Activ in Scoala se zice....
Altfel o sa vezi ca ideea de-a ramane activ pe forum, ramane nefondata. Pentru ca aproape toata lumea nu este interesata de nimic.....Cu o floare doua, nu se face primavara.
Sa nu faci niciodata ceva in ce nu crezi.
adi
On 2/20/2012 12:31 PM, Enciu Doru wrote:
Lasam asa primul criteriu si implicit si pe celelalte deoarece cei care mi-au raspuns la mail sunt dnu Adi,Dragos si Ionut iar ei nu sunt de acord cu propunearea mea si spun ca este bine asa, 3 la 1 deci lasam asa .
reoana: e un lucru bun ca te-ai gandit la analiza acestui criteriu.Nu e obligatoriu ca ceilalti sa fie de acord cu propunerile tale si nu trebuie sa te simti in niciun fel daca nu se face voia ta.Doar simplul fapt ca le-ai gandit si le-ai scris te-a ajutat!
R adi : DA
Nu pot sa continui sa reanalizez criteriile deoarece ar insemna sa imi canalizez energia in ceva ce nu cred ca va avea continuitate sau rezultate din punctul de vedere al lui NOI.Din punct de vedere al relatiei mele cu Adi Pop, binenteles ca o sa rama activ pe forum si o sa lucrez la a ajunge in elita de afceri a oamenilor din Romania.
reoana : nu stiu ce relatie ai tu cu d.Adi atat timp cat afirmi ca : nu crezi ca va avea continuitate sau rezultate in ceea ce priveste "NOI"( toti implicit d.Adi).Spui "nu pot sa continui criteriile" apoi "raman pe forum din cauza relatiei cu d.Adi,activ,lucrez ca sa ajung in elita..."Nu se intelege o iota!Ce inseamna "o sa raman activ pe forum"?
Radi : .....inca n-a vazut ca prea putini se implica si oricum doar cei din Scoala....
O persoana trebuie sa actioneze INTUITIV-NATURAL-UNICAT
reoana: ca o persoana sa actioneze cum spui trebuie SA STIE cu ce se mananca toate astea! Acesta e rezultatul final!Dar pana acolo...lunga-i calea! Bineinteles ca poti crede ca in clipa de fata actionezi asa cum spui!Te amagesti singur!La acest nivel at tau de cunoastere (atentie: nu am spus ca eu sunt mai breaza!) alfabetul tau este in faza incipienta prin urmare actionezi in mod aleator,eronat datorita "neintelegerii fenomenelor"!
Radi : E tanar....
deoarece este unic,cu o experienta de viata unica,cu un trecut unic,cu abilitati unice si de aceea trebuie lucrat cu fiecare in parte
reoana: probleme de comunicare sunt prezente
Radi : 3 elemante
- nativ
- mediu
- autopregatirea
Toate astea trebuie sa dea peste 51 %....
Acum este departe de asta.
.Citind in alte parti lucruri pe care incearca sa le aplice nu o sa mearga deoarece el este unic.
reoana : OK, iti urez sa-ti gasesti calea unica...fara prea multe cucuie!... (ai putea gandi ca nu o sa mai citesti/nimic pt ca nu ti se potriveste-dupa cum ai spus-si o sa actionezi in modul tau unic! Ai putea sa-mi dai exemplu de ceva unic,doar al tau,pe care l-ai gandit DOAR cu mintea ta ,asta fara sa te ajuti de cunostintele acumulate "din alte parti"?)
