-------- Original Message --------
Subject: Re: From zalmoxa.ro
Date: Thu, 26 Jan 2012 19:06:30 +0200
From: adi pop <adipop@popservice.ro>
To: Rolea Nicolae <pulsar@clicknet.ro>, alecu_ioan@yahoo.com, Pop Adrian <zalmoxa_adipop@yahoo.com>
Buna ziua domnule Nicolae Cantemir ROLEA,
Domnul Ioan Alecu este un mare Sufletist si un mare Roman.
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...an-Alecu-un-OM
M-as simti onorat sa comunicam pentru a ne cunaoste si bineinteles ca exista deschiderea si pentru a colabora in domeniul energiei verzi fiind unul din domeniile cu mare viitor.
O sa ma uit cu atentie pe Site-ul indicat de Dumneavoastra.
Acesta este CV-ul meu:
http://www.sfatulbatranilor.ro/threads/20-CV-Adrian-Pop
Nu va ascund faptul ca inainte de-a incepe afaceri cu un potential viitor partener, port discutii referitoare la moralitate....considerand ca Romania trebuie recosntruita prima data din punct de vedere Moral si pe urma Economic.
Cu mare respect,
Adrian Pop
On 1/26/2012 2:39 PM, Rolea Nicolae wrote:
> Buna ziua, domnule Adi POP .
> Ma numesc Nicolae Cantemir ROLEA , de profesie inginer hard-ist , unic asocial al SC PULSAR SRL Tulcea .
> Intr-o discutie avuta astazi cu dl profesor Ioan ALECU de la Iasi , dansul mi-a recomandat sa va trimit acest mail , pe considerentul ca , la prima vedere s-ar putea sa avem preocupari comune.
> si s-ar putea sa avem in primul rand cateva schimburi de pareri sau o posibila colaborare . De cca 2 ani noi incercam sa promovam iubirea fata de PAMANT , fat de noi si fata de URMASI prin utilizarea energiei verzi sub toate formele ( www.pulsarsistem.ro ).Daca dumneavoastra considerati ca activitatea noastra are aspecte ce va pot starni interesul , atunci astept un semn .
> Cu deosebita stima ,
> N ROLEA
> 076925017
> 0745776651
> 0240515742
> pulsar@clicknet.ro
> http://www.pro-energie.ro/index1.php?page=contact
On Fri, 1/27/12, adi pop <adipop@popservice.ro> wrote:
From: adi pop <adipop@popservice.ro>
Subject: Fw: Respectul reciproc se simte si fara cuvinte....
To: "Rolea Nicolae" <pulsar@clicknet.ro>
Cc: "Geo Stroe" <geostroe@gmail.com>, "Alecu Ioan" <alecu_ioan@yahoo.com>, nicolaenacioiu@yahoo.com, "Elena Armenescu" <armenescu.eliana.elena3@gmail.com>, ninabeciu@yahoo.com, "Banceanu Vasile" <banceanuvasile@yahoo.com>, "Ioana Alex" <ioanaalex68@yahoo.com>, remus.c_raclau@yahoo.com, mirelapelin@yahoo.com, mirela.pelin@evergreen-clinique.ro, loredanapavel27@yahoo.com, enciustefan@yahoo.com, banuionutgabriel1@gmail.com, arienne2003@yahoo.com, tanasescu.dragos@yahoo.com, mihaelahq@yahoo.com, cristina_ruris@yahoo.com, catalin_ruris@yahoo.com, florin@popservice.ro, pse_flori@yahoo.com, yo7aoz@yahoo.com, Radu_necea@yahoo.com, "Adi Pop" <adipop@popservice.ro>, "D.nul Adi Pop" <zalmoxa_adipop@yahoo.com>, ioanpop@yahoo.com, "Lorin Cantemir" <l_cantemir@yahoo.com>, sales@popservice.ro, spt2000ro@yahoo.com, fmflorin@gmail.com, "herrilmar vonbartosh" <herrvonbartosh@yahoo.com>, andrei.patrut@yahoo.com, ioanlung2006@yahoo.com, "eugen sbora" <sboraeugen@yahoo.com>, nouarevolutieluminata@gmail.com, centrulnationaldeinventica@gmail.com
Date: Friday, January 27, 2012, 1:13 PM
Buna Nae,
Timpul meu este la fel de pretios ca si al tau. Adica il folosim serios si ni-l facem astfel ALIAT.
