adrian : un ONG + un ONG
[19:10:59] Pop Adrian : proiecte comune vazute pe forum de toti cei care ne citesc dar si pe fb, sa vada initiativa sute de mii de romani....
[19:12:03] Pop Adrian : Domnule Eugen, D-na Venera Dumitrescu are telefon....am inteles ca nu are acces la net....
[19:12:17] Pop Adrian : s-o rugam ce v-am spus azi dimineata
Marcaje