ENCIU DORU
enciudoru@yahoo.com
0763800850
www.infopagina.lu/doru-enciu
----- Forwarded Message -----
From: Enciu Doru <enciudoru@yahoo.com>
To: "moisa.emilia@gmail.com" <moisa.emilia@gmail.com>; "ioanaalex68@yahoo.com" <ioanaalex68@yahoo.com>; "alecu_ioan@yahoo.com" <alecu_ioan@yahoo.com>; "pentrubunulsimt@hotmail.com" <pentrubunulsimt@hotmail.com>; "adipop@popservice.ro" <adipop@popservice.ro>; "zalmoxa_adipop@yahoo.com" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>; "enciustefan@yahoo.com" <enciustefan@yahoo.com>; "banuionutgabriel1@gmail.com" <banuionutgabriel1@gmail.com>; "arienne2003@yahoo.com" <arienne2003@yahoo.com>; "tanasescu.dragos@yahoo.com" <tanasescu.dragos@yahoo.com>; "enciudoru@yahoo.com" <enciudoru@yahoo.com>; "alice_nacioiu@yahoo.com" <alice_nacioiu@yahoo.com>
Sent: Thursday, February 16, 2012 6:16 PM
Subject: C 1 - 10 - Inscrieri la Scoala online Zalmoxa - 1 ,CITITI ACEST MAIL
Salutare la toata lumea, Aveti rabdare si CITITI ACEST MAIL , SI SPUNETI-VA PAREREA .
Obligatoriu
Postat în original de Dragos
Am intrat doar ca sa scriu programul. Nu am mai stat sa fac nimic, m-am bagat la somn.
Un salut intre noi este suficient....Daca am atras atentia inseamna ca s-a intamplat de prea multe ori asta Dragos.
Uite cat ma chinui cu toata lumea sa avem o conduita comuna a celor cat de cat activi pe forum. Trebuie sa intelegem cu totii clar ca este nevoie sa fie deschis imediat mess-ul, forumul si e-mailul pentru a vedea mesajele noi. Si asta bineinteles daca exista Timpul necesar. Sa nu uitam ca noi comunicam online si daca nu suntem eficienti...o sa ne facem ca facem ceva util.
In Scoala de afaceri online Zalmoxa, repet pentru cursanti - ca aceste 3 cerinte simple inseamna comunicare online eficienta si sunt LEGI pe care nu le negociez niciodata cu nimeni. Ca si programul de-a doua zi ce trebuie neaparat facut seara, inainte de culcare. Acest program trebuie facut aproape zilnic...spun asta pentru ca nu sunt absurd si inteleg ca pot sa apara probleme de tot felul - dar nu mai mult de 10 zile consecutive fara sa fiu anuntat in pralabil de acestea. Altfel consider ca nu sunteti interesati de aceasta colaborare comuna si in consecinta intrerupem legatura definitiv. Nu OBLIG pe nimeni sa faca aceasta Scoala, cum nici eu nu sunt OBLIGAT sa comunic ineficient cu cineva.
Pana in momentul cand stiu bine ca firma comuna ( S 99 ) este prospera si ca aveti cat de cat discernamant de care sa fiu multumit, programul facut de seara pentru a doua zi de catre toti cursantii Scolii este OBLIGATORIU.
Ati invatat pana in momentul de fata A-ul in domeniul afacerilor, chiar daca au stat Tineri langa mine mai multi ani, si-ati auzit ca exista si un B...Cand spun ca in 10 ani Tinerii din Scoala devin profesionisti in domeniile alese de ei, stiu bine ce spun. Sunt in Romania sute de mii de firme la ora actuala care au ceva profit. Ma bucur pentru ele. Firmele ce deriva din Scoala de afaceri online Zalmoxa vor avea un alt statut pe piata, va asigur.
Ca si Garant Moral al tuturor Tinerilor din Scoala online Zalmoxa, subliniez faptul ca tin cel mai mult la acest aspect si credeti-ma ca rar nu observ cand un Tanar este marlan. Astfel de Tineri greu se mai pot " modela " in Spiritul Omeniei si-al Bunului Simt, pentru ca fondul este viciat acolo unde au copilarit.
adi Ultima modificare făcută de Adrian Pop; Acum 3 zile la 08:37.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Eu am avut o discutie cu dnu Adi (pct 4) din care rezulta ca ::: eu nu inteleg ce este Sfatul Batranilor si ca eu nu am nici o relatie cu acest SB , si ca singurul meu motiv pentru care relationez cu SB este doar relatia mea cu Adi POP si nevoia mea de a avea un mentor ca el , si consider ca asta este singurul motiv pentru care gasim cativa tineri pe acest forum in rest nu prea gasesc multe motive sa citesc tonele de informatii care se gasesc aici si care mi-ar lua cateva ore pe zi .