De ceva Timp eu caut ROMANI Adevarati.
Imi pare rau, nu pot sa deschid fisierul atasat. Dar sa facem cum este corect:
Posteaza-l pe forum te rog, alaturi de al celor ce doresc sa-si demonstreze singuri ca ROMANII inteleg ca trebuie sa se uneasca odata si-odata si ca trebuie sa se apuce sa munceasca cinstit. Putini oameni inteleg care sunt consecintele modului de obtinere a banilor.....
http://www.sfatulbatranilor.ro/forums/6-CV-uri
Numele meu scurt este adi. Pentru amici si pentru Prieteni. Ca doar n-o sa discutam toata Viata cu Dumneavoastra - lucuru ce inseamna pentru mine ca suntem inca despartiti unii de altii....
Respectul reciproc se simte si fara cuvinte....
Ma semnez cu " a " mic de tanar sa nu uit cumva ca trebuie sa fiu modest, lucru pe care Mosu, Prietenul meu de Suflet, mi-a amintit si in dimineata aceasta la telefon.
http://www.sfatulbatranilor.ro/forum...-Tudor-Diaconu
Pentru rapiditatea comunicarii te rog sa-ti notezi adresa mea de mess:
ID - zalmoxa_adipop
Indiferent de ce se spune...., in societatea actuala cei ce sunt eficienti nu comunica rapid, ci foarte, foarte rapid. Trebuie sa se inteleaga si asta odata si-odata. Prietenul cel mai bun pe care l-am avut in Viata, Florin Zaborila, spunea:
Aici, nu este decor sofisticat pentru domnişoare tomnatice, nu-i Paradis ori Iad. Aici, totul se desfăşoară aidoma dialecticii lui Brâncuşi, “ un ţăran hotărât care-şi ciopleşte materialul cu gesturi de mare cosaş”.
Mai am un Nae pe-aproape, Nicolae Nacioiu, de care ma tot tin sa devina activ pe forum si sa-si dea acordul sa vina alaturi de cei din SFATUL BATRANILOR, pentru ca stiu bine ca acest forum o sa devina cel mai important forum din Romania, datorita faptului ca Omenia si Bunul Simt sunt la casa LOR.
Azi am analizat ce-a scris Dom'Remus:
http://www.sfatulbatranilor.ro/threa...-iesim-in-lume.
In scurt Timp o sa discutam despre afaceri comune, cum este firesc.
Daca nu ajungem la intelepciunea de-a impleti armonios Spiritul cu Materia, ajungem sa ne plangem de mila sau sa ne dam cu parerea-n tot si-n toate.
Numai cu bani curati, obtinuti prin colaborarile noastre, vom reconstrui aceasta tara pentru ca stiu ce energie au acestia daca sunt obtinuti LEGAL.
O zi Minunata,
adi
Vad ca ai barba alba ca mine...
----- Original Message -----
From: Rolea Nicolae
To: adipop@popservice.ro
Sent: Thursday, January 26, 2012 11:10 PM
Va multumesc pentru ca ati gasit , din timpul dvs pretios –imi spune asta multitudinea dvs de preocupari – si pe cel necesar ca sa –mi raspundeti .
In atasament aveti si un scurt CV al meu si o fotografie .Din viata mea pot mentiona 2 perioade deosebite : anii studentiei in Timisoara si cei 7 ani ca ing electronist pe petrolierul Bucsani – care aducea petrolul de la platforme in portul Constanta , pe care-I consider “ cei 7 ani in Tibet “ ai mei .In rest , un om normal , care a invatat , nu numai citit , ca frica e cel mai mare dusman al nostru si asta m-a facut sa privesc viata si semenii senin , cu placere si cu marimea iubirii , pe care am reusit s-o acumulez spre daruire , din toata experienta vietii mele . Tot aceasta iubire m-a impins – constient sau nu –spre abordarea energiilor neconventionale ca sa ne apropiem din nou de casa noastra : Geea .
Cu deosebita stima ,
N Rolea , sau simplu cum imi sp0une toata lumea : Nae
Marcaje