Spun asta deoareece nu vad nici o continuitate a acestui Forum ,,,,in directia in care se indreapta acum ,,,
La punctul 2 am inteles de ce insista Dnu Adi asa mult ca aceasta sa fie o scoala de afaceri , dar insist ca scoli de afceri putem gasi in alte parti mult mai avansate decat aceasta ,sunt oameni care toata viata au studiat succesul ai afacerile si pot veni de mana cu cateva mii de oameni care au aplicat principiile lor si au ajuns de succes,,,,
reoana: Stai linistit! Acesi oameni de afaceri nu vor spune niciodata Tot ce stiu/ tot ce au facut!Daca tu ii consideri oameni adevarati ,sinceri si cu bun simt ,de ce nu faci scoala cu ei?
de aceea consider ca ar trebui sa facem ceva, sa schimbam ceva, sa reajustam ceva.
reoana :asta era intentia prin analiza criterrilor
E prea multa informatie , sunt prea multe criterii, prea multe sfaturi ale batranilor , prea mult de citit din prea multe idei din prea multe paragrafe .Un amalgam mult prea mare de informatii.
V-am dat un tanar odata , si l-ati pus sa faca criteriile si SB-urile si sa citeasca zecile de postari ca sa stea de vorba cu dvs lucru pe care normal ca nu a avut rabdare sa il faca , de ce ar fi facut-o
reoana: ca sa inteleaga cate ceva despre ce se face pe forum...ca sa nu zic ca chiar daca ar fi facut-o nu ar fi inteles mare lucru
,avea deja inceputa afacerea lui , si acum a inceput-o si pe a doua cu vreo 5 angajati , si a facut-o fara Scoala de afaceri .
reoana :foarte bine! cine a zis ca nimeni nu stie sa-si deschida afaceri fara Scoala?Sunt multe persoane care-si fac firme conventionale...Mi-ar displace daca tu crezi ca in Scoala Zalmoxa se invata DOAR cum sa-ti deschizi o firma conventionala! Asta ar insemna ca nu ai inteles deloc "dedesubturile lucrurilor"! Inafara de tot ce cunosti in momentul de fata, CU SIGURANTA ca mai este si altceva!!!!!! Acest "altceva " ti se deschide DOAR daca insisti sa-l cunosti,sa-l cauti...si pentru asta trebuie sa ai presentimentul ca "el" exista!
Intrebarea este de ce a insistat el de 3,4 ori sa vorbeasca cu dvs de ce a intrat pe forum daca poate sa faca afaceri si singur ,Ce cauta el sa gaseasca pe forum sau la Adi Pop, ce cauta cei 90 % din oamenii care intra pe forum si procedeaza la fel ca el ??????
Spun toate astea pentru ca nu inteleg si nu vad rezultate pe termen lung in ce facem si cum o facem acum .si nu am atata timp zilnic sa filtrez tot amalgamul de informatii care este pe forum .Astept sugestii de la toata lumea si sper sa ajungem la o varianta in care sa creeam ceva util, de durata si cu rezultate unde toata lumea poate gasi SPIJIN.
reoana : oare de ce gandesti doar tu in acest mod??!! Si daca eu iti spun ca imi este util si identific ceea ce -mi foloseste in forum (filtrand toate miile de informatii)! De ce eu le vad altfel?
Dnu Remus aveti aici varianta mea la pct 1(mai jos) si varianta dn-ului Adi Pop la pct 3(mai jos) . ESTE VALABIL SI PENTRU CEILALTI
Enciu Doru C1
1 Ma voi ocupa de fiecare persoana care doreste sa contribuie impreuna cu mine la schimbarea in mai bine a Romaniei si a lumii in care traim"
In urmatorii 10 ani , daca vei dori sa devii cursant al acestei scoli , vei invata ce este omenia , vei invata din nou ce inseamna sa fii uman,vei invata ce inseamna sa ne pese unii de altii , vei invata ca nu avem cum sa fim fericiti atata timp cat toata lumea nu este fericita , si vei invata ca este SUFICIENT pentru toata lumea astfel incat sa traim cu totii fericiti si sanatosi."
Persoanele ce vor sa se inscrie la aceasta Scoala(comunitate) pot valida acest lucru cu o simpla idee scrisa care poate aduce o schimbare in mai bine a Romaniei si a lumii in care traim.
================================================== ================================================== =========================================
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
2 O sa cautam sa-i aducem langa noi, pe toti cei ce gandesc Frumos despre Romania.
O sa incepem sa facem si afaceri cu acesti Oameni, pentru ca este nevoie de mii de miliarde de Euro necesari Romanilor sa traiasca normal. Si nu orice afaceri o sa facem, ci acelea unde Munca Cinstita este LEGE
-------
Adi pop C1
3 In cadrul Scolii de afaceri Zalmoxa,tinerii interesati pentru pregatirea personala si profesionala ,dezvoltandu-si abilitatile si capacitatile in domeniul afacerilor si al managementului financiar profesionist,sunt invitati sa se inscrie pe forum ,fiind alaturi de o echipa profesionala, capabila spre indrumarea dumneavoastra a va atinge rezultatele dorite .
Pentru inscrierea dumneavoastra in scoala , nu este nevoie de o taxa ,doar prin simplul mod de a accesa unul dintre colegii sau mentorii nostrii a discuta cu dumneavoastra si a posta un comentariu scurt a ceea ce a-ti inteles.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
================================================== ================================================== ======================================
4 Discutie la care trebuie sa isi dea cu parerea macar cursantii scolii
Enciu Doru Intreaba
Enciu Doru: sfatul batranilor este o scoala de afaceri unde eu vin si incerc sa gasesc lucruri utile in construirea afacerii mele si ma ajut cu posibilii colegi ?
Enciu Doru: care o sa fie diferenta intre treaba asta si experimentul de la Izvorul Muresului?
Enciu Doru: daca nu mai este Adi Pop de maine , mai are continuitate forumul si scoala acesta ?
Enciu Doru: Ce altceva in afara de Adi Pop, este interesant pe aceste forum si in aceasta scoala ?
Enciu Doru: Ne straduim sa cream ceva in care merita sa ne investim energia si timpul , sau este degeaba pentru ca motivul pentru care tinerii stau pe forum este doar Adi Pop ?
Enciu Doru: eu sim ca nu prea se creeaza deloc aceasta unitate a SB ,
Enciu Doru: pentru ca nu intelegem ce este
Enciu Doru: eu unu nu inteleg , inteleg doar relatia mea cu Adi Pop, care imi este un mentor , care imi este un model , care ma impinge de la spate in ceea ce imi propun si ma sustine
Enciu Doru: relatia mea cu SB nu o inteleg
Enciu Doru: si cred ca e la fel pentru toti
Enciu Doru: ne facem ca postam cate un pic pe aici pe colo , ca sa putem sa ne pastram relatia cu dvs
Enciu Doru: nu mai intrati doua luni pe forum sau in legatura cu noi sa vedem ce se intampla
Enciu Doru: cu SB
Pop Adrian raspunde
Pop Adrian: Nu adi pop este important ci UNIREA ROMANILOR
Pop Adrian: de la mine invatati putin, in sensul ca Timpul trebuie sa vi-l luati aliat.
Pop Adrian: Dam impuls pe acest forum ca Romanii sa se uneasca. Atat.
Pop Adrian: pe partea asta
Pop Adrian: Logica o invatam pas cu pas odata cu varsta....indrumati de SFATUL BATRANILOR din ROMANIA.
Pop Adrian: Aceasta echipa o sa se extinda in Timp cu multi cursanti ai Scolii de afaceri online Zalmoxa..si bineinteles ca si cu Uriasi in Gandire ai celorlalte Popoare.
Pop Adrian: NOI Romanii vom ajuta la Renasterea Societatii Umane. O s avedeti asta cu siguranta.
Pop Adrian: afacerea ta trebuie sa mearga in paralelo cu afacerile celorlalti.....Invata sa gandesti asa. Ajutandu-i....iti duci crucea TA, nu pe-a lor.....
Pop Adrian: MI-a trecut prin cap acum sa caut un partener cu care sa infiintez firma in Sistem S 99 - SC Pamant Romanesc
Marcaje